• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Seydikemer Hizmetlerden Memnun

Seydikemer Hizmetlerden Memnun
Yıllardır beklenen birçok yolun yapıldığını kaydeden Seydikemer’in yüksek rakımlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

Seydikemer Hizmetlerden Memnun

 

Yıllardır beklenen birçok yolun yapıldığını kaydeden Seydikemer’in yüksek rakımlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

az aylarının girmeyle birlikte yayla bölgelerinde yer alan mahallelerde yol çalışmalarını sıklaştıran Seydikemer Belediyesi, geniş bir coğrafyada kilit parke, yol bakım ve onarımı, stabilize çalışmalarının yanı sıra yıllardır açılmayan yolları da vatandaşların kullanımına açıyor. 11 mahallenin yanı sıra mera durumundaki pek çok yaylada da yol çalışmaları yapan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yakup Otgöz, vatandaşların da istek ve memnuniyetlerini dinledi.

 

ÇAMUR VE TOZDAN KURTULDUK

 

Mahallelerde başta muhtar ve azalar olmak üzere vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Yakup Otgöz’e vatandaşlar, yol çalışmaları için teşekkür etti. Çaltılar’ın çamurdan kurtarıldığını kaydeden Çaltılar Mahalle Muhtarı Nural Kaya “En işlek yollarımızdan bile çamur deryasında geçemiyorduk, Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Yine Çaltılar azalarından Muhsin Akgün ile Ramazan Gümüş isimli vatandaş, mahallelerinin %90’ının parke olduğunu ifade ederek Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür etti

 

PATATESİ SIRTIMZILA TAŞIYORDUK

 

Yine Bekçiler Mahallesi sakinlerinden Hamit Aygan da onlarca vatandaşın tarlasına ulaşımını sağlayan yolun açılması sebebiyle Başkan Otgöz ve ekibine teşekkür ederek, “Biz bu yolu çoktandır bekliyoruz.  10 yıldır bu yol açılsın istiyorduk, açılmamıştı. Burdan patetes çuvalını  taaa yola kadar sırtımızla çıkarıyoruz. Traktör girmiyor, araba girmiyor, bu yola çok ihtiyacımız vardı. Allah razı olsun! Seydikemer Belediye Başkanımız bu işe el attı bu iş oldu” dedi.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

 

Beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan ve Fen İşleri Şefleri ile birlikte Karabel (Ceylan), Yayla Patlangıç, Boğalar, Doğanlar, Bekçiler ve Çaltılar Mahallelerinde yapılan yol çalışmalarını gezen Başkan Yakup Otgöz sık sık aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların belediye dışında çeşitli konulardaki istekleri hakkında da ilgili mercilerle görüşüme yapan Başkan Yakup Otgöz’e taraflı tarafsız tüm vatandaşlar teşekkür etti. Vatandaşların belediyeye karşı olumlu görüşlerinden hoşnut kalan Başkan Yakup Otgöz, yıllardır hizmete aç kalan Seydikemer’e yapacak çok olduğunu belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141