• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

TİM-TEB Girişim Evi’nin Start UP ve Level UP programları için son başvuru tarihi 15 Temmuz!

TİM-TEB Girişim Evi’nin Start UP ve Level UP programları için son başvuru tarihi 15 Temmuz!
TEB Girişim Bankacılığı girişimcileri desteklemeye devam ediyor

Teknogirişimcilerin ve teknoloji şirketlerinin büyüme dönemlerinde yanında yer alan TEB Girişim Bankacılığı, Start UP ve Level UP programları için 15 Temmuz’a kadar başvuruları kabul ediyor. Jüri seçimi sonrası İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Gaziantep, Mersin ve Bursa’da yer alan TİM-TEB Girişim Evi’nde başlayacak programlara 10’ar firma katılım hakkı kazanacak.

 

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz; “TEB Girişim Bankacılığı ile girişimcilere işlerini büyütürken destek oluyor, global pazarlara açılım ve ihracata başlama konusunda TİM ile birlikte TİM TEB Girişim Evleri’nde kendilerine yol gösteriyoruz. Bu kapsamda teknoloji girişimcilerine ve şirketlerine Start UP ve Level UP programları ile danışmanlık ve mentorluk hizmeti veriyor; yatırımcılar ve kurumsal firmalarla gerçekleştirdiğimiz Demo Day buluşmalarıyla projelerini tanıtma imkanı sunuyoruz’’ dedi.

 

TEB Girişim Bankacılığı, projelerini gerçekleştirmek isteyen girişimcilerin ihtiyacına yönelik oluşturulmuş geniş hizmetler sunmaya ve TİM-TEB Girişim Evi ile girişimcileri desteklemeye devam ediyor. TİM-TEB Girişim Evi’nin bulunduğu illerde, yenilikçi, yüksek katma değerli ve ihracat potansiyeline sahip girişimler ile girişimci işletmeleri geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. TÜBİTAK başta olmak üzere hibe desteğinden yararlanmak isteyen girişimcilerin de yanında olan TİM-TEB Girişim Evi, girişimcilerin Start UP ve Level UP programlarına başvurularını 15 Temmuz’a kadar kabul ediyor. Jüri üyeleri; iş fikrinin özgünlüğü, büyüme potansiyeli, girişimi ekibinin niteliği gibi kriterlere göre değerlendirme yapıyor.

 

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz, Türk Ekonomi Bankası (TEB) olarak, ‘Danışman Banka’ anlayışıyla ülkemizde girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirterek, “TEB Girişim Bankacılığı ile işlerini büyütürken destek oluyor, global pazarlara açılım ve ihracata başlama konusunda TİM ile birlikte TİM-TEB Girişim Evleri’nde kendilerine yol gösteriyoruz. Girişimcilere Start UP ve Level UP programları ile danışmanlık ve mentorluk hizmeti veriyor; yatırımcılar ve kurumsal firmalarla gerçekleştirdiğimiz Demo Day buluşmalarıyla projelerini tanıtma imkanı sunuyoruz. Bu kapsamda 15 Temmuz’a kadar erken aşama ile birlikte olgun aşama teknoloji şirketlerini programlarımıza başvurmaları ve bu programlardan yararlanmaları için bekliyoruz” diye konuştu. Ülke genelindeki girişimcilere ulaşmak ve onların yenilikçi iş fikirlerini ekonomiye kazandırmayı amaçladıklarını vurgulayan Cengiz; “Global pazarlarda iş yapmak isteyen girişimcilerimiz için programlarımız ve desteklerimiz de bulunuyor. Aynı zamanda girişimcilerimizin geliştirdiği teknolojiler ve bu teknolojilerin bankacılık sektörüne olan katkılarından da faydalanıyoruz” dedi.

 

TEB Girişim Bankacılığı, İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Antep, Mersin ve Bursa’da bulunan TİM-TEB Girişim Evi’nde program başına 10 firmaya katılım hakkı sağlayacak. Start UP programına birkaç yıllık ve henüz 3 milyon TL’ye kadar ciro üreten şirketler başvuru yapabilirken, Level UP programına ise ileri aşama ve 3 milyon TL üstü ciro elde eden teknoloji şirketleri katılabiliyor. Her iki programda da firmalar, yaklaşık 4-6 ay süre ile yer alıyor.

 

Programa katılan firmalar öncelikle iş fikri ve sektörlerine özel uzman danışman ve mentorlerden bire bir yönlendirme desteği alıyor. Bunlara ek olarak, işlerini büyütme aşamasında ihtiyaç duyacakları şirket hukuku, finansal planlama, sunum teknikleri gibi özel eğitimlerden de faydalanıyorlar. Ayrıca S2C Programı kapsamında seçilen teknoloji şirketleri, TİM-TEB Girişim Evi’nin kurumsal iş ortaklarına kendilerini tanıtma ve ürün/hizmetleri için bir satış kanalı yaratma şansı yakalıyor. Program sonunda yatırım arayışı olan girişimcilerin yatırımcılarla bir araya gelme fırsatı da bulunuyor.

 

TEB Girişim Bankacılığı girişimcileri yurt dışı yolculuğunda da destekliyor

Yurt dışı açılımlarını gerçekleştirmek isteyen firmalar, TİM’in yurt dışı heyetlerine katılma imkanına erişirken yine ihracatla ilgili her türlü sorularına ilişkin cevaplara TİM aracılığıyla ulaşabiliyor. Aynı zamanda TİM-TEB Girişim Evi’nin üyesi olduğu Global Accelerator Network (GAN) ile 94 ülkede yer alan iş ortakları ile global mentorlere ve global yatırımcılara ulaşma imkanı sağlanıyor. Programda yer alan firmalar aynı zamanda global etkinliklere TİM ve TEB’in desteği ile katılma fırsatını da yakalıyor. Growth Circuit iş birliği ile birlikte girişimcilerin San Francisco’da bulunan ofisten yararlanması ve de buradaki Hızlandırma programlarına katılması da mümkün.

 

1000’in üzerinde mezun

Girişimciler programdan mezun olduktan sonra da TİM-TEB Girişim Evi üyesi olmaya devam ederken sunulan hizmetlerden de faydalanabiliyor. Bugüne kadar 1000’in üzerinde mezunu ile TİM-TEB Girişim Evi, teknoloji şirketlerinin global pazarlarda yer alabilmesi için ekosistemle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141