• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Regnum Carya Golf & Spa Resort GROHE ile donatıldı

Regnum Carya Golf & Spa Resort GROHE ile donatıldı
Çam ormanlarının eşsiz manzarası, günün her saati sporla iç içe bir tatil, damak tadına hitap eden dünya restoranları, çocuklar için keyifli aktiviteler, yorucu bir kongre ardından dinlendirici spa deneyimi, birbirinden şık ve konforlu odalar...
Nisan ayında Antalya Perge’de açılan “Regnum Carya Golf & Spa Resort” misafirlerine muhteşem bir mola sunuyor.

Regnum Carya Golf & Spa Resort, Carya Golf Kulübü’nün çam ağaçlarıyla çevrili, 178.000 m2’lik alanın içinde konumlanıyor. Bu cennet güzelliğindeki bölgede, kusursuz bir mimariyle tasarlanan otelde, golfun dinlendirici yeşili, Akdeniz’in heyecan verici mavisi ile bütünleşiyor. Otel yeni ürün ve projeler ile sadece Antalya bölgesinin değil, Akdeniz’in de en iddialı otellerinden biri olarak yerini alacağı kesin...

Oteldeki 8 farklı oda tipi arasında oda genişlikleri standart 50 m2’den başlayıp, 250 m2’ye kadar çıkıyor. Tüm odalarda bulunan ayrı giyinme odası ile de konuklara son derece ferah ve geniş konaklama imkânı sunuluyor. 4500 m2 alan üzerine 2 katlı olarak inşa edilen ve bölgenin en görkemli SPA merkezleri arasında yerini almaya hazırlanan Luxury Spa merkezi, geniş ürün yelpazesi, farklı felsefesi ve doğaya saygısını her biriminde hissettiren bir yepyeni bir spa konsepti sunuyor.

lobby.jpg

Lavabolar GROHE Eurocosmo, tepe duşları GROHE Euphoria Cosmopolitan

GROHE ürünleriyle donatılan Regnum Carya Golf & Spa Resort’un odalarında Eurocosmo orta yükseklik lavabo bataryaları tercih edildi. Minimalizmin ana değerlerini yansıtan Eurocosmo daha konforlu bir kullanım için oval formlu kumanda kolu yedi derecelik bir açıya sahip. Eurocosmo lavabo bataryaları zahmetsizce su tasarrufu sağlayan GROHE EcoJoy™, ürün performansını garanti eden GROHE SilkMove® ve GROHE StarLight® gibi tescillenmiş teknolojilere sahip.

Regnum Carya Golf & Spa Resort’un duşlarında duyulara hitap eden bir duş deneyimi için GROHE Euphoria Cosmopolitan tepe duşları ve New Tempesta duş setleri kullanıldı. GROHE Euphoria Cosmopolitan tepe duşu ve New Tempesta duş seti daha az su tüketimi sunan GROHE EcoJoy™ ve mükemmel akış sağlayan GROHE DreamSpray® teknolojilerine sahip.

Suit odalarda Allure Brilliant Yerden Küvet Bataryaları göz kamaştırıyor

Allure Brilliant, büyüleyici açılara sahip formlar armatür tasarımına yeni bir boyut getirirken, batarya çıkış ucundaki pencere, suya yeni bir görünüm kazandırarak suyun kullanıcıyı her seferinde cezbeden küçük bir şelale gibi akmasını sağlıyor.

GROHE Rainshower® F-Series Spa’da kişiye özel duş alanları yaratıyor

Regnum Carya Golf & Spa Resort’un Luxury Spa merkezinde ise GROHE Rainshower® F-Series tepe duşu tercih edildi. Kullanıcı ve su arasında uyumlu bir beraberlik yaratan Rainshower® F-Serisi, GROHE Sensual Minimalizm felsefesine bağlı kalan, kişiye özel bir duş alanı yaratır. Tasarımda minimalist, rahat, işlevsel ve kullanımı zevkli bu ürün GROHE DreamSpray® teknolojisine sahip olması sayesinde, suyun duş üzerindeki her bir çıkış ucuna eşit ve verimli dağılımını sağlıyor.

Kireç önleyici SpeedClean teknoloji sayesinde çıkış uçları üzerinde biriken kireç kolayca temizlenirken, GROHE StarLight® krom kaplama özelliği de GROHE duşlarının yıllarca yeni gibi görünmesini garanti ediyor.

GROHE Group hakkında

GROHE Group, Grohe AG, Hemer; Joyou AG, Hamburg ve yurtdışı pazarlardaki diğer iştiraklerden oluşmaktadır. GROHE Group dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır.

GROHE Group, global GROHE markası ile “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunabilmek amacıyla kalite, teknoloji, tasarım ve sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır. Grup, JOYOU markası ile de hızla büyüyen Çin pazarına hizmet etmektedir.

GROHE Group S.à r.l., Luxembourg’un öncülüğünde, grubun dünya çapında 9.300 civarında (bu sayının yaklaşık 3.500'ü Joyou'dadır) çalışanı bulunmaktadır. GROHE'nin Almanya'daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.400'dür. Geçici rakamlara göre, 2013 yılında, GROHE Group 1,45 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır.

GROHE'nin, Portekiz, Tayland, Kanada ve Çin’de (Joyou) olmak üzere altısı Almanya’nın dışında faaliyet gösteren dokuz üretim tesisi bulunmaktadır. Şirket halen satışlarının yüzde 85'ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.

Ocak 2014’te, GROHE Group LIXIL Group ve Japonya Kalkınma Bankası tarafından satın alınmıştır. LIXIL Group, inşaat malzemeleri ve ev teçhizatları sektörlerinde küresel bir liderdir. GROHE ve Joyou, LIXIL Group içinde bağımsızlıklarını korumaktadırlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141