• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

SU FİYATLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM MÜJDESİ

SU FİYATLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM MÜJDESİ
Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hıdır ile Fethiye Adayı Kayabaş, müjdeyi verdi. Dr. Hıdır, ““Biz göreve geldiğimiz zaman su paralarını yarı yarıya indireceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, geniş bir alanı kapsayan Taşyaka Mahallesi’ndeki ilk mitingini geçtiğimiz günlerde Baha Şıkman Caddesi üzerindeki meydanda gerçekleştirmiş ve yoğun bir destekle karşılanmıştı. Bu mahalledeki ikinci miting ise Keloğlu Boğazı Mevkii’nde yapıldı. Kayabaş ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır; yine halkın sevgisi ve teveccühü ile karşılandı.

 

Meydanı dolduran kalabalık sevgisi ve destekleriyle Cumhur İttifakı’na olan güvenini bir kez daha gözler önüne serdiler. Gerçekleşen mitingde ilk Kayabaş’a çiçek takdim edilirken; Cumhur İttifakı adayı bu sevgiye ve güvene layık olmak adına halkın hizmetkarı olacaklarını bir kez daha vurguladı. Kayabaş’a çiçek takdiminin ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi.

 

KAYABAŞ, “BAKANIMIZDAN MÜJDELER SAĞANAK GİBİ GELDİ”

İlk olarak konuşan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanımızı sizlerin katılımıyla en iyi şekilde ağırladık. Kendileri buradan çok memnun ayrıldı. Projelerimiz ile ilgili imcelemenin başladığını, fizibilite raporlarının hazırlandığını belirtip; Bakanlarımızın ilçemize gelip müjdeleri vereceğini ifade etmişti. Yağmurlu bir havada Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Fethiye’mize teşrif ettiler ve sağanak gibi müjdeleri verdiler. İlk olarak Bakanımıza körfezimizi gösterdik. Burada yaşayan canlıların zor durumda olduğunu söyledik. Konuşmasında da körfezimin temizliği için gereken desteğin verileceğini söylediler” dedi.

 

BÜYÜK PROJELER EKONOMİ VE İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Bunun yanında dar gelirli vatandaşlarımız için TOKİ projesinin başlayacağını bildirdiler. İmar konusunda nerede sorun varsa uzmanların görüşü alınarak bunu imar revizyonu ile çözüme kavuşturacağız. Hem ev yapabileceksiniz hem de tapularınıza kavuşacaksınız. Bu çalışma yapılırken tarım alanlarını koruyacağız. Şehir girişlerini düzenlemek, kongre turizmi, kruvaziyer liman, bölge hastanemiz gibi büyük projelerle hem ekonomik gelirlerimiz artacak hem de gençlerimize istihdam olanağı sağlayacağız. Semt pazarlarımız modern bir görünüme kavuşacak. Projelerimiz arasında yer alan Fethiye Üniversitesi ve bin kişi kapasiteli öğrenci yurdu ile üniversiteler şehrinden birisi olacağız. Fethiyespor’a gereken destek sağlanarak, Süper Lig’e çıkartacağız. Amatör spor kulüplerine de katkı sağlayıp, gençlerimizi spora özendireceğiz ve milli sporcuların yetişmesine öncülük edeceğiz. Organik tarım projemiz ile tarımsal üretimde önemli bir konuma yükseleceğiz. Ekolojik turizm sayesinde de turizm sezonunu 12 aya yükseltmiş olacağız” dedi.

 

HIDIR, “CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır meydanda bulunan çocukları bayrakları ile birlikte sahneye davet etti. Bir süre çocuklarla birlikte şarkılara eşlik eden Hıdır daha sonra konuşmasına geçti. “Allah birliğimizi ve dirliğimizi ebediyete kadar daim eylesin” diyerek sözlerine başlayan Hıdır, “Allah bizlere bu halkımıza hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Hepimiz Fethiye’de Muhittin Kayabaş’ın isminin altına, büyükşehir belediyesinde ise bu kardeşinizin adının altına mührü basacağız. İki büyük liderin kurduğu bu ittifaka sahip çıkacağız” dedi.

 

SU FİYATLARINDA İNDİRİM

Konuşmasına devam eden Hıdır, “Büyükşehir yasası ile 30 bin öğrenci servisi, dolmuşçu, taksici ve halk otobüsü arkadaşımızın ekmeğini ellerinden alıp, haklarını gasp etmişler.  Göreve geldiğimizde ilk işimiz bu kardeşlerimizin haklarını geri vermek olacak. Şoför esnafımız, bütün Muğla’da rahat bir nefes alacak ve kaybettiği haklar iade edilecek. Denizli’de 2,5 TL olan suyun ton bedelini bunlar 4 TL yaptı. Atık su bedelini üstüne koyduğunuz zaman 8 TL’ye ulaştı. Her ilçede farklı… Su medeniyettir, sağlıktır… En çok yağış alan bölgelerden birisiyiz. AK Parti hükümeti döneminde barajlar ve göletler yaptık. Su sıkıntımız yok. Borç batağı yüzünden su paralarıyla milletin sırtına yüklendiler. Biz göreve geldiğimiz zaman su paralarını yarı yarıya indireceğiz. Esnaflardan alınan levha vergisi 50 TL’den 250 TL’ye çıkarıldı. Dükkanın içine yazılan yazılardan da vergi almaya çalışıyorlar. Bu millete kolaylık yerine zam yapıyorsunuz. Sıkıştıkları zaman ‘AK Parti bize para vermiyor’ diyorlar. Yalancının mumu 31 Mart’a kadar yanar. Defterdara sordum; 80 milyar TL yani yılda 5 milyar para yollanmış. 80 milyarın 20 milyarı yatırıma gitmiş. Bunlarla birçok yatırım ve proje yapılmış. Geriye kalan 60 milyar halkımıza dağıtılmış. Büyükşehrin 753 milyon, Fethiye’nin 150 milyon, Bodrum’un 300 milyon bütçesi var. Bu paraları kim yolluyor size? Hükümetimiz. Ayıp, bu millete yalan söylemeyin” dedi.

 

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır konuşmasının son bölümünde Muğla, Fethiye ve diğer ilçelerde yapılacak olan projeleri anlattı.

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141