• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

ŞEHRİN KULUBÜ

Turgut Emrah ARDIÇOĞLU

Sevgili okurlarım önceki yazılarımda yazdığım üzere Marmaris halkı ve esnafı takımına sahip çıkıyor. Bildiğiniz üzere Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Hasan YAYLALI başkanlığından oluşan yönetim oluşturduğu branşlarda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Futbol takımı namağlup grup lideri olarak içerde ve dışarda taraftar desteğini alarak yoluna devam ediyor. Basketbol takımı bölgesel lige çıkmaya hak kazandı.

Voleybol takımı baş Antrenör Esra BALIKÇIOĞLU’nun önderliğinde 6’sı Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncusu olan Muğla İli karmasından oluşan 12 kişilik takım kadrosu ile Gaziantep’e Türkiye Finallerine katılma hakkın kazandı. Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün bu kadar başarılı olmasının en büyük temel nedeni Marmaris halkının ve esnafının tüm branşlarda iç saha yâda deplasmanda fark etmezsiniz tribünleri doldurup takımın her zaman yanında olduklarını gösteriyorlar.

Marmaris Esnaflarından EnerGym Spor stüdyoları kapılarını Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü futbol takımına güç ve kondisyon toplamak için açtı. EnerGym Spor stüdyoları aslında tam bir spor stüdyosu tam bir aile yuvası mecazı anlamda değil gerçekten bir aile yuvası kurucuları ve aynı zamanda eğitmenleri olan Ahmet AYAR ve Başak AYAR çiftinin Marmaris’in eşsiz manzarasında hizmet vermekten gurur duyuyorlar. İki eğitmenimizde beden eğitimi öğretmenliği mezunu yani bu işin temelinden gelen hocalar.

Peki, neler mi var bu EnerGym Spor stüdyolarında Reformer Pilates, Mat Pilates, Crossfit, Bodyfit, TRX, Zumba ve geniş ders seçenekleri mevcut tabii en önemlisi altını çizecek olursak bu ders seçeneklerini veren hocalar bu işin ehli yani profesyonel kişilerden oluşuyor. Dersler haftanın 6 günü olup geniş bir ders saatlerinden oluşuyor katılanların zamanına göre hareket ediyorlar aynı zamanda hem bireysel hem de grup halinde dersler şeklinde planlamalar yapıyorlar. Pazar günleri ise doğa yürüyüşleri yapıyorlar EnerGym Spor stüdyoları üyesi olmasanız bile bu yürüyüşlere katıla biliyorsunuz bu sizce de güzel bir durum değil mi?

Aynı zamanda EnerGym Spor stüdyoları içinde EnerGym Detox Cafe var. Detox cafe’de sabahları fit kahvaltı ile güne sağlıklı bir başlangıç yapılabilir, ara öğünler için tüm mineralleri kapsayan taze, organik besinlerle oluşturulan menüleri tercih edile bilinir taze sıkılmış meyve ve sebze sularının tadını bakılana bilir yâda arkadaşlarınızla Marmaris’in eşsiz manzarasında hoş sohbetler edebilirsiniz. Siz sevgili okurlarımın önünde başta Marmaris halkı ve Esnaflarına Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü futbol takımına kapılarını açan EnerGym Spor stüdyoları ailesine şehrin Kulübü’ne gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim. Sağlıklı kalın huzurlu kalın hoş cakalın….

Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141