• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

SIGN İstanbul 2013’de Muğla’yı Mert Kristal temsil edecek!

SIGN İstanbul 2013’de Muğla’yı Mert Kristal temsil edecek!
Avrupa dahil, alanında her yıl düzenlenen en büyük uluslararası ticari etkinlik ünvanını elinde bulunduran SIGN İstanbul, 15. Yılında, 30 ülkeden 430 katılımcı firmaya ev sahipliği yapıyor.

İngiltere merkezli Tarsus Group iştiraki olan İstanbul Fuar Hizmetleri A.Ş.’nin (İFO) 15.’sini düzenlediği Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul’a sayılı günler kaldı. Aylar öncesinden dolan fuar, bu sene 30 ülkeden 430 katılımcı firmaya ev sahipliği yapıyor. “Avrupa dahil, alanında her yıl düzenlenen en büyük uluslararası ticari etkinlik” olarak kabul edilen ve Türkiye’nin global fuar markalarından birisi haline gelen SIGN İstanbul’a Muğla’dan Mert Kristal katılıyor.

 

Fuarda reklam sektörüne yönelik; Dijital baskı teknolojileri, Tekstil baskı ve serigrafi teknolojileri, LED ürünler, İç ve dış mekan LED ekranlar, CNC ve lazer router’lar, Display sistemleri, Baskı malzemeleri, Satış noktası çözümleri, Tabela malzemeleri, Bayrak ve Flamalar, Reklam uygulama malzemeleri, yazılımlar ve endüstriyel reklamla ilgili tüm yenilikler bir arada sergileniyor. 28 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek SIGN İstanbul, 2014 yerel seçimleri öncesi reklam alanındaki son fuar organizasyonu olarak öne çıkarken, “Ziyaretçi Meclisi” ve “Reklam Atölyesi” gibi yeniliklere de ev sahipliği yapıyor.

 

Endüstriyel reklam konusundaki ürün ve hizmet çeşitliliğinin görsel show’larla sunulduğu en renkli fuar organizasyonlarından birisi olan Sign İstanbul, 28 Kasım’da 15. Kez kapılarını açıyor. Türkiye’nin yanı sıra 30 farklı ülkeden katılımın olduğu fuarda Muğla’dan Mert Kristal stand açıyor. Bu dev organizasyonda; reklam ajansı yetkilileri, reklam veren firma temsilcileri, kurumsal kimlik oluşturmak isteyen KOBİ’lerin yöneticileri, mimar ve mühendisler, dijital baskı merkezleri, perakende malzeme üreticileri, makine ve malzeme ihtalatçıları, endüstriyel reklam üreticileri ile akademisyen ve öğrenciler, reklama dair son yenilikleri bir arada görme fırsatı bulacak.

 

Uygun maliyetli ve yenilikçi çözümlerin sergilendiği fuar, hem Muğlalı Turizmciler hem de KOBİ’ler için büyük önem taşıyor!

 

SIGN İstanbul, özellikle kurumsallaşmak, kendini dışarıya tanıtmak ve bu sayede rekabet gücü yaratmak isteyen KOBİ’lerin yanı sıra turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik de en uygun maliyetli reklam çözümlerini bir arada sunuyor. Endüstriyel reklam uygulamaları ile üretim, satış veya hizmet noktasını markasının yüzü ve bir tanıtım mecrası haline getirebilen KOBİ’ler, bu sayede kitle iletişim araçlarındaki reklam maliyetlerine kıyasla daha uygun bütçelerle, bilinirlik yaratabiliyor. Fuarda sunulan yenilikler arasındaki dijital baskı teknolojileri, özellikle turizm sektör firmalarının reklam ve

promosyon ihtiyaçlarına çözüm sunan ve onların işini kolaylaştıran pek çok yenilik sergileniyor.

 

Yerel seçim öncesindeki son reklam fuarı, yönetime aday siyasiler kadar görüntü ve çevre kirliliği için de birer umut!

 

Yaklaşan 2014 Yerel Seçimleri öncesi Muğla’daki il, ilçe, mahalle ve köy yönetimlerine talip olan adaylar, seslerini geniş kitlelere duyurabilecekleri, kendilerini etkili biçimde tanıtabilecekleri, kampanyalarını farklı kılacak reklam çözümlerini SIGN İstanbul’da görebilecek. Ayrıca, propaganda döneminin başlamasıyla birlikte ortaya çıkacak görüntü ve çevre kirliliğine alternatif çözüm sunan “LED Ekran” teknolojileri de fuarda sergilenecek.

 

Sektörün “EN”leri ve “İLK”leri SIGN İstanbul 2013’te

 

Yurtiçi ve yurtdışından lider firmaların, geliştirdikleri en yeni ürün ve teknolojilerin dünya lansmanını yapacağı SIGN İstanbul, “Ziyaretçi Meclisi” ve “Reklam Atölyesi” gibi ilklere de ev sahipliği yapıyor. Son 4 yıl süresince SIGN İstanbul’u düzenli olarak ziyaret eden endüstriyel reklam üreticileri arasından seçilen il temsilcilerinin oluşturduğu Ziyaretçi Meclisi, ilk toplantısını, 28 Kasım - 1 Aralık 2013 tarihleri arasında fuar ile eş zamanlı gerçekleştirecek. Fuarın ilklerinden bir başkası ise “Reklam Atölyesi” olacak. Atölyede, dijital baskı, tabela, Led, serigrafi gibi endüstriyel reklam üretimleri gerçekleştirilecek. Böylece SIGN İstanbul ziyaretçileri, ihtiyaç duydukları reklam malzemelerinin nasıl ve ne şekilde üretildiğini yerinde görebilecek.

 

28 Kasım – 01 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenecek fuar ile ilgili detaylı bilgi ve katılım için fuarın resmi web sitesi www.signistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141