• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Rüştü Rençber Ne Yapsın

Rüştü Rençber Ne Yapsın
İbrahim Üzülmez aval aval bakarken, RÜŞTÜ RENÇBER NE YAPSIN

Beşiktaş'ın Ankaraspor karşısında aldığı mağlubiyet siyah-beyazlı taraftarı çileden çıkarttı. İnönü'yü dolduran taraftarlar geçtiğimiz hafta F.Bahçe'ye kaybeden oyuncularını mücadelenin başında sahip çıktı ancak yenilgi işlerini tersine çevirdi. Bu kez eleştiri okları yönetime ve oyunculara çevrildi.

Radikal Gazetesi'nin spor yazarlarından ASENA ÖZKAN Beşiktaş'ın dünkü mağlubiyetinin analizini yaptı: İbrahim Üzülmez aval aval bakarken RÜŞTÜ RENÇBER NE YAPSIN? İŞTE BİR YENİLGİNİN ANATOMİSİ..

DENİZLİ RÜŞTÜ'YE TEŞEKKÜR ETSİN
Mustafa Denizli, Rüştü Reçber'e teşekkür etmeli, ayrıca teşekkür etmekle de kalmayıp hatırı sayılır bir 'bayram hediyesi' almalı! Bilal Kısa, Neca'nın kaydettiği golün üç dakika sonrasında, İbrahim Üzülmez'in 'aval' bakışlarının eşliğinde Rüştü Reçber engelini aşabilse skor iki farka taşınacaktı.

İBRAHİM AVAL AVAL BAKARKEN
Rüştü Reçber'in 'cengaverliği' bununla sınırla kalmadı elbette, dün gece. Söz konusu enstantanenin yedi dakika sonrasında şablon aynı, ancak İbrahim Üzülmez bu kez, 'aval aval' değil de 'şuursuz' bakıyor ve Bilal Kısa bir kez daha Beşiktaş kalecisine takılıyor. Özetle, Rüştü Reçber faktörü dün gece Beşiktaş'ın kendi saha ve seyircisi önünde dakikalar otuzu gösterdiğinde 3-0 mağlup durumda olmasını engelledi.

BEŞİKTAŞ İLK YARIDA OYNAMADI
Sonra ne mi oldu? Zapotocny son vuruşla eşitliği sağlayan golü kaydetti devre bitti. Ama ne bitiş! İki takımın yedek kulübesini de canından bezdiren, adını sanını pek duymadığımız hakem İlker Meral, 'efendiliği' ile nam salan Aykut Kocaman'ı fazlaca sinirlendirmiş olacak ki, genç teknik adam sahanın içine dalıverdi. Derken ikici bölüm başladı, tek değişiklik ise Uğur İnceman'ın yerini Serdar Özkan'ın alması oldu. Ve derken Sivok ters vuruşla topu kendi kalesine gönderip Ankaraspor'u bir kez daha öne geçirdi. “Sivok topu kendi kalesine göndermese zaten Ankaraspor atacaktı” yaklaşımı abartı değil, fazlaca gerçekçi olur. Beşiktaş özellikle ilk yarıda hiç bir şey oynamadı.

ÜZÜLMEZ'İN BU TAKIMDA NE İŞİ VAR
Burada da Mustafa Denizli'yi Holosko'yu 'inatla' yedek kulübesinde tuttuğu için eleştirmem ama İbrahim Üzülmez'i yaptığı ciddi hatalara karşın her maçta sahaya sürmesine dil uzatırım! Sormam, Denizli'ye; “Ekrem Dağ neden bir sağda, bir solda oynar?” Ama derim ki, “İbrahim Üzülmez'in bu takımda ne işi var?” Beşiktaş'ın sorunları ciddi. En belirgin gösterge de, kendi kalesine gol atan Sivok 'un oyuna sonradan dahil olan Lewis'e yaptığı centilmenlik dışı hareket ve ardından gördüğü 'direkt' kırmızı kart oldu.

DENİZLİ'NİN BEŞİKTAŞ'I BU MUDUR
Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ı keyifli günlere taşıyacağı varsayımları ve de varsayımım 'hayalperestlik' ile mi bağdaşmakta yoksa! Bu mudur, Denizli'nin Beşiktaş'ı? Savunmanın güven telkin eden ismi Zapotocny 'nin yerini Serdar Kurtuluş'un almasını da yermeyeceğim! Delgado yerini Holosko'ya bırakırken ise 'yuh'alandı, bu da fazlası ile önemli anekdot geceden!

DENİZLİ HEDİYE ALSIN RÜŞTÜ'YE
Ankaraspor dün gece yansız irdeleme ile 'müthiş' oynadı. Sanki kendi sahalarında, sanki kendi seyircileri önündeydiler. Uzatma dakikalarında Bilal Kısa bu kez Rüştü Reçber engelini aşmayı başardı ve skoru 3-1 yaptı. Olsun Denizli yine hediye alsın Rüştü'ye!

Ya o golleri karşılaşmanın başında yeseydi?
O zaman da tribünler; 'yönetim istifa' diye bağıracak mıydı?

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141