• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

TERÖRİSTLER BİRİLERİNİ Mİ SUSTURMAK İSTİYORDU?

TERÖRİSTLER BİRİLERİNİ Mİ SUSTURMAK İSTİYORDU?
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan TBMM’de yaptığı konuşmada son günlerde Muğla’da yaşanan terör operasyonlarına dikkat çekti.

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan TBMM’de yaptığı konuşmada son günlerde Muğla’da yaşanan terör operasyonlarına dikkat çekti. Cumhurbaşkanına suikast davasının karar verileceği gün yapılan operasyonda yakalanan teröristlere ve hemen ardından Köyceğiz’de öldürülen teröristlere dikkat çeken Erdoğan yaşananları “FETÖ ve PKK ‘nın ortaklığının bir başka versiyonu” olarak değerlendirdi.

Konuşmasında PKK, FETÖ, DEAŞ, PYD, YPG, IŞİD gibi bir çok terör örgütüyle aynı anda mücadele edildiğine vurgu yapan Erdoğan “güvenlik güçlerimiz eli kanlı terör örgütlerine göz açtırmamakta, alan vermemektedir. Tabii bu durum Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ayağının tökezlemesini bekleyen içerideki ve dışarıdaki birçok kronik Türk düşmanını da rahatsız etmektedir.” İfadelerini kullandı. Erdoğan’ın konuşması şu şekilde: “Son günlerde seçim bölgem, güzel ilimiz Muğla’da da bölgeye yuvalanmak isteyen PKK’lı teröristlere hak ettikleri darbe vurulmuştur. Önce Seydikemer ilçemizde 7 terörist kıskıvrak yakalanmış, aralarında canlı bomba yeleği de olan bu hainler güvenlik güçlerimizin ve istihbaratımızın etkin bir şekilde çalışmasıyla canlı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Ardından Köyceğiz ilçemizde 7 kişilik bir terörist grupla sıcak temas sağlanmış ve çıkan çatışmada bu 7 teröristten 5’i öldürülmüş diğer ikisi ise kaçmıştır. Dün itibariyle bu 2 teröristten 1’i yakalanacağını anlatınca kendisini patlatarak öldürmüştür. İnşallah diğeri de en kısa sürede etkisiz hale getirilecektir. Alışılagelmişin dışında, Muğla’da teröristlerin alan edinme çabası bir takım ciddi soruları da aklımıza getirmektedir.

Acaba Muğla’da PKK- FETÖ işbirliğinin yeni bir versiyonu ile mi karşı karşıyayız? Eğer bunlar yakalanmasaydı hedefleri sadece Cumhurbaşkanına Suikast davasını karara bağlayacak olan mahkeme heyeti miydi, yoksa bu davada yargılanan sanıklardan susturulması gerekenler mi vardı? Tüm bu ve benzer sorular üzerinde ciddi bir şekilde düşünülmesi ve çalışılması gerekmektedir.

Bu vesileyle; Ege ve Akdeniz’de kendilerine alan açmak isteyen PKK’lı hainleri bertaraf eden güvenlik güçlerimize, Valiliğimize, Kaymakamlarımıza ve ferasetiyle güvenlik güçlerimizin işlerini kolaylaştıran aziz hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Muğla’yı kirletemeyecekler, güzel ülkemizi asla bölemeyeceklerdir.

Bugün terörden beslenen, teröristin sırtını sıvazlayanlar da iyi bilmelidir ki terör örgütlerinin yakmaya çalıştığı ateşe odun taşıyan herkes o ateşin ilk yakacağı kimseler olacaktır. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi terörle mücadeleyi sekteye uğratmamak için bu hususlarda her zaman olması gerektiği, yerde devletinin ve güvenlik güçlerinin yanında olacaktır.

Sosyal Medya Uyarısı

Yine; bundan sonra Muğla’da çeşitli spekülasyonlar yapmak suretiyle sosyal medya üzerinden ve dedikodu cenahından terör örgütlerine destek sayılabilecek davranışlardan bütün hemşerilerimizin uzak durması çok önem arz etmektedir. Değerli hemşerilerimizin herhangi bir bilgiye veya belgeye ulaştıklarında bunu dedikodu cenahında kullanmak yerine işin muhataplarına yani güvenlik güçlerimize en hızlı şekilde ulaştıracaklarına inancım tamdır. Sosyal medyanın Muğla’daki terör olayları hakkında lüzumsuz kullanımı terör örgütlerine yeni bir propaganda alanı açmamalıdır. Çünkü dedikoduların Muğla’mıza ve milletimize hiç bir hayrı olmayacaktır. Bu ancak hainleri sevindirecektir. Hemşerilerimizin hainleri sevindirmeyecek bilince ve sağduyuya sahip olduğuna canı gönülden inanıyorum. Vesileyle terörle mücadele konusunda gecesini gündüzüne katan kahraman güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141