• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Soykan, seçim çalışmalarına hızlı başladı

Soykan,  seçim çalışmalarına hızlı başladı
7 Haziran da yapılacak olan genel seçimler öncesi MHP’den Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan genç isim Av. Salih Soykan seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Geçtiğimiz gün yoğun bir katılımla MHP’den Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan genç isim Av. Salih Soykan, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Soykan, önceki gün Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi  ve ziyaretlerinde görüşlerini  aktardı.

Soykan ilk olarak görev değişimi gerçekleşen Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na yaptı. Soyka’nın ziyareti sırasında Ocak Eski Başkanı Eren Akdeniz’de hazır bulundu. Soykan ziyaretinde yaklaşık 3 yıldır Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini başarıyla yöneten Cemil Gündüz’e katkı ve çalışmalarından dolayı başarılar dilerken bundan sonraki akademik yaşamında başarıların devamını diledi. Soykan, ocak başkanlarıyla bir süre sohbet ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu ve yeni Ocak Başkanı Aşkın Yıldız’ında bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğini inandığını ifade etti.

Ardından Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı(TÜRKAV)Muğla Şubesi’ni ziyaret eden Av. Salih Soykan burada Vakıf Başkanı Cemil Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. 7 Haziran da yapılacak olan genel seçimleri Kurtuluş Savaşı olarak gördüğünü belirten aday adayı Soykan; “ Daha düne kadar kendi kendine yetebilen 7 Tarım ülkesinden biri olmamıza rağmen, şimdi ithal eder duruma geldik. Türk çiftçi ve hayvancısı yok olma noktasındadır. Emekli ve dar gelirli, yoksulluk sınırını bırakın açlık sınırının altında yaşamaktadır. Toplumun bütün katmanları gelecek ve yarın kaygısı yaşamaktadır. Artık buna dur diyelim” dedi.

TÜRKAV Başkanı Cemil Özdemir genç birisinin siyasete atılması beni çok mutlu etti. Türkiye’nin ve Muğla’nın gençlere ihtiyacı var. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Son olarak KAMU-SEN Muğla Şube Başkanı Mürsel Özata’yı ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan; “Muğla’nın sorunlarını biliyorum. Bize yetki verilirse Ankara’da Muğla’daki Sivil Toplum Kuruluşlarının sorunlarını dile getirmek istiyoruz. Ben değil biz olarak birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. Muğla’nın sesi olmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Ziyeretleri için Soykan’a teşekkür eden KAMU-SEN Muğla Şube Başkanı Mürsel Özata; “Olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz. Bu yıl bizim için en zor dönemimiz. Muğla’daki STK’ların durumunu, kamu çalışanlarının problemlerini bilen birisinin mecliste olması bizi sevindirir. Salih Soykan’da seçildiği takdirde bizlere gereken önemi göstereceğinden eminiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141