• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

“Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali” başlıyor.

 “Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali” başlıyor.
Ülkemizin keşfedilmeyi bekleyen güzel koyu Orhaniye’de 4-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek organizasyona Martı Marina &Yacht Club evsahipliği yapıyor. Festival tüm deniz tutkunlarını, denizden ve karadan katılacak misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

 “Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali” başlıyor.

 

Ülkemizin keşfedilmeyi bekleyen güzel koyu Orhaniye’de 4-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek organizasyona Martı Marina &Yacht Club evsahipliği yapıyor. Festival tüm deniz tutkunlarını, denizden ve karadan katılacak misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

 

Hisarönü Yat Festivali ikinci kez, deniz tutkunları ve sektörü Martı Marina &YachtClub’dabir araya getiriyor. TurkcellPlatinum’un ana sponsorluğundadüzenlenen festival için çok sayıda teknenin rotayı Marmaris’e çevirmesi ve karadan da geniş bir katılım olması bekleniyor. Ülkemizin denize girilebilen ilk marinası Martı Marina &YachtClub’da bu yıl festival için kapsamlı bir program hazırlandı. Festivale gelecek tüm misafirlerin güzel vakit geçirmeleri için, komşu koylara keşif gezileri, deniz sohbetleri, spor, sosyal aktiviteler ve panayır gibi etkinlikler planlandı.

Ege'nin güzel teknelerinin, denizcilerin ve tüm denizseverlerinbiraraya gelerek yaz sezona görkemli bir veda ettiği Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali kapsamında ilk gün Hemithea Cup (Loryma Cup) yarışı düzenlenecek.4 Eylül Cuma günü başlayacak festivalde; denizde, farklı kategoride tekneler için farklı programlarla Hisarönü Körfezi’nin güzelliklerinin keşfedileceği festival kapsamında karada ise Spor, Çevre ve Tarih konulu uzman konuklarınkatılacağı sohbetler, geçen senenin en heyecanlı aktivesi olan Define Avı, ayrıca sabahları yoga ritüelleri olacak. Hem tekne sahiplerine hem de tüm festival ziyaretçilerine yönelik bir panayır alanı da hazırlanıyor. Mavi bayraklı Martı Marina &Yacht Club bu yılki festival kapsamında, tüm festival katılımcılarına açık bir sualtı ve çevre temizliği de düzenleyecek.

Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum ile 10 yıldır müşterilerimizin hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz. Yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların hayatına daha fazla konfor katmak üzere geliştirdiğimiz TurkcellPlatinum’u müşterilerimizin değişen ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yeniliyoruz. Hem iş hem sosyal hayatı yoğun olan müşterilerimize karada ve denizde nerede olurlarsa olsunlar, kapılarına kadar hizmet götürüyoruz. Geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu yılda Türkiye’de ilk olan Hisarönü Yat Festivali’ne verdiğimiz destekle Türkiye’de son yıllarda gelişmekte olan yatçılığı daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Platinum ayrıcalıkları yaşamak isteyen herkesi Turkcell Platinum dünyasına bekliyoruz” dedi.

4-6 Eylül’de düzenlenecek festival, teknelere, kurumsal veya bireysel katılım ve ziyaretlere açık. Bilgi içinwww.hisaronuyf.com

FESTİVAL PROGRAMI

1.GÜN - 4 EYLÜL 2015 - CUMA

07.30                     Yoga
09.00                     Kahve Sohbetleri – “SPOR Temalı” - Festival Merkezi
11.00-13.00         Serbest zaman ve öğle yemeği
Hemithea Cup (Loryma Cup)
                       Gezi

20:00                     Festivalin açılış partisi/Hemithea Cup Ödül Töreni

22:30-24:00         Gece seyri

2.GÜN - 5 EYLÜL 2015 - CUMARTESİ

07.30                     Yoga
09.00                     Kahve Sohbetleri – “TARİH Temalı” - Festival Merkezi
10:00                     Brifing: Günün Programı açıklanır
Sadun Boro’yu anma
13:00              Hazine avı
20:30                     Kumsal partisi

3.GÜN - 6 EYLÜL 2015 - PAZAR

07.30                     Yoga
09.00                     Kahve Sohbetleri – “ÇEVRE Temalı” - Festival Merkezi
10:00                     Brifing: Günün Programı açıklanır
10:30              Marinada çevre ve su altı temizliği

12:00 – 15:00      Denizde piknik

16:00                     Festivalin Kapanışı ve Bayrağın gönderden indirilmesi

 

 

 

 

 

Martı Marina Hakkında;

1996 yılından bu yana hizmet sunan, “Mavi Bayrak” sahibi ve Türkiye'nin denize girilebilen ilk marinası Martı Marina &Yacht Club,  “Sadece bir MarinaDeğil bir Yaşam Tarzı”  ile “Misafir memnuniyeti öncelikli”  hizmet tarzını benimseyerek, misafirlerin kendilerini özel hissedeceği bir sunum ile  olağanüstü güzellikteki doğasıyla ve konforuyla tatilinize ev sahipliği yapan Martı Hemithea Hotel, yakın çevrede keşfedeceğiniz onlarca gizemli koy, uzun yolculuklarınızın dönüşünde tüm yorgunluğunuzu unutturacak Martı Marina &Yacht Club SPA, ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde düzenlenen hizmetler, kişiye özel kaptanlık eğitimi ve sunduğu birçok ayrıcalık ile Martı Marina &Yacht Club, misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Deneyimli kadrosu, 24 saat hizmet anlayışı, her boyutta tekne için 380 deniz bağlama ve 100 kara park kapasitesi ile kusursuz bir konaklama sunuyor.

Çevreye duyarlı yaklaşımı ile Turmepa  (Deniz Temiz Derneği) işbirliği içinde Hisarönü Körfezi'nin temizliğini üstlenen mavi bayrak sahibi Martı Marina &Yacht Club, iki biyolojik arıtma tesisinin yanı sıra kimyasal arıtma tesisine de sahip bir marinadır.

Verdiği hizmetler arasında Yacht Hizmeti olarak; denizde bağlama hizmeti, çekme-atma hizmeti (60ton), elektrik (16, 32, 63, 125), ücretsiz su servisi, transitlog işlemleri, dalgıç hizmeti, teknik servisler, akaryakıt istasyonu, lojistik, atık alım hizmetleri yer almaktadır.

Bunların dışında; otopark, güvelik/CC TV, duş/WC, soyunma kabini/kilitli dolaplar, ATM, kablosuz internet, internet cafe, araç kiralama, havaalanı transferi, charter (yat kiralama), sağlık hizmetleri, kuaför, laundry, konaklama hizmetleri verilmektedir. Bu hizmetlere ek olarak  yeme-içme hizmetleri (Martı Marina Patisserie, Yacht Club & Bar'da latin ezgileri eşliğinde Akdeniz ve Uzakdoğu Mutfağı sunan MistralRestaurant&Beach Club ve FanariRestaurant), yelken okulu, jakuzili masaj salonları, Türk hamamı, saunası ve buhar odası da bulunan SPA & Hamam, konsept mağazalar; Supermarket&Şütte, El sanatları, Olive Farm, Yat Malzemeleri  gibi dükkanlarla da 7/24 tekne sahiplerinin tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Sadece 17 mil uzaklıkta keşfedilmeyi bekleyen Yunan adası Symi,  Hisarönü, Datça gibi zengin bir çevresi olan marina aynı zamanda Martı Yelken Klübü'ne de ev sahipliği yapıyor. Yelken dersleri, ScubaDiving dersleri alabileceğiniz ve daha pek çok spor aktivitesinde bulabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin: Kiraz Halkla İlişkiler ’den Gamze Raday’ı arayabilirsiniz. gamze@kirazhalklailiskiler.com.tr 0212 296 29 00

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141