• BIST 9548.09
  • Altın 2492.431
  • Dolar 32.5061
  • Euro 34.5462
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Süleyman Taşkın Aday Adaylığını Açıkladı

Süleyman Taşkın Aday Adaylığını Açıkladı
Geçtiğimiz seçimlerde Muğla 2. Sıra adayı olan Süleyman Taşkın kalabalık bir partili grubu eşliğinde aday adaylığını açıkladı.

İlçe Başkanı Cengiz Çay açılış konuşmasını gerçekleştirirken, Süleyman Taşkın’ın babası Mustafa Taşkın da tekerlekli sandalyesiyle birlikte basın toplantısına katılarak destek oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin içerisinde olduğu koşulları hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Her gün gündemin bir maddesi değişiyor. Dün dediğini bugün inkar edenlerin idare ettiği bir ülkede yaşıyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak önümüzdeki 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimleri çok önemsiyoruz. Bu anlamda şu ana kadar Fethiye ilçemizden üç tane Muğla ilimizden de 20’nin üzerinde milletvekili aday adayı müracaatı oldu. Bu da gösteriyor ki Milliyetçi Hareket Partisinde teveccühün arttığını, halkımızdan aldığımız güçle Milliyetçi Hareket Partisinin iktidara gittiğini gösteriyor. Bu anlamda yola çıkmış olan kardeşim Süleyman Taşkın’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler, inşallah 1. sırada olmasın canı gönülden dilerim. Çünkü bu mücadeleyi defalarca vermiş bir kişi olarak içerisinde bulunduğu durumu çok iyi anlıyorum. Biz önce Allah’ımızdan aldığımız güç ve halkımızdan aldığımız destek ile Muğla’daki bir milletvekili sayımızı 3’e çıkaracağız.” İfadelerini kullanırken, MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Taşkın da “Ben 1964 yılında Eldirek Köyü’nde dünyaya geldim. İlkokulu köyümde, ortaokulu Fethiye Ortaokulu’nda okudum. Tefenni Ziraat Okulu’nu bitirdim. Anadolu Üniversitesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Eldirek Köyü’nde devlet memurluğundan emekli olduktan sonra 20 yıl muhtarlık yapmış Mustafa Taşkın’ın evladıyım. Tefenni Ziraat Okulu’nu bitirdim. Anadolu Üniversitesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Eldirek Tarım işleri ve zirai ilaç, tohum, gübre bayiliği ticaretinle uğraşmaktayım. Evliyim ve 1 erkek, 1 kız olmak üzere 2 evladım var. Eşim Eldirek İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik yapmaktadır. Evliyim ve 1 erkek, 1 kız olmak üzere 2 evladım var. Önce ailemden ve büyüklerimden aldığım terbiye ile inancım gereği, Allah sevgisi ve korkusu, toplumun geleneklerine göreneklerine saygı ve bağlılıktan; sonra 1978 yıllarında ülkü ocaklarından aldığım vatan ve millet sevgisi ile var olmaya ve kendimi geliştirmeye çalıştım. 1995 yılında yapılan ilçe kongresinde ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçildim, 2.başkan oldum. 1999 yılında o dönem ilçe başkanımızın milletvekili adayı olmasından dolayı ilçe başkanlığına genel merkez tarafından atandım. 3 defa ilçe başkanlığına seçildim.

2007 genel seçimlerinde MHP Muğla Milletvekili adayı olmak için başkanlık görevinden ayrıldım. 2007 ve 2011 yıllarında yapılan seçimlerde ikisinde de Muğla 2. Sıra milletvekili adayı oldum. Bu esnada Muğla’mızın tüm ilçelerini, beldelerini, köylerini ziyaret ederek yoğun bir şekilde seçim çalışmalarımızı yürütmemize Muğla’da 43 bin oyumuzun 91 bin’e çıkmasına karşılık 2. Milletvekilliğine ramak kaldı. Hiçbir zaman partimden kopmadım, tam tersi maddi manevi her zaman partim içerisinde aktif oldum. Her zaman partililerim gözü önünde bir ümit olduğumu gördüm. Ümitler ümitsizliğe dönüşünce bazen hüzünlü anlar yaşadık. Bazen beraber ağladık, bazen de beraber güldük. Allah’ın izni ile bu kutlu yola bir kez daha çıktık. Bu yola çıkarken Milliyetçi Hareket Partisi örgütümü, partililerimi ve beni sevenleri yanımda görmek istiyorum. 7 Haziran seçimlerinde Allah nasip ederde tekrar milletvekili adayı olursam, partimin öngördüğü sıralama ne olursa olsun tekrar hiçbir fedakarlıktan çekinmeden mücadele edeceğim. Ben bu gücü halkımdan alıyorum ve halkımdan aldığım güçle yürümeye devam edeceğim.” dedi. Konuşmaların ardından Taşkın partilerin tebriklerini kabul etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141