• BIST 9094.06
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

“Servet”le gelen sevinç

“Servet”le gelen sevinç
TFF 2.Lig'indeki temsilcilerimiz, klasman grubundaki ilk galibiyetini sahasında konuk ettiği Afyonspor karşısında elde etti: 1^0 Siyah^beyazlılarımız, hakemin mutlak bir penaltımızı vermediği, bir şutumuzun direkten döndüğü maçta sonuca Servet'in 89. daki

TFF 2.Lig'indeki temsilcilerimiz, klasman grubundaki ilk galibiyetini sahasında konuk ettiği Afyonspor karşısında elde etti: 1^0 Siyah^beyazlılarımız, hakemin mutlak bir penaltımızı vermediği, bir şutumuzun direkten döndüğü maçta sonuca Servet'in 89. dakikada attığı kafa golüyle ulaştı.


TFF 2.Lig'indeki temsilcilerimiz, klasman grubundaki ilk galibiyetini sahasında konuk ettiği Afyonspor karşısında elde etti: 1-0 Siyah-beyazlılarımız, hakemin mutlak bir penaltımızı vermediği, bir şutumuzun direkten döndüğü maçta sonuca Servet'in 89. dakikada attığı kafa golüyle ulaştı.

Stat: Marmaris İlçe
Hakemler: Fayat Bakan **, Suat Fidan **, Yusuf Bilge **
Marmaris Belediyespor: Onur **, İlker **, Celal ***, Ali ** (Dk. 65 Bahadır **), Servet ***, Serkan ***, Yunus **, Levent **, Ahmet ** (Dk. 46 Özgür **), Yavuz *, (Dk. 54 Nuri **), Ozan **
Afyonkarahisarspor: Muhammet ***, Barış * (Dk. 41 Cihan **), Erdal **, Hasan **, Tayfun **, Altan ** (Dk. 63 Serkan *), Feyzullah **, Alper **, Harun ** (Dk. 83 Ömer *), Rıdvan **, Nihat **
Gol: Dk. 89 Servet (Marmaris Belediyespor)
Sarı Kart: Nihat (Afyonkarahisarspor)

34. dakikada Marmaris Belediyesporun sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu Ahmet kullandı. Penaltı noktası yakınlarında yükselen Yunus'un kafa vuruşunda kaleye gitmekte olan topu kaleci Muhammet kurtardı.

37. dakikada Yunus ortaladı, altı pas içinde, müsait pozisyondaki Ozan topa vuramayınca, ekip öne geçme şansını bir kez daha kullanamadı.

45. dakikada Afyonkarahisarlı Alper'in sol kanattan kullandığı serbest atışta Feyzullah'ın kafa vuruşu direği sıyırarak auta çıktı.
İlk yarı golsüz sona eren, tehlike hattından kurtulmak isteyen siyah-beyazlılarımızın atakları yoğunlaştı.

69. dakikada Servet'in sol taraftan kullandığı korner atışından gelen topa Ozan yükseldi. Ozan'ın kafa şutu yan direkte patladı. Dönen topu Afyon defansı uzaklaştırdı.

PENALTIMIZ VERİLMEDİ

81. dakikada Ozan, rakibinin çekmesi sonucu ceza alanı içinde yerde kaldı. Ancak pozisyonu faul olarak değerlendirmeyen hakem, mutlak penaltımızı vermedi.

86.dakikada rakip defansı şık çalımlarla geçip ceza alanına giren Yunus, kaleci Muhammet'le karşı karşıya kaldı. Yunus'un vuruşunu ayaklarıyla çıkartan Muhammet, kalesinin mutlak bir golden kurtardı.

88. dakikada bu kez Ozan, Muhammet'le karşı karşıya kaldı. Muhammet yine ayaklarını kullanıp, meşin yuvarlağı kornere attı.
89. dakika Serkan'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşundan gelen topu, Servet kafayla ağlara yolladı: 1-0


ÇINAR: ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN

Maçtan sonra tribünlerdeki taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu teknik direktör Mehmet Ali Çınar maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Zor maç olacağını biliyorduk. Ancak bu kadar zor olmasını beklemiyorduk. İlk yarı fazla etkili olamadık. Gol bulamayınca da rakibin direnci arttı. İkinci yarının ilk çeyreğinin ardından futbolcularım, gayet iyi oynadı. Gole kadar çok fırsat harcadı. Bu arada hakem bana göre, mutlak bir penaltımızı vermedi. Buna rağmen oyuncularımız maçı bırakmadı, 89. dakikada da olsa gol bulmayı başardı. Altın değerinde bir 3 puan kazandık. Tüm oyuncularımı ve sayıları az da olsa bizi her zaman yürekten destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

BU TAKIMA DESTEK OLUN


Başkan Duran İlgün de maçı teknik direktörle aynı doğrultuda yorumlarken, tüm yüreğini ve gücünü ortaya koyan futbolcuları ile iyi mücadele ettiklerini belirttiği rakiplerimizi de kutladı. Takıma gösterilen ilginin ve desteğin azlığından yakınan Başkanımız, şöyle konuştu: “Her zaman söylüyorum. Marmarisspor tüm Marmarislilerindir. Ancak takıma yine de sahip çıkılmıyor. Bu durum bizi üzüyor ve sıkıyor. Tekrar tekrar vurguladığım gibi, Marmarisspor tüm Marmaris'în, takımımıza sahip çıkmalı, desteklemeliyiz.”



  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141