• BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

'Terörün yeni hedefi Muğla'

Terörün yeni hedefi Muğla
MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen istişare toplantısında konuşan MHP Muğla Milletvekili önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen istişare toplantısında konuşan MHP Muğla Milletvekili önemli açıklamalarda bulundu.
Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantının ana başlığı son günlerde Muğla'da meydana gelen terör olaylarıydı.
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı konuşmada; 'Muğla tarihinde hiç yaşanmayan olaylarla karşı karşıya kalmıştır. Eli kanlı hainlerin Muğla'ya kadar ulaşmış olmaları bölge turizmi açısından büyük endişe ile karşılandı. Bu hainlerin amaçlarına ulaşamadan kahraman asker ve polisimiz tarafından etkisiz hale getirilmiş olmaları da ayrıca bizler için guru kaynağı olmuştur''
Terörün ekmeğine yağ sürmeyin
Bu yaşanan terör olayından sonra bakıyoruz ki vatandaşlarımız dedikodulara, söylentilere inanarak, sosyal medya üzerinden, şurda bomba patladı, şurda canlı bomba yakalanmış gibi asılsız ve infiale neden olacak paylaşımlar yapıyorlar. Vatandaşlardan ricamız eğer bir duyum aldıysanız bunu sosyal medya üzerinden değil direk muhatapları olan polis ve askerimizle paylaşın ki hem anında müdahale edilsin, hemde sosyal medya üzerinden yapılan yayınlarla Muğla'da terör var algısı yaratılmasın. Halkımız istemeden yaptığı bu paylaşımlarla terörün ekmeğine yağ sürüyor. Bu konuda dikkatli olmaya çağırıyorum.
HDP'nin gerçek yüzü
Muğla Köyceğiz'de güvenlik güçlerimizce öldürülen 5 PKK'lıdan ikisinin cenazeleri HDP'li milletvekilleri Bektaş ve Dora tarafından alınarak omuzlarda taşınması olayını değerlendiren Erdoğan “HDP'li milletvekillerinin PKK'lı teröristlerce nasıl iç içe olduğunu bu olaylar bir kez daha ortaya koydu. Birlik ve bütünlüğümüze göz dikenlere meydanları boş bırakmayacağız” dedi. HDP'lilerin yıllardır PKK terör örgütüne destek verdiğinin kanıtlandığını da söyleyen MHP'li Erdoğan konu ile açıklamasında daha sonra şunları söyledi: “Biz, HDP'lilere karşı boşuna tepki göstermiyoruz. Köyceğiz'deki olayda öldürülen PKK'lılara sahip çıkan HDP'i milletvekilleri milletimizin gözleri önünde PKK'lılarla iç içe olduklarını bir kez daha gösterdiler. Teröre destek veren, PKK'lı militanları koruyan ve kollayan HDP'liler meydanı boş sanmasınlar. Bunlara karşı en sert önlemlerin alınmasında ve karşı konulmasında MHP kadroları hep ayakta olacaktır. Biz her zaman şunu söylüyor ve iddia ediyoruz: Birlik ve bütünlüğümüze kim veya kimler göz dikiyorlarsa bizler onlara bu meydanları dar ederiz. Bu milleti bölmeye, sınırlarımızı değiştirme canı pahasına fırsat vermeyecektir” dedi.
Kaymakamı ziyaret ettiler
MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nda yapılan istişare toplantısının ardından Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel'i makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa süren nezaket ziyaretinde gündemdeki konular değelendirildi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kaymakam Yüksel; 'Sayın vekilimize ve il başkanımıza ve ilçe başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum' dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141