• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

“Şeffaf bir belediyecilik yapacağız”

“Şeffaf bir belediyecilik yapacağız”
AK Parti Fethiye Belediye Bakan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, vatandaşların daveti üzerine Karaçulha’da bir toplantıya katıldı. Yüzlerce kişinin katımıyla mitinge dönüşen organizasyonda konuşan Yılmaz, belediye başkanı seçildiği takdirde şeffaf bir beledi

Halkın yoğun desteği devam ediyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, özel bir karavan ile her ay mahalleleri ziyaret edeceğini ve halkın taleplerini dinleyeceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün basın açıklamasına da cevap veren Yılmaz, bu sözlerin üzüntü sonrasında veya yanlışlıkla ağzından kaçtığını ifade etti.

 

Halkın yoğun bir desteği ve ilgisiyle karşılanan Yılmaz, “Fethiye’de son günlerde siyasi bir hareketlilik yaşıyoruz. Sizler de bu işte bir keramet var diyor musunuz? 10 yıllık Ölüdeniz belediye başkanlığı görevimde iktidardan büyük destek aldım ve önemli projeleri halkımızın hizmetine sundum. Şimdi de sizlerin desteği ile Fethiye Belediyesini kazanacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

“KAMUNUN HAKKINI SAVUNACAĞIM”

Coşkulu alkışlar arasında konuşmasını sürdüren Yılmaz, “Hafriyatçı arkadaşlarımızdan birisi ile karşılaştım. Bana sıkıntılarını anlattı. Birincisi belediye ihalelerinin belirli firmalarda kaldığını söyledi. Eğer biz kazanırsak kamunun hakkını sonuna kadar savunacağım. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz. Belediyenin her ihalesini kameralar önünde en ucuza, en kısa sürede kim yapıyorsa, ona vereceğiz. İkincisi özel yaptıkları bir iş bölgesine zabıtaların geldiğini dile getirdi. Sayın vatandaşlarım, biz buna da son vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“HALKIMIZIN AYAĞINA GİDECEĞİM”

“Ben sizlerden birisiyim” diyen Yılmaz, “Belediye başkanı olursam özel bir karavan yaptıracağım. Her ay halkımızın ayağına gideceğim. Oylarınızı alıp, kapıyı kapatmayacağım. Tüm partileri ve halkımızı Fethiye Belediyesi’nde kucaklayacağız. Artık bundan sonra ölene kadar AK Partiliyim. Siyasi hayatımı AK Parti’de tamamlayacağım” dedi.

 

“ÜZÜNTÜDEN SÖYLEMİŞTİR”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün basında yer alan, “Siyaset böyle bir şey. Her zaman omurgalı olan şeyler var. Mesela insan omurgalı… Bir de omurgası zayıf olanlar var” açıklamalarına cevap olarak Yılmaz, “Kendisi tüm Muğla’nın sevgisini kazanmış, ameliyat rekorları kırmış başarılı bir doktordur. 20 yıldır sevgi söylemlerinde bulunuyor. 15 yıl Muğla il belediye başkanlığı, 5 yıldır da Muğla büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürütüyor. Her sözünde sevgi geçen bir insan, bunu mutlaka yanlışlıkla veya üzüntüden söylemiştir. Ben çok şaşırdım. Dili sürçmüştür. Bunu yerel ve ulusal basında mutlaka düzeltmiştir. Madem öyle 5 yıldan bu yana diğer ilçe başkanlarının hakaretlerine ve söylemlerine neden cevap vermedin?  Bir belediye başkan yardımcısı senin hakkında Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır bir mektup yazdı. Bu yapılanlara sadece Keramettin Yılmaz tepki gösterdi. Ama yaptıysa bunların hepsini geri alır. Bunlara neden sessiz kaldın? O zaman bu beni dikkate aldığını gösterir. Hoşgörüden bu kadar bahseden birisi, bu sözleri söyleyemez. Ben ülkemizde tabuları yıkıp, hevesli insanların yanına geçtim” dedi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141