• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Şehitlerin hesabı sorulacaktır

Şehitlerin hesabı sorulacaktır
Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'a Kötü Muamele Yapıldığını İddia Eden ve Kürtlere Soykırım Uygulandığını İleri Süren DTP'ye İlk Ceza Sanal Alemden Geldi.

DTP'YE İLK 'SOYKIRIM' CEZASI SANAL ALEMDEN GELDİ

Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'a Kötü Muamele Yapıldığını İddia Eden ve Kürtlere Soykırım Uygulandığını İleri Süren DTP'ye İlk Ceza Sanal Alemden Geldi.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a kötü muamele yapıldığını iddia eden ve Kürtlere soykırım uygulandığını ileri süren DTP'ye ilk ceza sanal alemden geldi. DTP'nin resmi web sitesi 'www.DTP.org.tr', 'Ayyıldız Team' adlı hacker grubu tarafından çökertildi. DTP'nin web sitesine kendi amblemini koyan Ayyıldız Team, siteye ayrıca 6 dakikalık bir video görüntü de ekledi. Video görüntüsünde PKK terör örgütüyle mücadele sırasında şehit düşen güvenlik görevlilerin fotoğraf ve görüntüleri yer alıyor.


Ayyıldız Team adlı hacker grubu sitede bir duyuruya da yer verdi. "Bu bir uluslararası tekzip ve düzeltme hakkıdır" başlıklı duyuruda DTP'ye, "Siz Kürtleri savunduğunuzu iddia ediyorsunuz. Savunduğunuz Kürtler bu vatan için Çanakkale'de Sakarya'da 18-20 yaşlarında şehit olan benim Kürt kardeşlerim mi? Burası Muştur, yolu yokuştur, giden gelmiyor diye ağıtlar yakan bu vatan için Yemen'e giden, orada çöllerde şehit olan Kürt kardeşlerim mi? Yoksa soyu Ermeni, Yahudi olup tek amaçları bu ülkeyi parçalamak olan PKK terör örgütü mensuplarını ve onların sempatizanları olan aslı Kürt olmayan kalleşleri mi savunuyorsunuz?" soruları soruluyor.

Ayyıldız Team'in duyurusunda özetle şunlara yer veriliyor: "Biri şehit olduğunda ben de askere gideceğim, bu vatan için şehit olacağım diye haykıran Diyarbakır'ın öz evladı, Hakkari'nin gerçek vatanseveri, Batman'ın bayrak aşkı ile yanıp tutuşan bu gençler Kürt değil mi? Kürt-Türk diyen insanları ayıran sizin gibi ırkçı faşistler asla Türk-Kürt kardeşliğini bozamayacak. Hiç kimse bu dostluğu, bu kardeşliği yıkamayacaktır. Sizi kınıyoruz. Kahpe teröristler ve yandaşları. Vatan hiçbir zaman bölünmeyecek, her şehidin intikamını mutlaka alacağız. Siz DTP acaba PKK'dan ne gibi bir rant sağlıyorsunuz? Bunu ben biliyorum ama size de sormak istedim. Türkiye de bunu öğrensin. 'PKK, Amerika'nın ve Türkiye'nin düşmanı bir terörist örgüttür' diyen Amerika ve Türkiye'ye kafa mı tutuyorsunuz? Bir gün gelecek Barzaninizin de Talabaninizin de kellesini bu ülke alacaktır. Sizi açıkça destekleyen Belçika, Hollanda, Avusturya, İsviçre ve diğer ülkelere dünyanın en büyük sanal savaşı ile milyar dolarlık zararlar çok yakındadır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 17 şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu şehit çocukları bir gün sizden bunun hesabını mutlaka soracaktır."

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141