• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition Türkiye’ye geliyor

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition Türkiye’ye geliyor
Injustice: Gods Among Us mobil oyunun üçüncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla bir araya gelen Samsung ve Warner Bros. Galaxy S7 edge Injustice Edition’ı tüketicilerle buluşturuyor

Samsung Electronics, Warner Bros. Interactive EntertainmentTM ve DC Entertainment'ınTM da katkılarıyla Galaxy S7 edge Injustice Edition'ın duyurusunu yaptı. Injustice: Gods Among UsTM popüler mobil oyunun üçüncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla işbirliği yapan şirketler Samsung’un teknolojisi ile oyundaki en önemli karakterlerden biri olan Batman'i şık ve yüksek performanslı bir akıllı telefonda bir araya getiriyor. Sınırlı sayıda üretilen Galaxy S7 edge Injustice Edition, Haziran’ın son haftasında belirli Samsung mağazalarında Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Geliştirilmiş donanım ve yazılım özellikleri ve daha uzun süre oyun oynayabilmeyi sağlayan daha büyük pil kapasitesiyle Samsung Galaxy S7 edge, en iyi oyun deneyimi için optimize edildi. Ödüllü NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Injustice: Gods Among Us mobil oyun, harika grafikler ve tamamen eşsiz bir dövüş oyunu deneyimi sunuyor. Oyun, koleksiyon kartları mekaniğine ve en ünlü DC karakterlerinden pek çoğunun seçilebildiği 3'lü takım dövüşü seçeneğine sahip.

Samsung Electronics Küresel Pazarlama, BT ve Mobil İletişim Bölümü Başkan Yardımcısı Younghee Lee işbirliği ile ilgili şunları söyledi:

“Warner Bros. Interactive Entertainment ile birlikte çalışmak ve Injustice: Gods Among Us hayranlarına Galaxy S7 edge'in özel bir sürümünü sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Samsung her zaman kullanıcılarına en iyi mobil oyun deneyimini sunmaya çalışıyor ve bu iş ortaklığı da oyunun hayranlarına özel olarak sunduğumuz seçeneklere bir yenisini ekliyor.”

Galaxy S7 edge Injustice Edition paketinde, altın renginde ayrıntılara sahip olan ve arka tarafında Batman'den esinlenilmiş ikonik bir logo bulunan şık, siyah bir Galaxy S7 edge yer alıyor. Ayrıca bu pakette, oyun keyfini artırmak için Injustice oyun kredisi ve Oculus VR içeriği kuponlarının yanı sıra kullanıcılara yeni bir dünyanın kapılarını aralayan Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü de bulunuyor.

Injustice: Gods Among Us oyunu, Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilir. Konuyla ilgili tüm bilgilere ve ürün görüntülerinehttp://www.samsung.com/global/galaxy/events/injustice adresinden ulaşabilirsiniz.

_*_

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics olarak yenilikçi fikirler ve teknolojilerle dünyaya ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyoruz. TV, akıllı telefon, giyilebilir cihaz, tablet, dijital fotoğraf makinesi, video kamera, yazıcı, tıbbi cihaz, ağ sistemleri, yarı iletkenler ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyoruz. Dijital Sağlık ve Akıllı Ev sistemleri gibi alanlarda geliştirdiğimiz çözüm ve teknolojilerle, birbirleri ile bağlantı kurarak bilgi paylaşımı yapabilen akıllı cihazlar sistemi “Nesnelerin Interneti”ne de yön veriyoruz. Yıllık cirosu 196 milyar dolar olan şirketimizin, 84 ülkede 319.000 çalışanı bulunuyor. Samsung’un resmi blog’una global.samsungtomorrow.com, şirketimiz ile ilgili daha fazla bilgiye www.samsung.com.tr, yürütmekte olduğumuz sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluk çalışmalarına www.samsungsosyalsorumluluk.com, işitme engellilere özel görüntülü çağrı merkezi hizmetimize ise www.samsungduyaneller.comadreslerinden ulaşabilirsiniz.

Warner Bros. Interactive Entertainment Hakkında

Warner Bros. Home Entertainment, Inc.'nin bir parçası olan Warner Bros. Interactive Entertainment, hem kendi bünyesindeki hem de üçüncü taraf oyunlar için konsol, elde taşınır cihaz, mobil cihaz ve PC tabanlı oyunlar dahil olmak üzere tüm platformlarda etkileşimli alan için içerik sunan, önde gelen dünya çapında bir eğlence içeriği yayıncısı, geliştiricisi, lisansörü ve dağıtımcısıdır.

DC Entertainment Hakkında

DC (Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman, The Flash vb.), Vertigo (Sandman, Fables vb.) ve MAD gibi ünlü markaları bünyesinde barındıran DC Entertainment, Warner Bros. ve Time Warner arasında stratejik entegrasyondan sorumlu olan yaratıcı bölümdür. DC Entertainment, film, televizyon, tüketici ürünleri, ev eğlence sistemleri ve etkileşimli oyunlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her tür ortamda hikayelerini ve karakterlerini ortaya çıkarmak için pek çok önemli Warner Bros. bölümüyle birlikte çalışır. Her yıl binlerce çizgi roman, grafik roman ve dergi yayımlayan DC Entertainment, dünyadaki en büyük İngilizce çizgi roman yayımcılarından biridir.

NetherRealm Studios Hakkında

NetherRealm Studios, etkileşimli eğlence geliştirme alanındaki liderlerden biridir ve milyar dolarlık Mortal Kombat’ın yaratıcısıdır. Bugüne kadar iki sinema filmi ve çok sayıda televizyon dizisi yapılan Mortal Combat ayrıca 42 milyondan fazla oyun sattı. Chicago, Illinois'da bulunan ödüllü NetherRealm ekibi 1992'den beri birlikte çalışıp oyun yaratmaktadır. NetherRealm Studios hakkında daha fazla bilgi içinwww.netherrealm.com adresine bakabilirsiniz.

INJUSTICE: GODS AMONG US © 2016 Warner Bros. Entertainment Inc. NetherRealm Studios Tarafından Geliştirilmiştir. Diğer ticari markaların ve telif haklarının tümü ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. Tüm hakları saklıdır.

DC LOGOSU ve tüm karakterler, bunların kolayca ayırt edilebilen benzerleri ve ilgili öğeler DC Comics © 2016 ticari markalarıdır. WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141