• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Trabzonspor'a Şenol Hoca

Trabzonspora Şenol Hoca
Trabzonspor Yönetim Kurulu Şenol Güneş'i Tekrar Takımın Başına Getirmek için Fikir Birliğine Vardı

Trabzonspor Yönetim Kurulu Şenol Güneş'i Tekrar Takımın Başına Getirmek için Fikir Birliğine Vardı


Trabzonspor yönetim kurulu Şenol Güneş'i tekrar takımın başına getirmek için fikir birliğine vardı. Başkan Sadri Şener'in talimatı ile Şenol Güneş'le temasa geçmeye hazırlanan yönetimin, futbolculara gelen teklifleri de değerlendirmeme kararı aldığı bildirildi.

Turkcell Süper Ligi'nde kalan üç haftayı kayıpsız atlatmanın planlarını yapan Trabzonspor'da, gizlice süren teknik direktör arayışlarında yönetim kurulu Şenol Güneş ismi üzerinde karar kıldı. Önümüzdeki günlerde tecrübeli teknik adama resmi bir teklif yapmaya hazırlanan yönetim içinde özellikle Başkan Sadri Şener'in, bu isim konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. Ancak Şenol Güneş'in daha önce iki kez çalıştığı ve yollarını ayırdığı Trabzonspor'a tekrar dönmeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Trabzonspor Bursapor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor, pazar akşamı kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ahmet Özen yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana hafif sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Tolga Zengin katılmazken, Gökhan Ünal takımdan ayrı yürüyüş yaptı.

Bordo-Mavili futbolcular, koşu ile başladıkları antrenmanda tek pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Özen, özellikle taktik çalışması sırasında futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Bu arada, idmanda ilginç hareketleri ile dikkat çeken Alanzinho, sahadaki huniyi güneşten korunmak için bir ara başına taktı. Ardından da içerisine top koyduğu huniyi başının üzerinde durdurmaya çalıştı. Bordo-Mavililer, hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacakları antrenmanla devam edecek.



Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, teknik adam arayışlarında Şenol Güneş'in listelerinin üst sıralarında olduğunu belirtti. Yener, "Şu anda her hangi bir hocaya teklif yapmadık. Ama Şenol Güneş camiamızın da sıcak baktığı isimlerden birisi." diye konuştu.

Futbolculara gelen teklifleri değerlendiremeyi düşünmediklerine vurgu yapan Yener, "Henüz hiçbir futbolcumuz için resmi teklif almadık ancak geldiği taktirde de kimseyi satmayı düşünmüyoruz. Bir futbolcunun yerine ondan daha yeteneklisini almadan kimseyi satmayı düşünmüyoruz." dedi.

Yener, ligi en iyi ihtimalle ilk iki arasında bitireceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141