• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

“Şimdi değişim ve gelişim zamanı”

“Şimdi değişim ve gelişim zamanı”
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Armutalan Belediye Başkan Adayı olarak seçilen Uysal Avcı'nın Grand Paşa Otel'de düzenlenen kokteyl ile halka tanıtımı yapıldı.

Halkın büyük ilgi gösterdiği Avcı'nın heyecanlı ve azimli olduğu gözlenirken “ İktidarın desteğiyle sizlerin izniyle Armutalan'da yeni bir değişim hamlesi başlatmak istiyorum. Ekmeğini, aşını yediğimiz, suyunu içtiğimiz ve havasını teneffüs ettiğimiz güzel beldemize en büyük hizmeti yapmak benim idealim. . Bizim Belediyecilik anlayışımızda baskı yok. Tepki yok. Birlik ve adalet var. Sizler üzülmeyin. 29 Mart akşamı beklenen değişim gerçekleşecek. Şimdi değişim ve gelişim zamanı” dedi. Halk, tanıtımın bitmesinin ardından Avcı'yı omuzlarına aldı.

Yerel seçimlere az bir zaman kala geçtiğimiz günlerde Ak Parti Armutalan Belediye Başkan Adayı olan Uysal Avcı'nın halka tanıtımı yapıldı. Grand Paşa Hotel'de yapılan tanıtım kokteyline halk büyük ilgi gösterdi. Ayrıca Uysal Avcı'nın halka tanıtıldığı kokteyle Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve M. Nil Hıdır, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Ak Parti Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Kadem Mete, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Ak Parti Armutalan Belde Teşkilatı Başkanı Ozan Balcı, Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, Mustafa Karacan, Beldibi Belediye Başkan Adayı Şaban Yıldırım, Turunç Belediye Başkan Adayı Mustafa Can, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Ceyhan Eroğlu ve Gürcan Tekin, Ak Parti Armutalan Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Ayaz ve iki bine yaklaşık kişi katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kadem Mete sözlerine Avcı'yı tanıtarak başladı ve “2004 Yerel seçimlerinde Armutalan'da yine üç aday adayı vardı. Sayın Avcı kardeşimiz aday seçilmiş fakat seçimlere elinde olmayan sebeplerden ötürü katılamamıştı. Buradan sonra Uysal Avcı yılmadı. Daha çok çalıştı. Diğer belde teşkilatlarına örnek olacak çalışmalar gerçekleştirdi. Yine üç aday adayımız vardı. Uysal Avcı bu duruma küsmedi. Çeşitlilikten enerji doğar dedi. Bizde söz verdiğimiz gibi herkese eşit mesafede olduk. Benim için bazı çevreler tecrübesiz, acemi ve yanlış yaptı diyebilirler. Ama söz verdi yerine getirmedi diyemezler. Bir aday adayı da benim hemşerim olan Mustafa Ayaz kardeşim, kim çıkarsa çıksın arkasında duracağız. Sözünü vermişti. Biz söz verip tutanların her zaman arkasındayız. Adaylığı kesinleşen arkadaşlar sevinçlerini bir şekilde ifade ettiler. Ben adayların açıklandığı gün telefonumu hiç kapatmadım. Üzülenler ise sağ olsunlar beni aradılar. Armutalan'ı kaybettiniz. Yanlış yaptın dediler. Ama görüyorum ki yanlış yapmamışız. Dün çakma kalabalıklar ile salon dolduranlar oldu. Fethiye'den Milas'dan adam getirdiler. Soruyorum sizlere, İşten çıkartılma tehdidi aldınız mı, çatınızı yıkarız dedin mi? Dükkanınızı mühürleriz dedin mi? Tekrar soruyorum. Armutalan'ı alacağımıza söz veriyor musunuz? O zaman Allah sizi sözünüzden ve yolunuzdan ayrı koymasın” dedi.
Daha sonra sözü alan İl Başkanı Gültekin Akça “2004 yerel seçimlerinde Uysal Avcı bize Armutalan için yapacağım çok şey var dedi. Fakat seçimlere giremedi. Tarihinde bu kadar uzun bir süre nadasa bırakılan bir Başkan Adayı var mıdır? Başbakanımız ve Genel Başkanımızın dediği gibi işimiz hizmet gücümüz millet. Bu salonda toplanan siz Armutalan halkı demek ki kararınızı vermiş hayırlı olsun” dedi.
Salona gelen halkın sloganlarla desteklediği Ak Parti Armutalan Belediye Başkan Adayı Uysal Avcı öncelikle sevenlerini selamlayarak “ Bu gün bu salonda bana yaşattığınız büyük heyecanı hiç unutmayacağım. Burada beni yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu salonda büyük bir heyecan var. Aslında sadece heyecan değil. Beldemiz için yıllardır kurduğumu düşlerimizin yapmak istediğimiz hizmetin beklentisi var. İktidarın desteğiyle sizlerin izniyle Armutalan'da yeni bir değişim hamlesi başlatmak istiyorum. Ekmeğini, aşını yediğimiz, suyu içtiğimiz ve havasını teneffüs ettiğimiz güzel beldemize en büyük hizmeti yapmak olacak benim idealim. Ben altı buçuk yıldır Ak Partiliyim. Uzun bir yolumuz var. Yolumuzda büyük engeller var. Ama bu engelleri sizin desteğinizle açacağız. İki gündür yüzlerce telefon aldım. Sana gelip destek vermek istedik. Seninle o heyecanı paylaşmak istedik. Fakat Baskı var. Ama biz size 29 Mart günü gereken desteği vereceğiz. Sizin içiniz rahat olsun. Dediler. Benim içim rahat hemşerilerim. O baskı yapanlar. Sıkıntıya girsin. Bunların hesabını soracağız. Bizim Belediyecilik anlayışımızda baskı yok. Tepki yok. Birlik ve adalet var. Sizler üzülmeyin. 29 Mart akşamı beklenen değişim gerçekleşecek. Seçim bir yarıştır. Kimse unutmasın barışla yapılan bir yarıştır. Siyaset bir bilimdir. Sayın arkadaşlarım Siyaset ben başta dürüstlük ister. Biriz beraberiz. 70 Milyon kardeşiz. Çünkü biz Türkiyeliyiz. Armutalan'daki sorunlara sizlere halkımıza sorarak ekibimizle çözüm üreteceğiz. Ekibimizle yapacağımız çalışmalarla turisti Armutalan'a çekeceğiz. Saygıdeğer vatandaşlarım sizlere burada büyük görev düşüyor. Bu iş sizsiz olmaz. Akşam evinize gidince arayın eşini dostunuzu arkadaşınızı. Onlara dürüstlüğü, gelecek olan hizmeti, hizmet aşkımızı ve burada heyecanı anlatın. Biz bu yarışı anca sizin desteğinizle kazanabiliriz” dedi.
Konuşmasının başında Armutalan'da değişim ve gelişim için Uysal Avcı diyen Ak Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden “Biz yep yeni bir sloganla buradayız. Her zaman Başbakanımız ve Genel Başkanımızın önderliğinde Türkiye'deki demokrasi çıtasının yükselmesi için çalıştık. Biz Belediye olmadığımız yerlerde yapamadığımız projeler için götüremediğimiz hizmet için ızdırap çekiyoruz. Belediyede iktidar olduğumuz zaman yapamadıklarımızın üzerine koyarak yapacağız” dedi. Ak Parti Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır'ın konuşmasını yapmasının ardından tanıtım kokteyli sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141