• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

“ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI”

“ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI”
Geçtiğimiz gün Haber Türk Köşe yazarı Muharrem Sarıkaya’nın köşesine taşıdığı “Bodrum’a Özel Model" başlığıyla yayınlanan yazının ardından haklı tepkisini açıkça ortaya koyan Mustafa Saruhan, bu kez de Mehmet Tosun’un basın kuruluşlarına yolladığı yazılı

Halen genel merkez tarafından kesin kararın verilmediğini belirten Saruhan, Mehmet Tosun’un Aday değil halen aday adayı olduğunun altını çizdi.

Mustafa Saruhan açıklamasında şunları söyledi;

“Sevgili Bodrumlular, delegesinden, seçmenine sevgili CHP Bodrum İlçe Örgütüm. Sizlerin de tanık olduğunuz gibi, partimizin Bodrum üzerinde ince eleyip sık dokuduğu aday belirleme kararı, her geçen gün bir köşe yazarının, bir gazetenin manşetlerine taşınıyor.

Evet. Hepimiz bu zorlu süreçte bizleri nelerin beklediğini bilmeden, bu belirsizliğin sona ermesini ve yapmamız gerekenlere odaklanmayı arzu ediyoruz. Ancak bu bekleyiş içerisinde mevcut yönetimi kötüleyecek, ağır ithamlarda bulunacak cümleleri kurmuyor, aksine bu gibi durumlarda birbirimize daha da kenetleniyoruz.

Az önce okuduğum bir yazıda İyi Parti tarafından Bodrum’da bir algı operasyonu yapıldığını fark ettim. Basına yollanan metinde “İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı” olarak anılan Sayın Mehmet Tosun’un adaylığı henüz kesin olmamakla birlikte, İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener tarafından da böyle bir açıklama yapılmamıştır. Dolayısıyla, bu seçimler için hepimiz “ADAY ADAYI” olarak yolumuza devam ediyoruz.

Partimiz, geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi, Bodrum’da halen en çok seçmene sahip olan birinci partidir. Gerek Muğla Büyükşehir, gerek Bodrum Belediyesi olarak, belediyecilik hizmetlerimizi Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak imkânlarımızdâhilinde yerine getirmekteyiz.

Hepimizin tüm derdi, tasası Bodrum’da daha mutlu, daha umutlu bir gelecek sağlamak. Bu uğurda çaba gösteren herkesle aynı yolda yürümekten gurur duyarım. Ancak Sayın Tosun’un açıklamasında yer alan ifadeleri doğru bulmadığımı da belirtmeliyim.

Bodrum Belediyesi, görevlerini imkânlarıdâhilinde, vatandaşının mağdur olmaması için her türlü imkânını seferber etmiş bir belediyecilik anlayışıyla çalışmaktadır. Böyle bir emeği, “kangren” gibi görmek, göstermek asla kabul edilemez.

Kısa ve öz olarak, CHP’li bir başkanı, CHP’li 20 ve 11 bağımsız meclis üyesi olan bir belediyenin hizmetlerini hiçe sayarak, küçük görerek, henüz adaylığı kesinleşmemiş bir aday adayı tarafından emeklerin üzerine basıp yükselme gayreti, benim görüşüme göre asla kabul edilemez bir yöntemdir. Hepimiz, hırslarımızı, arzularımızı törpülemeli ve Bodrum için en iyisini, en güzelini, en hayırlısını istemeliyiz. “Mart’ın Sonu Bahar” olmalı. Ve hep birlikte o güzel bahar gününe ulaşmak için kenetlenmeliyiz.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141