• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Ramazanda 49 YTL'ye uç!

Ramazanda 49 YTLye uç!
Hava yolu şirketleri Ramazan kampanyalarına başladı. Kiminde indirim, kiminde taksit var. İşte tüm şirketlerin kampanyaları;

Ramazan ayında cazip indirim kampanyaları düzenleyen hava yolu şirketleri yolculara ucuza uçma imkanı sağlıyor:

ONUR AİR 49 YTL'YE UÇURUYOR

Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayında 3 bin adet bileti kar beklentisi olmaksızın satışa sunacaklarını bildirdi.

Ramazan ayında sadece pazar günleri 24 saat süreyle bilet alınabilecek kampanyada, 21 YTL'lik bilet ücretinin yanı sıra 20 YTL yakıt harcı ve 8 YTL hizmet gideriyle birlikte toplam 49 YTL'ye bilet satacaklarını ifade eden Bolukçu, şu bilgileri verdi:

" Binlerce kişinin faydalanacağı kampanyanın biletleri ilk olarak 31 Ağustos'ta başlayacak ve ve tüm gün sürecek. 7 ve 14 Eylül pazar günleri ise kampanyanın kalan biletleri satışa sunulacak. 72 saat sonrasına alınabilecek kampanya biletlerinde tarih değişikliği, açığa alma, iptal, isim değişikliği gibi işlemler yapılamayacak.''

PEGASUS'TA YÜZDE 25 İNDİRİM VAR

Pegasus Havayolları da, Ramazan'a özel bir indirim kampanyası başlattı. Pegasus yolcuları 8-26 Eylül tarihleri arasında tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirimle uçacak.

İç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van uçuşları ve dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir'den; Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih'e karşılıklı seferleri için Ramazan indiriminden yararlanmak isteyen Pegasus misafirlerinin bilet rezervasyonlarını en geç 172 saat (7.5 gün) önce yapmaları gerekiyor.

Ramazan kampanyası kapsamında uygulanan yüzde 25 indirim, vergiler haricindeki ücret üzerinden yapılıyor. Kampanyanın bilet satışları 25 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

SUNEXPRESS'TEN TAKSİTLİ BİLET

SunExpress de yolcularına, yaklaşan Ramazan döneminde iç hatlarda birbirinden cazip fırsatlar sunacak. SunExpress biletleri, Ramazan boyunca Worldcard sahiplerine 3+3=6, Maximum sahiplerine ise 3+2=5 taksitte satılacak.

SunExpress'in Aralık 2007'de başlattığı, yolcularına uçuş başına 1 puan veren, her 5 puan için bir tek yön bileti armağan eden “5'i 1 Yerde” kampanyası kapsamında, Ramazan'da yapılacak her uçuş, 2 puan kazandıracak. Ramazan döneminde SunExpress ile birlikte seyahat eden her 10 kişiye, 1 kişilik bilet armağan edilecek.

SunExpress'in “Her şey dahil” uygulamasında, iç hat bilet fiyatları tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil.

THY'DE DE YÜZDE 25 İNDİRİM VAR

THY'nin başlattığı “Ramazan'da ailenize hasret kalmayın” kampanyasında iç hat uçak biletlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak.

1–24 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya dahilinde, THY ve Anadolujet iç hat seferleri için en az 5 gün önceden alınacak biletlerde yüzde 25 indirim yapılacak.

ATLAS JET HER ŞEY DAHİL 77 YTL

Atlasjet Havayolları'nda Jetmilkart sahiplerine uygulanacak Ramazan kampanyasında yurt içi uçuş ücretleri her şey dahil 77 YTL'ye alınabilecek. 8–24 Eylül tarihleri arasında uygulanacak kampanyada, ayrıca Jetmilkart sahipleri her uçuş için 375 yerine 500 jetmil kazanacak

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141