• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

SANDIKTAN DAHA GÜÇLÜ BİR MHP ÇIKACAK

SANDIKTAN DAHA GÜÇLÜ BİR MHP ÇIKACAK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Teşkilatında dün düzenlenen bayramlaşma törenine, Muğla Milletvekili Adayları Mehmet Erdoğan (mevcut milletvekili), Temel Irmak, İlçe Başkanı Kemal Kalemci, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıld

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Teşkilatında dün düzenlenen bayramlaşma törenine, Muğla Milletvekili Adayları Mehmet Erdoğan (mevcut milletvekili), Temel Irmak, İlçe Başkanı Kemal Kalemci, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşmanın ardından geçilen istişare toplantısında konuşan MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, ‘Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, 24 Haziran seçimlerinden daha güçlü bir MHP çıkacak’ dedi.

İRADE MİLLETİNDİR

Erdoğan 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin önemine vurgu yaparak, ‘Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olacak bu seçim ülkemizin kaderini belirleyecek nitelikte. "İttifak iradenin mahsülüdür. İrade ise Türk milletidir. Millet haysiyetimizi kimseye çiğnetmeyeceğiz. Bundan dolayı 24 Haziran'da bunun için sandıklara gideceğiz. Türkiye kuşatma altındadır. Bu maksatla terör örgütleri kışkırtılmaktadır.  FETÖ ile PKK arasında hiçbir fark yoktur. Bir olmazsak, dayanışma içinde mücadele etmezsek hep üzerimize gelecekler."

ÖNCE ÜLKEMİZ ve MİLLETİMİZ

Ülkemiz beka sorunu yaşarken yeni bir yönetim sisteminin takviye ve üst bir seviyede tahkim edilmesi acil bir zorunluluktu. Bu tablo karşısında Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları göz önüne alarak 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben.' ilkesiyle hareket ettik ve çözüm yolu gösterdik. Biz, Türkiye’nin yeni bir anayasa değişikliği ve hükümet sistemine ihtiyacı olduğu gerçeğiyle üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Çok şükür siyasi hedef, yürekten çalışmalarımız meyvesini verdi. Nihayetinde Türkiye’nin siyasi kargaşa ve dış kaynaklı müdahalelere kapı aralayan yönetim sistemi yerini güçlü ve istikrarlı bir hükümet sistemine bıraktı, Türkiye’nin önemli bir sorunu mutabakatla çözüme kavuşturuldu.

DAHA FAZLA SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ

Erdoğan, 24 Haziran'la birlikte yeni sistemin tam olarak uygulanmaya başlayacağını işaret ederek, "Bu kapsamda 24 Haziran hem milat hem de yeni bir doğuştur.
Biz de buna destek vereceğiz, yeni hükümet sisteminin kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için fedakarca ve samimiyetle üzerimize düşeni yapacağız. Dahası geleceğin Türkiye’sinde daha fazla söz sahibi olacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin içinde meclis çatısı altında yapacaklarımız çok fazladır. Denge ve denetleme görevini üstlenecek Milliyetçi Hareket Partisi sosyal, siyasal ve ekonomik politikalara yön ve istikamet verecek siyasi bir seviyeye Allah’ın izni, milletimizin takdiriyle ulaşacaktır. Halkımızdan ricamız sandıklara gitsinler ve oylarına sahip çıksınlar" diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141