• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

TUGAY; “Her şeyin başı sağlık”

TUGAY; “Her şeyin başı sağlık”
AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Tugay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki hastaneleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarını kutladı.

Ali Doğan Tugay, Tıp Bayramı sebebiyle, sırasıyla Yücelen, Marmaris, Devlet Hastanesi ve Ahu Hetman hastanelerini ziyaret etti. Doğan Tugay, hastane yöneticileri ile çalışanlarının yanı sıra hasta ve hasta yakınları ile görüştü, onlarla söyleşti, isteklerini dinledi. Tugay, Özel Marmaris Hastanesi’nden çıktığı sırada gazetecilerin sorusu üzerine 14 Mart Tıp Bayramı’na ilişkin görüşlerini aktardı. Sağlığın, insan hayatının en önemli unsuru olduğunu vurgulayan Tugay, vatandaşları da zamanında sağlık kontrollerini yaptırmaya çağırdı. Tugay, şu ifadeleri kullandı:

 

KONTROLLERİNİZİ ZAMANINDA YAPTIRIN

“İnsanların çok önemli ihtiyaçlarından birisi de doktorlar ve sağlık kuruluşları. Çünkü herşey sağlıkla başlıyor ve maalesef sağlıksızlıkla bitiyor. Dolayısıyla sağlık çalışanlarımız, hayati ve kutsal bir görevi yerine getiriyor. Bu sebepledir ki, 14 Mart’ı çok ama çok önemli bir gün olarak görüyorum. ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’ sözünden yola çıkarsak eğer, sağlığımızın ne denli çok önemli bir unsur olduğu anlaşılıyor. Ben, bütün halkımızın şuna dikkat etmesini tavsiye ediyorum, lütfen sağlık kontrollerinizi zamanında yaptırmaya çalışın. Hastanelerimiz bu konuda hakikaten donanımlı ve Marmaris bu konuda çok şanslı. Sağlık kontrollerini zamanında yaptırırsak, ileride başımıza gelebilecek daha vahim veya daha ciddi sorunlarımızı zamanında öğrenmiş, zamanında bunların tedbirlerini almış oluruz diye düşünüyorum. Bütün vatandaşlarımıza sağlıklı nice mutlu günler diliyorum. Tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, onlara da sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum”

 

BİR NEFESLİK SIHHAT BİLE NE KADAR ÖNEMLİ

 

Tugay, “Tüm acil sağlık çalışanlarını ve sağlık personeli karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümünde insanüstü bir gayretle görevlerini yaptıkları için, onlar bizler için iftihar kaynağıdır. Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, verilen görevleri zamanında ve tam yapanlar onlardır. Her zaman onların bu gayretlerini aklımızdan çıkartmamalıyız.Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak; sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımı sunar, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.” Dedi.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİÇEK

Bu arada Ali Doğan Tugay’ın ziyaretleri sırasında kendisine eşlik eden Ak Parti Marmaris Kadın Kolları üyeleri, Tıp Bayramı’nı kutladıkları sağlık çalışanlarına çiçekler hediye etti

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141