• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 26 °C
  • Aydın 30 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Team Alvimedica üyeleri belirlendi

Team Alvimedica üyeleri belirlendi
Dünyanın en uzun ve zorlu spor etkinliği olan Volvo Ocean Race’te dalgalara karşı birlikte mücadele vererek, okyanusları beraber aşacak olan Team Alvimedica üyeleri belli oldu!

Volvo Ocean Race’te yarışacak ilk Türk markasi olan Team Alvimedica’nin Skipper’ı Charlie Enright, takım üyelerinden yedisinin ve bu zorlu yarışın her bir anını kaydedecek olan tekne muhabirinin (On-Board Reporter) isimlerini açıkladı.

Dokuz ay boyunca dünyanın çevresinde 38 bin millik deniz yolu kat ederek, her tür zorlu koşulla mücadele edecek olan ekip, Enright ve takım kurucusu Mark Towill ile beraber şu isimlerden oluşacak: Alberto Bolzan(32, Trieste/ İtalya), Nick Dana (28, Newport/ Rhode Island); Ryan Houston (31, Auckland/ Yeni Zelanda); Will Oxley (49, North Queensland/ Avustralya) ve Dave Swete (30, Auckland/ Yeni Zelanda). Teknede yer alarak, yaşanacak mücadele dolu, sıra dışı anları dünya ile paylaşacak olan muhabir (On-Board Reporter) ise 30 yaşındaki Newportlu Amory Ross olacak.

Team Alvimedica, 9 Temmuz Çarşamba günü Transatlantik eğitimi için yeni ekip üyeleri ile beraber Newport’tan İngiltere’ye doğru yola çıkacak. İlerleyen günlerde de, Narragansett Bay’da tanıtım açılışı için rakibi Abu Dhabi’nin karşısındaki yerini alacak. Etkinlik, halk tarafından da takip edilebilecek.

‘Türkiye’yi temsil edecek olmaktan gurur duyuyoruz’

Farklı ülkelerden onlarca değerli yelkencinin başvuruda bulunduğu, uzun bir sürecin sonunda ekip üyelerini belirlediklerini ifade eden Charlie Enright, “Türkiye’den iki güçlü adayımız vardı: Kıvanç Sevinç ve Berk Arat. İkisi de son derece iyi bir performans sergilediler. Bu noktada bize verdikleri destek ve inanç için kendilerine teşekkür ediyoruz; takımımızın dostu olmaya devam edecekler ve diliyoruz ki ileride kendileriyle yeniden yelken açma şansımız olur. Şu aşamada bu dev ve zorlu yarışta en iyi mücadeleyi vereceğine inandığımız bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz ve Team Alvimedica olarak dünyanın etrafında Türk bayrağını taşıyarak yarışacak olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.  

‘Birbirimize inanıyor ve güveniyoruz’

Her bir ekip üyesinin teknede hayati önemde rollere sahip olduğunu belirten Enright, “Denizcilik yeteneği elbette ki ana gereklilik ama takım kimyasının tutması ve birlikte uyum içinde çalışma yeteneği de, dünyanın çevresindeki 38 bin millik bir yolculukta hayati önem taşıyor. Denizde büyük başarılar elde etmek için yarış boyunca birbirinin güvenliğini ve iyiliğini gözetecek, dayanışma içinde bir gruba ihtiyacımız var. Biz, birbirimize inanıyor ve güveniyoruz. Tam bir ekip ruhuyla Volvo Ocean Race’e katılarak deneyimlerimizi paylaşmayı, zorlu koşullara birlikte göğüs germeyi de dört gözle bekliyoruz” dedi. Enright, takimin 9. ve son üyesinin de önümüzdeki haftalarda açıklanacağını belirtti.

Okyanuslarda bir “Kalp Teknesi Alvimedica”

Alvimedica CEO’su Cem Bozkurt da, Team Alvimedica’nın ekibinin en iyi ve doğru şekilde belirlenmiş olmasından memnuniyet duyduklarını aktararak, “Dünyada, Dünya Futbol Şampiyonası, ve Olimpiyatlar’ın ardından en çok izlenen üçüncü spor organizasyonu olan Volvo Ocean Race’de Alvimedica olarak yer almak markamıza çok şey kazandıracak. 9 ay süren yarışı sadece televizyondan 1.6 milyar insan izliyor. Dünyanın birçok ülkesinde “Kalp Teknesi Alvimedica” olarak tanınmaya başladık bile… Amaçlarımızdan biri de, Volvo Ocean Race’i Team Alvimedica olarak başarıyla tamamlamak ve bu sporu üç tarafı denizle kaplı ülkemizde de gençlerimize sevdirmek, bu sporu yapmaya yönlendirmek… Bu konuda yaşanan kısıtlılıklara rağmen uluslararası bir marka olarak desteklerimizi kendi ülkemizde de sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Alvimedica Hakkında:

2007 yılında kurulan Alvimedica, girişimsel kardiyoloji alanında uzman hekim ve cerrahlara yeni nesil, minimal-invaziv sağlık teknolojileri sunmaya kendini adayan genç ve dinamik bir şirkettir.

Alvimedica, tasarım ve ürün geliştirmede en ileri teknolojiyi kullanarak birinci sınıf, kaliteli ürünler ve hizmetler sunar. İstanbul Çatalca’daki Trakya Serbest Bölgesi’nde yer alan 5.500 metrekarelik tesislerinde dünya standartlarında Ar-Ge’si ve Avrupa’nın en büyük sınıf 10.000 temiz oda ortamı ile Alvimedica, tümü CE belgesine sahip koroner stent, balon kateter ve tanı veya kılavuz kateterleri üreterek günümüzde dünyanın 40’tan fazla ülkesinde doğrudan veya temsilcilikler aracılığıyla faaliyet göstermektedir.

Alvimedica’nın yenilikçi ürünler yoluyla cerrahi prosedürleri geliştirmeye yönelik kararlılığı, hastaların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik edindiği misyon ve klinik sonuçların iyileştirilmesi için harcadığı çabadan ileri gelmektedir. Çatalca’da, Hollanda’nın Assen kentinde ve İtalya’nin Saluggia kentinde AR-GE merkezleri bulunan kuruluşun güncel projeleri arasında renal ve kranial endovasküler stentler yer almaktadır. Şirket aynı zamanda vücut tarafından tamamen emilen biyoemilebilir stentler üzerinde de çalışmaktadır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141