• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Rüya Park AVM açıldı

Rüya Park AVM açıldı
Bünyesinde yerel, ulusal ve uluslararası markaları bulunduran ve 23 mağazadan oluşan Rüya Park Alışveriş Merkezi (AVM) Muğla’da açıldı.

Rüya Park AVM açıldı

Bünyesinde yerel, ulusal ve uluslararası markaları bulunduran ve 23 mağazadan oluşan Rüya Park Alışveriş Merkezi (AVM) Muğla’da açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Menteşe Kaymakamımız Zeki Arslan ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün  de katıldığı açılışta konuşan Rüya Park AVM Müdürü Sayın Ertuğ Ortuğ, vatan için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anarak sözlerine başladı.

Yatırımı Rüya İnşaat tarafından gerçekleştirilen AVM’nin  Muğla’nın yeni buluşma noktası olacağına inandıklarını kaydeden Ortuğ, şunları söyledi:

“Çocuklar için özel eğlence merkezleri, 6 salonlu 700 koltuk kapasiteli modern sineması, ücretsiz kapalı otoparkı ve oto kuaförü ile Muğla’mızda,  alışveriş ve sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Rüya Park AVM’yi hayata geçirirken çevreci anlayışı ön plana çıkardık. Alışveriş merkezinin yapıldığı alandaki ağaçları özellikle koruduk.

 

AVM’miz modern çizgilere uygun olarak tasarlanmış mimari yapısıyla Muğla’nın en büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi olacaktır.Alışveriş merkezimizin, insanların günlük yaşamının yoğun temposundan uzaklaştıklarında bir araya gelecekleri, toplumun farklı kesimlerinden insanların kaynaştığı bir yaşam noktası olacağını ümit ediyoruz. AVM’ler  alışverişin yanında toplumun tüm kesimlerine sunduğu hizmetlerle aynı zamanda sosyal ve sanatsal etkinliklere de erişim olanağı sağlamaktadır. mRüya Park AVM olarak, önümüzdeki günlerde toplumun farklı kesimlerini sanatla buluşturmayı ve toplumdaki farkındalık düzeyini arttırmayı hedefliyoruz. Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Kaymakamlığı, Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi başta olmak üzere kentteki kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte AVM bünyesinde sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bir üniversite kenti olan Muğla’da üniversite öğrencilerinin ders dışı zamanlarında vakit geçirecekleri bir yer olmanın yanı sıra,  yapacağımız sosyal projelere öğrencilerimizin katkısını sağlayacağız. Ayrıca, Muğla’nın Marmaris, Fethiye gibi önemli turizm merkezlerine giden yolların kesişme noktasında bulunuyoruz.  AVM’mizin konumu, ziyaretçilerin ulaşımını ister özel araçlarıyla ister toplu taşıma araçlarının kullanımıyla rahatça yapabilmelerini sağlamaktadır

Muğla,  değişen ve gelişen bir kent olmakla beraber cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Biz de, bu değişim ve gelişime katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Rüya Park AVM , olarak ‘’Biz Sizinle En İyisiyiz’  anlayışlıyla yola çıktık.  Bizim öncelikli hedefimiz ziyaretçilerimizin memnuniyetini ön planda tutmak olacaktır.Burada yalnızca karlı değil, aynı zamanda eğlenceli alışveriş yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Rüya Park AVM olarak, Muğla ekonomisine katma değer ve istihdam sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu süreç buraya kolay gelmedi. Bu büyük hayale inanan herkese teşekkür ediyorum. Bizlerle birlikte gecesini gündüzüne katan, bizlere inanan, bizlere bu süreçte destek veren belediyelerimizin yöneticilerine de şükranlarımı sunuyor ve mesai  arkadaşlarımı kutluyorum.

İnanmak başarmanın en temel felsefesi. İnandık, çalıştık ve birlikte başardık. İnanıyoruz ki, bu adımımız bir dünya markası olan Muğla’nın sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sağlayacaktır. Alışveriş merkezimiz Muğla’mıza hayırlı olsun”

Belediye Başkanı Osman Gürün ise şöyle konuştu:

Yapılış ve mimari özelliği ile de bu buluşmayı gerçekten tetikleyen çok özgün bir çalışma. Ayrı bir özelliği buranın mimarı ve teknik elemanları bu eserin çizimini ve yapımını sağlayan Muğlalı mimarlarımız ve mühendislerimiz ve onun içinde yatırımcı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.  Çünkü Muğla’da çok değerli insanlarımız ve meslek gurupları var ve bu inşaatta Muğlalı mimarlar ve Muğlalı mühendisler çalışmıştır. Projeyi de onlar üretmiştir o bakımdan da başka bir kıymet ifade ediyor. Bakınız bu alan bölge trafikten garaj bölümünü geçtikten sonraki şehitliğe kadar geçen alan yani bu imar planını açtığımız alan 470 bin m2 470 dönüm biz burayı planladığımızda ilk tepki bu oldu. Ya başkanım Muğla gibi yerde 470 bin m2 yer kim ne yapacak burada bukadar inşaat nasıl yapılır . Buraya kim gelecekte bu yatırımı yapacak buranın altını ticaret üstünü konut yapalım dediler hatırlayanlarınız vardır.

 Biz dedik ki biraz sabırlı olun biraz zamana yayın buranın gelecekte muğlanın hayatında önemli yeri olacaktır. Şimdi gerçekten yatırımcılar sürekli buralardan yer edinmek ve yeni yatırımlar yapmak için çaba sarf ediyorlar. Muğla bu bantıyla sadece Muğla merkezde oturan yani menteşede oturan kişilere hizmet etmiyor arkadaşlar.

Bunun tespiti mevcut buradan tüm Datça, Marmaris, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye, Seydikemer’e giden gelen hemşerilerimiz veya misafirlerimiz alışveriş yapıyorlar. Ayrıca Milas, Yatağan, Ula, Kavaklıdere ilçelerimiz de buraya dönük olarak ihtiyaçlarını gideriyor. O bakımdan burada yapılan Rantabıl bir yatırım acaba biz burada büyük bir tesis yaparsak yatırım yaparsak karşılığını alabilirmiyiz diye düşünenler var. Muğla’da bundan sonra çok daha güzel tesislerin yapıldığını ve hizmete açıldığını ve açılışlarını da beraber yapacağımızı düşünüyorum. Yapacağımızı düşünüyorum. Muğla’ya yakışan da bu huzurlu bir Muğla’da güzel eserlerle ve bu tür buluşmalarla ve bizi hemşerilik duygularımızı artıracak bu buluşma mekanlarıyla inşallah geleceğe çok doğru bir şekilde taşıyacağız.  Muğla’mıza AVM’miz hayırlı olsun. Bir Rüya gerçekleştirildi. Daha gerçekleştirilecek çok rüyalar var ama bu rüya diğer rüyaları tetikleyecek.”

Konuşmaların ardından davetliler alışveriş merkezini gezdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141