• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Türk Turistleri Ağırlamaya Başlayan Club OXY 7/24 Yaşıyor

Türk Turistleri Ağırlamaya Başlayan Club OXY 7/24 Yaşıyor
Yunanistan’ın ünlü eğlencelerini bayramda, Türkiye’nin hemen yanı başındaki Yunan Adalarında yaşamak ister misiniz? Sezon boyunca 7/24 konuklarını ağırlayacak olan Club OXY, bayram boyunca güneş-havuz-yemek-sabaha kadar müzik keyfini bir arada yaşmak iste

Mikonos’tan sonra Lesbos Adasını Yunan Adalarının ikinci eğlence merkezi haline getirecek olan OXY, bin metrekarelik kayalık alan üzerinde deniz manzarası eşliğinde yükseliyor. Mekan, bir benzeri daha olmayan gemi şeklindeki mimari tasarımı, 2 bin 500 kişi kapasitesi ve Yunan Adalarının en büyük gece kulübü olmasıyla öne çıkıyor. Corendon Turizm Grubu’nun Midilli (Lesbos)’deki partnerlarının ortaklığı ile faaliyete geçen mekân, Türkiye, Hollanda ve Yunanistan’dan gelen turistleri ağırlıyor. Ünlü Yunan eğlencelerinin yanı sıra Türk kültüründen de izlerle zenginleştirilen OXY, bayram boyunca Türkiye’den konuklarını bekliyor.

 

24 Saat Açık OXY’de Sabah Kahvaltı, Sabaha Kadar da Dans…

Yaklaşık 12 yıl önce kapanan ve bir önceki ismi ‘Gataluzi’ olan gece kulübü, yeni ismi ‘OXY’ ile günün 24 saati konuklarına hizmet sunuyor. Dört biryanı deniz manzaralı ve aslına uygun bir gemi şeklinde tasarlanan mekân, Molyvos ve Petra kasabalarının tam ortasında yer alıyor. Bin metrekarelik alan üzerine kurulu, 2 bin 500 kişi kapasiteli OXY, Yunanistan’ın en büyük kulüplerinden biri olma özelliğini taşıyor.

 

Mutfakta da Müzikte de İddialılar

Yüzme havuzu, önü kapanmayan muhteşem Ege manzarası, kırmızı-beyaz dekorasyonu, üstü açık oluşu OXY’nin dikkat çeken yanlarından. Sabah kahvaltınızı yapıp, ardından güneşlenip yüzebilir, akşamüstü kokteyllerinizi yudumladıktan sonra akşam yemeğe geçebilir, ardından sabaha kadar eğlenerek 24 saat keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

 

OXY’nin mutfağı da Türk, Yunan ve Hollanda tatlarının birleşiminden oluştuğu için son derece zengin. Haftanın yedi günü açık olan mekânda gündüz lounge, gece house müzik çalacak. Türkiye’nin, Hollanda’nın ve Yunanistan’ın en ünlü DJ’leri yaz akşamları Midilli’yi hareketlendirmeye hazırlanırken, Oxy’nin konuklarını çarşamba akşamları da canlı Yunan ezgileriyle sabaha kadar eğlence bekliyor.

 

Lesbos (Midilli Hakkında)

Yunanlıların Lesbos, Türklerin ise Midilli olarak adlandırdığı dağlık ada Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunur. Yunanistan'ın ana karasından çok Türkiye'nin Ayvalık ilçesine yakın olan ada, Girit ve Eğriboz'dan sonra Yunanistan'ın en büyük üçüncü adasıdır. Başkenti Mytilene'dir. Ünlü Yunan şairleri Alcaeus ve Sappho'nun memleketidir. 1467 yılında Barbaros Hayrettin Paşa bu adada doğmuştur.

Muhteşem denizi ve doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakan adanın Türkiye’ye en yakin noktası 9km’dir. Türk GSM operatörlerinin bazıları ve birçok Türk radyosu adadan çeker. Adada yıllardır yaşayan Türk’lerin çoğunluğu sebebi ile birçok Türkçe kelime konuşulur ve Türk Kültürü yoğunlukla günlük hayatta hissedilmektedir. 

 

Lesbos’a gitmek isteyenlerin 1 Mayıs’tan 31 Ekim’e kadar yani sezon boyunca giriş kapısında vize almaları mümkün. Midilli OXY Kulüp’te tüm gün eğlencenin tadına varmak isteyenler, Marmaris, Ayvalık ve İzmir’den adaya kalkan feribotlarla ilgili bilgiyi telefonla alabilirler.

 

Web sitesi: www.oxy-club.com

Rezervasyon tel: +30 698 55 91 296

Adres: Petra’dan Molyvosa giderken sağ tarafta

 

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için;

İlknur Akgül Ardıç
Medya ve Projeler Direktörü
Açıklama: Açıklama: Açıklama: Açıklama: Description: Description: Açıklama: cid:image001.jpg@01CBD99F.D37A34A0
İDTM A3 blok Kat 15 No 448 Yeşilköy/İST.
Tel: 0212 465 37 28 Fax: 0212 465 08 44
Gsm: 0532 723 46 63

www.aristoiletisim.com

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141