• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 25 °C
  • İzmir 26 °C
  • Aydın 30 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Sağlıklı ve eğlenceli bir Marmaris

Sağlıklı ve eğlenceli bir Marmaris
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, projelerinin ayrıntılarını kamuoyuyla paylaşmayı sürdürüyor.

Sağlık hizmetlerinde sınır tanımayacaklarını, sağlık turizmini geliştireceklerini  ifade eden Doğan Tugay, düzenleyecekleri festival ve organizasyonlarla da ilçenin tanıtımı, sosyo-ekonomik kalkınmasına fayda yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

 

 

Doğan Tugay, Marmaris halkının sağlık hizmetleri almak için, Muğla Merkeze veya diğer illere gitmek zorunda kalmayacağını,  hayata geçirecekleri projeler sayesinde sağlık turizmini Marmaris’te canlandıracaklarını belirtti.

BELDİBİ’NE 200 YATAKLI HASTANE

Beldibi’ne tahsisli arazi üzerine tam teşekküllü ve 200 yatak kapasiteli yeni bir Devlet Hastanesi’nin kurulacağını kaydeden Tugay,  “Beldibi’ne kurulacak olan tam teşeküllü hastane, 200 yatak kapasiteli olacak. Halkımız sağlık hizmetlerinden başka illere gitmeden faydalanacak. Mevcut Devlet Hastanesi farklı bir dalda ihtisaslaşarak hizmet vermeye devam edecektir. Bu tesisler aynı zamanda sağlık turizmine de hizmet verecektir. Sağlık Bakanlığımızı bu projesinde destekleyeceğiz” dedi. 

“SAĞLIK TURİZMİ İLE AVRUPA’LI TURİSTLERİN MARMARİS’E İLGİSİ ARTACAK”

Sağlık ihtisas merkezleri için alanlar belirleneceğini belirten Doğan Tugay, sağlık turizmini canlandırmak için bu tip yatırımların Marmaris’e getirileceğini söyledi. Tugay konuşmasında;  Öncelikli hedefimiz, Marmaris’e Fizik Tedavi Merkezi açılmasına destek vererek yerli ve yabancı turistlere kentimizde tedavilerini sürdürmeleri için imkan sağlamaktır. Marmaris Ticaret Odası ile birlikte, İçmeler’de bulunan şifalı suyu, Hemitea Kaplıcası’nda yerli ve yabancı turistlerle buluşturacağız.”  

“MARMARİS’İ AROMATERAPİDE BİR DÜNYA MARKASI HALİNE GETİRECEĞİZ”

Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, yöremizdeki şifalı bitkilerin bilimsel kullanımı ile Marmaris’i aromaterapide bir dünya markası haline getireceklerini söyledi. Tugay; “Sığla yağı ve benzeri doğal şifalı bitki türleri ile tedavi hizmeti veren tesislerin sayısının artması özellikle kış aylarında seyahat etmeyi tercih eden ve üçüncü yaş grubu olarak da adlandırılan Avrupalı turistlerin şehrimize ilgisini artıracaktır” dedi… 

FESTİVALLER KENTİ MARMARİS

Turizmin gözde merkezlerinden Marmaris’e kalite, itibar ve kimlik kazandırmak amacıyla hazırladığı projelerini birer birer kamuoyu ile paylaşan Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay, ilçenin tanıtımı, sosyal ve ekonomik kalkınmasını sağlayacak “Marmaris Festivalleri ve Organizasyonları” projesinin tanıtımını yaptı.

Marmaris’in kültürel mirasını ön plana çıkaran festivaller, spor organizasyonları ve kültür sanat etkinlikleri düzenlemek için belediye olarak yeni bir yapılanmaya gideceklerini belirten Doğan Tugay, bu projelerle Marmaris’in kaybettiği kalite ve itibarı yeniden kazanacağını söyledi.

Tugay, Marmaris’in adıyla bütünleşen ve ilçeye çok yakışan önemli festivalleri geleneksel hale getirerek; bu festivallerle insanların eğlenmesini amaçlarken aynı zamanda gerek kültürel gerekse sanatsal etkinlikler ile Marmaris’in adını tüm dünyaya duyuracaklarını kaydetti. 

 

İŞTE TUGAY’IN FESTİVAL VE ORGANİZASYON PROJELERİ
*Marmaris Çam Balı ve Arıcılık Festivali

*Marmaris Sığla Ağacı ve Şifalı Bitkiler Festivali

*Marmaris Denizcilik ve Yat Festivali

*Çamlı Çilek Festivali

*Bozburun Tekne İmalat ve Gulet Festivali

*Motokros ve Ralli Yarış Organizasyonları

*Spor altyapı tesislerin tamamlanması ile Ulusal ve Uluslararası Organizasyonların Marmaris’te yapılması

*Akrobatik Uçak Gösteri Organizasyonları

*Açık Hava Film Festivali

*Ege’de barış Festivali; Yunan Adaları ile ortak Kültür Sanat Etkinlikleri

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141