• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Sami Yen'de 2. gol geldi..

Sami Yende 2. gol geldi..
Turkcell Süper Lig'deki Galatasaray-Konyaspor karşılaşmasının hakem ve takım kadroları şöyle:

Turkcell Süper Lig'deki Galatasaray-Konyaspor karşılaşmasının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Yunus Yıldırım, Neşet Merdin, Gökhan Memişoğlu

Galatasaray: De Sanctis, Hasan, Meira, Servet, Hakan Balta, Arda, Ayhan, Mehmet Güven, Kewell, Lincoln, Baros

Konyaspor: Jefferson, Cihan, Şener, Mihajlovic, Ömer, Erhan, Kaue, Zafer, Mehmet, Fahri, Veysel

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Konyaspor başladı... İki takıma da başarılar...

3. dakika. Ali Sami Yen'de Ultraaslan'ın kurucusu Alparslan Dikmen'in hayatını kaybetmesi sebebiyle derin bir sessizlik var. Stat tamamen dolu olmasına rağmen maç sanki seyircisiz oynanıyorcasına sessizlik var.

4. dakika. G.Saray seyircisi 3 dakikalık derin sessizliğini bu anda bitirdi. Takımlarına destek için tezahüratlar başladı.

Bu dakikada G.Saray gole Milan Baros ile çok yaklaştı. Sağ kanattan Arda'nın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Baros, Kaleci Jefforson ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vuruş denedi. Kısa düşen topu tamamlamak isteyen Baros, topu çıkartmaya çalışan Şener'e faul yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip mutlak bir pozisyondan sonuç alamadı.

7. dakika. Konyaspor atağı Erhan Albayrak ile etkili gelişti. Sol kanattan ceza sahasına sokulan Erhan, arka direkte pas bekleyen Cihan'a ortasını yaptı. Meşin yuvarlak kalenin arkasına düştü.

GOL... 8. dakika. G.Saray golü Milan Baros ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Arda sol kanatta ters bir top çıkarttı. Konya savunmasının uzaklaştıramadığı topu konrol eden Milan Baros, ceza sahasına girmeden sert vurdu. Meşin yuvarlak 90 tabir edilen noktaya çarparak ağlara takıldı. Kaleci Jefferson bu pozisyonda sadece topun ağlara gidişini izlemekle yetindi.

G.Saray Milan Baros'un golüyle Konya karşısında 1-0 üstünlüğü yakaladı.

GOL... 11. dakika. Konyaspor beraberlik golüne Erhan Albayrak ile buldu. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Fahri kullandı. Bu futbolcunun yerden ceza sahasının önüne doğru oynadığı topun gelişine Erhan Albayrak sert vurdu. G.Saray savunmasının inanılmaz hatasında top Kaleci De Sanctis'in bakışları arasında köşeden ağlara takıldı.

Konyaspor Erhan Albayrak'la Ali Sami Yen'de skoru 1-1 yaptı.

15. dakika. Maç karşılıklı gollerle hızlı başladı. Sarı-Kırmızılı ekip konuk ekip Konyaspor önünde henüz kontrolü eline alabilmiş değil. Başabaş bir mücadele yaşanıyor.

16. dakika. G.Saray sol kanattan ayağa iyi paslarla Konyaspor ceza sahasına sokuldu. Kewell'ın pasında hareketlenen Lincoln'ün önündeki topu son anda Cihan kademeye girerek kalecisine kazandı. Jefferson topu gelişi güzel bir vuruşla uzaklaştırdı.

18. dakika. Konyaspor sol kanattan Da Silva ile rakip kaleye sokuldu. Bu futbolcunun arka direğe kestiği orta Cihan'ı aşıp kaleci De Sanctis'in ellerinde kaldı.

20. dakika. G.Saray rakip kaleye sol kanattan etkili indi. Hakan Balta'nın ceza sahasına kestiği ortayı Milan Baros göğsüyle Lincoln'e indirdiği anda yan hakemin ofsayt bayrağı etkili bir atağı kesti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141