• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

“Seçimden seçime uğrayan milletvekili olmayacağım”

“Seçimden seçime uğrayan milletvekili olmayacağım”
AK Parti Muğla Milletvekili 1. Sıra adayı Mehmet Yavuz Demir, Muğla’nın Bodrum ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Demir, “Seçimden seçime bölgesinde olan milletvekili olmayacağım.” dedi.
 
AK Parti Muğla Milletvekili 1. Sıra adayı Mehmet Yavuz Demir, Muğla’nın Bodrum ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Demir, “Seçimden seçime bölgesinde olan milletvekili olmayacağım.” dedi.
 
AK Parti Muğla Milletvekili 1. Sıra adayı Mehmet Yavuz Demir, beraberinde milletvekili adayı Kadir Dağlı, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bodrum ilçesindeki sivil toplum, sanayi ve ticaret kuruluşlarıyla esnafları ziyaret etti.
Demir, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Bodrum’un dünyanın gözbebeği bir turizm kenti olduğuna vurgu yaparak, bu yıl turizm sezonunun oldukça iyi geçmesinin beklendiğini kaydetti. 
Milas – Bodrum Havalimanı uçak seferleriyle otel rezervasyonlarının geçen yıllara göre artış görüldüğünü anlatan Demir, “Bodrum, dünyanın gözbebeği, Allah’ın bizlere bahşettiği bir harikamız. Ayrıca Turgutreis mahallemiz de belki de Türkiye’nin birçok ilinden büyük bir yüz ölçümüne sahip. Turgutreis’in büyük bir potansiyel olduğunun farkındayım. Muğla’ya son 16 yılda 19 milyar liralık yatırım yapıldı. Bodrum’da yapılan hizmetlerimizi görüyorsunuz. Bodrum’un, Turgutreis’in CHP takıntısından çıkarak, bölgeye sadece hizmet için çalışan bizlere destek vermesini istiyoruz. Beni merak edenler Güllük Belediyesinden sorabilirler. 10 yıl önce daha altyapı ilçelerde bile bilinmezken ben Güllük’e içilebilir su ve altyapı getirdim. Bu hizmetlerimiz seçildikten sonra da tüm hızıyla Muğla genelinde devam edecek.” dedi. 
Yeni dönemde milletvekillerinin parti talimatı gereği komisyon görevlendirmeleri ve yasa çalışmaları dışında haftanın 4 günü bölgelerinde olacaklarının altını çizen Demir, “Biz, seçimden seçime seçmene uğrayan milletvekili olmayacağız. Bu konuda partimizin talimatı var. Sizlerle sık sık bir araya gelip, sorunları yerinde tespit edip hemen çözüme kavuşturma konusunda çok heyecanlıyım. Ben farklı bir profil çiziyorum.” diye konuştu.
Demir ve beraberindekiler taksi ve dolmuş esnafını ziyaret etti. Demir, Turgutreis Merkez Taksi Durağında, UBER konusunda yasal düzenleme yapıldığını belirterek, müjdeyi taksi şoförleriyle paylaştı.
Demir, daha sonra AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftarda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.
  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141