• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Seçimlerde kendi şarkınızla kendinizi tanıtın

Seçimlerde kendi şarkınızla kendinizi tanıtın
29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olacaklara, seçim müzikleri , özel şarkılar hazırlamayı amaçlayan yeni bir internet sitesi hizmete girdi. „www.adaymuzikleri.com“

Seçimlerde kendi şarkınızla kendinizi tanıtın


29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday olacaklara, seçim müzikleri , özel şarkılar hazırlamayı amaçlayan yeni bir internet sitesi hizmete girdi. „www.adaymuzikleri.com“


Türkiye'de yapılacak Yerel seçimler için siyasi partilerin seçim kampanyaları yoğunlaştı. Türkiye'de seçimleri yaşayanların da bildiği gibi Türkiye'nin her tarafında seçim otobüsleri, mitingler, afişler, bayraklar ve seçimlerin olmazsa olmazı müzikler. Yani seçim şarkıları. Yıllar geçtikçe seçim şarkıları da doğal olarak bir değişim geçiriyor. İşte buna güzel örneklerden biri. Yıllar önce Ecevit ve Demirel için yazılan türkü ile AK Parti'nin rap seçim şarkısı. Peki, muhtarlar dahil adayların, çok büyük masraflar yapmadan kendilerine özel şarkı hazırlatmaları mümkün mü? Bu sorunun yanıtı “evet”. Hem de öyle, büyük prodüksiyon firmalarına da başvurmaya gerek yok. Evet, internette sadece bir “tık” ötede hizmet veren www.adaymuzikleri.com, bu imkanı sağlıyor. Site yöneticilerinden, Ercüment EKİN Kendilerine çok güvendiklerini belirtti. hazırladıkları şarkıların Yerel Seçimlerde Adaylara faydalarını da şöyle sıraladı.

1- Size özel seçim şarkısı kitlenize daha kolay ve kalıcı olarak ulaşmanızı sağlar.

2- Size özel seçim sarkısı seçim afişlerine oranla seçmen üzerinde daha kalıcı bir etkiye sahiptir.

3- Seçmen kitlenize vermek istediğiniz mesajlar size özel seçim sarkısıyla daha kalıcı olur.

4- Ülkemiz birçok farklı bölge ve kültürden meydana gelmiştir. Parti genel merkezlerinin seçim propagandası için hazırlattığı müzikler bölgelerde yetersiz gelebilmektedir.

Yetkililer, kendilerini ve çalışma koşullarını anlatırken de şunları söyledi:

“Tüm müzik prodüksiyonlarınızı en hızlı ve kaliteli şekilde hazırlıyoruz yerel seçimlere özel muhtarlara ve belediye başkanlarına seçim şarkısı kampanyalarımız başlamıştır.adaylara özel kendilerini en iyi şekilde anlatabilecekleri müzikli propoganda amaçlayan seçim şarkıları en iyi propoganda yöntemidir.studio ambiance profesyönel kadrosu ile seçim şarkılarınızı hazırlamak için gerekli tüm birikim ve donanıma sahiptir.çalışmalarımızı beğendirme garantili yapıyoruz.

Yaklaşan yerel secimlerde adayların ortak sıkıntısı olan miting meydanlarında calınan şarkı problemine son artık. Adaylar icinde kendi isimleri katıldıkları yer adları ve adayları oldukları parti isimlerine şarkılarına taşıyabilecekler . Bu sayede şarkıyı dinleyen seçmenler kimin propagandasının yapıldıgı bilecek”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141