• BIST 9712.86
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Smile Clinic Ağız Gargara Suyu Smile clinic

Smile Clinic Ağız Gargara Suyu Smile clinic
Smile Clinic Ağız Gargara Suyu Smile clinic ağız gargara suyu diş beyazlatıcı etkisinin yanı sıra ağız içinde mikroorganizmaların üremesini de önlemeye yardımcı olur.

Smile Clinic Ağız Gargara Suyu Smile clinic ağız gargara suyu diş beyazlatıcı etkisinin yanı sıra ağız içinde mikroorganizmaların üremesini de önlemeye yardımcı olur. Ağız için hissedilebilir bir rahatlama sağlayan bu ürün özel formülü sayesinde smile clinic diş eti rahatsızlıklarını önlemeye de yardımcı olur. Smile Clinic Ağız Kokusuna Faydaları Smile clinic ağız kokusundan şikayetçi olan herkesin güvenle kullanacağı bir üründür. Düzenli kullanım sonrasında ağız içinde oluşan kokuları önlemeye yardımcı olur. Ağız içinde istediğiniz bakım ve  hijyeni sağlayan bu ürün dişlerin arasında kalan artık gıdaları temizlemeye de yardımcı olur. Ev ortamında kolaylıkla kullanılan bu ürün formülünde ağzı için gerekli bakım ve hijyeni sağlayan maddeler bulunmaktadır.

Smile Clinic Gargara Hakkında Detaylar Ağız  ve diş etlerinde oluşan bakterilerin neden olduğu apse iltihaplaşma kanama veya tahriş gibi problemleri önlemeye yardımcı olur. Özel formülü ile smile clinic bu ağız gargarası ağız içinde oluşacak problemlerin giderilmesine yardımcı olur. Dişleri beyazlatan  bu ürün diş minesini asit aşındırmalarına karşı korunmasını sağlar ve günlük kullanım için uygun bir üründür. Diş hassasiyetine neden olan asit aşındırmaları beslenme ve yeme alışkanlıkları nedeni ile ortaya çıkmaktadır. Özellikle gazlı ve asitli içecekler diş minelerinde asit salgılamasına yardımcı olur. Ve tabi smile clinic toptan alım da gerçekleştirme imkanınız bulunmaktadır.

Eczane de satışını gerçekleştirebilirsiniz örneğin. Bu gibi durumlar için resmi satış sitesini ziyaret ederek siparişinizi verdiğiniz zaman eczaneye özel olarak fiyat bilgisi için yetkililer sizlere geri dönüş sağlayacaktır ve size uygun fiyatlar vererek gönderim sağlanacaktır. En az 50 adet ve üzeri alımlarda toptan fiyat uygulaması gerçekleştirilmektedir. Alımlarınız azaldıkça fiyatlar da gene bu doğrultuda değişiklik göstermektedir. Bu yüzden sipariş adedini müşteri temsilcilerine bildirmeniz gerekmektedir. 20 adede kadar normal fiyatlar üzerinden değerlendirme yapılırken 20-50 adet arası için ise ayrı fiyat düzenlemesi gerçekleştirilmektedir. Sadece satış için değil elbette bir firmada çalışıp arkadaşları ile birlikte toptan alım gerçekleştirmek isteyenlere de aynı fiyatlardan ürün gönderimi sağlanabilmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141