• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Peyami Cinaz Marmaris’te

Peyami Cinaz Marmaris’te
MHP Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Peyami Cinaz, 7 Haziran seçimlerinden hem Muğla’da hem Türkiye’de 1. parti çıkarak iktidar olacaklarını savundu.

MHP Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Peyami Cinaz, 7 Haziran seçimlerinden hem Muğla’da hem Türkiye’de 1.  parti çıkarak iktidar olacaklarını savundu. Peyami Cinas Muğla halkından da bir istek de bulundu, “Adayların donanımlarına baksınlar, ceplerine, paralarına bakmasınlar” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili 2. sıra Adayı Prof. Dr. Peyami, Cinaz, 7 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Marmaris’e geldi. MHP İlçe Başkanı Kemal Kalemci ve yönetim kurulu üyeleriyle esnafları ziyaret eden, Peyami Cinas, 7 Haziran seçimlerinin öneminin altını çizdi, Türkiye’yi kötü gidişattan MHP iktidarının kurtaracağına olan inancını dile getirdi. MHP’nin 7 Haziran’da sandıktan hem ülke hem de Muğla genelinde 1. çıkacağını savunan Cinas, şunları söyledi:

“3 MHP, 2 CHP, 1 AKP”

 

 “Partimizi iktidara taşıyabilmek için tüm teşkilatımızla ulaşabildiğimiz tüm vatandaşlara ulaşarak, hem kendimizi anlatıyor hem de dertlerini isteklerini dinliyoruz.  Çalışmalarımızı devam ettirdiğimiz takdirde Muğla’da da 1. parti olmamamız için hiçbir neden yok. Muğla’da 3 Milliyetçi Hareket Partisi, 2 CHP, 1 de AKP milletvekili çıkacağını düşünüyorum.

Bunun doğruluğunu da 7 Haziran akşamı göreceksiniz.  Onların söylediği gibi 4-1-1 değil. Ne yapmışlarda 4’e çıkmışlar. Örnek versinler şu şu işleri yaptık, 4’ü hak ettik desinler.”

Vatandaşlardan oy vermeden önce milletvekili adaylarını iyi analiz etmesini isteyen Cinaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“PARAYA DEĞİL ADAYA BAKIN”

“Halkımdan adaylara bakmasını, onları iyi değerlendirmesini istiyorum. 18 adayı değerlendirsinler. 18 adaydan en değerli 6’sını göndersinler Meclis’e. Partiye bakmadan adaylara baksınlar, 18 kişiyi masaya yatırsınlar, kim güçlü aday, kim Muğla için çalışacak analizini yapsınlar. Bana bir televizyon programında ‘şu şahıs gülü aday’ dediler. Ben de güçlü adaydan ne anladıklarını sordum. Güçlü aday ne demek? Parası çok olan demek mi? Güçlü aday demek, ilkeli, dürüst çalışkan, bilgili, donanımlı, Muğla halkı için çalışacak Anadolu’nun bağrından, bu halkın arasından çıkmış  biri demektir bana göre. Yani çok parası olan çok güçlü aday anlamına gelmez. Vatandaşlarımızdan şunu tekrar rica ediyorum, adayların donanımlarına baksınlar, ceplerine, paralarına bakmasınlar. O zaman mevcut koyları da yok edersiniz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141