• BIST 9682.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Sıfır noktasında bayramlaştılar

Sıfır noktasında bayramlaştılar
Zor şartlarda görev yapan mehmetçik de bayramlaştı. Şırnak 23. Jandarma Tümen Komutanlığı'nda tören vardı.

Şırnak 23. Jandarma Tümen Komutanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi. Genelkurmay Başkanlığının basın turu kapsamında Şırnak'a getirilen basın mensupları da 23. Jandarma Tümen Komutanlığındaki bayramlaşma törenini izledi .

Tümen Komutanı Tümgeneral Tahir Bekiroğlu, törende karargah, özel kuvvetler, özel harekat, jandarma ve diğer birlik personelinin Kurban Bayramı'nı kutladı. Tümgeneral Bekiroğlu, törende yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, görev başında müstesna bir şekilde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Bekiroğlu,"Yüce milletimizin sağladığı büyük destekle görevlerimizin başında olduğumuz müddetçe milletimizin bayramlarını huzur ve güven içinde kutladığını bilmemiz, bizim için en büyük güç ve motivasyon kaynağıdır.

Kalpleri yüksek vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu olarak Türkiye-Irak sınırındaki karakollarda, üs bölgelerinde ve operasyon alanlarında bayram gününde de ailelerinden uzakta görevleri başında bulunan generalinden
erine kadar tüm tümen personeli, yüce milletimizin bizlere duyduğu güvene layık olabilmek için, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve milletimizin birlik, beraberliğine kasteden bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmeye yönelik görevlerini, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yüksek disiplin, üstün vazife anlayışı, yüksek moral ve motivasyon, büyük bir heyecan, azim, karar, inanç ve fedakarlıkla yerine getirmenin gururunu taşımakta, görevleri başında Kurban Bayramı'nı kutlamanın büyük onurunu yaşamaktadır." dedi.Tümgeneral Bekiroğlu, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını kaybeden şehitleri saygıyla, gazileri de şükranla andı.

Tümgeneral Tahir Bekiroğlu ve diğer komutanlar, daha sonra askeri personelle bayramlaştı.

Şırnak 23. Jandarma Tümen Komutanlığındaki bayramlaşmadan sonra basın mensupları helikopterlerle Türkiye Irak sınırının sıfır noktasında bulunan terör örgütünün Haftanin kampı karşısında yeralan Beyaztepe üst bölgesine getirildi.

2106 metre yükseklikteki Beyaztepe noktasında bulunan askerlerin bayramını kutlayan Bekiroğlu, bu tepenin çok önemli olduğunu söyledi. Bekiroğlu askerlere hitaben yaptığı konuşmada, "Siz burada zor şartlarda görev yaptığınız için vatandaşımız bayramı huzur ve güven içerisinde geçiriyor" dedi. Askerler birbirleriyle bayramlaştıktan sonra mevzilerde bulunan makinalı tüfek, termal kamera ve havan toplarının başına geçerek görevlerine devam ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141