• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

SPORA SAHİP ÇIKIN

SPORA SAHİP ÇIKIN
Marmaris Gençlik Spor Kulübü Başkanı Gürcan Uysal yaşan sportif sorunlardan dolayı kouyla ilgili tüm yöneticileri hedef alarak sert açıklamalarda bulundu...

Marmaris Gençlik Spor Kulübü Başkanı Gürcan Uysal yaşan sportif sorunlardan dolayı kouyla ilgili tüm yöneticileri hedef alarak sert açıklamalarda bulundu.  1986 yıllardan beri Marmaris Spor yönetiminin her kademesinde görev yapan ve şu anda Marmaris Gençlik Spor Kulübü’nün başkanı olan Uysal açtı ağzını yumdu gözünü..!

SPORDAN YANA MISINIZ TİCARETTEN YANA MI?

Gürcan Uysal; ‘Uzun yıllardan beri sporun içinde olan biri olarak üzüntüyle görüyorum ki Marmaris’te spor aktiviteleri hep ticari amaçla kullanılmaya başlandı.  Bizler çocuklarımız kötü alışkanlıklar edinmesin spora yönelsin diye çabalarken ve cebimizden harcarken, spor kulübü adı altında kurulan ve çocuk başı aylık ücretler alınan bu işten ciddi kazançlar sağlanan ticari kuruluşlara saha desteği bile verilirken, yetkililer bizlerin kötü koşullarda spor yapmamızı sadece izlemekle yetiniyor. Bu işin doğrusu ticari kulüplere destek olmak yerine, belde takımları kurularak çocuklarımızı ücretsiz olarak spora yönlendirmek olmalıdır’ dedi.

YETKİLİLER DUYARSIZ

Marmaris Gençlik Spor Kulübü olarak yaşadığımız sorunları iletmek üzere siyasi partilerden tutun da, İl Gençlik Spor Müdürlüğü’de dahil olmak üzere çalmadık kapı bırakmadık. Çaldığımız kapılardan hiç kimse olmaz demedi ama kimse de birşey yapmadı şeklinde konuşan Gürcan Uysal, sesimizi başarılılarımızla duyuracağız ifadesini kullandı.

ŞEHİR STADYUMU HALI SAHAYA DÖNMÜŞ

Başkan Uysal; ‘Marmaris’te yaşayan herkesin bildiği gibi Marmaris Şehir Stadyumu zamanında binlerce kişiyi ağırlamış, son derece iyi olanaklara sahip müsabaka yapılabilir bir stadyumdu. Şu an stadyumun durumu içler acısı. Çocuk parkı olarak kullanılıyor, halı saha olarak kullanılıyor, gece 12’lere kadar stadyumun ışıkları açık. Böyle olunca sahanın zemini artık kullanılamaz halde. Burayı kim ve hangi amaçla kullandırıyor bilmiyorum ama, profesyonel müsabakaların yapıldığı bir tesiste antreman bile yapılmazken bu aymazlık nedir diye sormaktan kendimizi alamıyoruz’ dedi.

TRİBÜNLER EVLERE ŞENLİK

Uysal; ‘Eskiden 1500 kişiyi ağırlayan korunaklı ve şeref locası olan tribünlerin yerine koydukları toplamda 300 kişilik iskemle gibi, güneşten ve yağmurdan korunaksız tribünler standartlara uygun olmadığı gibi Marmaris’e hiç yakışmıyor. Yaz sıcağında tepede güneş, kışın yağmurun altında seyirciler maçları nasıl izleyecek? Hadi onu da geçtim, stadyumda bir etkinlik yapılsa, protokolü oturtacak ‘şeref tribünü’ bile yok. Biz amatör spor yapıyoruz ama, devlet yönetimi profesyonellik ister’ dedi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141