• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Peter Capson, hayati tehlikeyi atlattı

Peter Capson, hayati tehlikeyi atlattı
Meslek odası başkanları, babasının refakat ettiği genç İskoç’u ziyaret etti.

Marmaris'te satın aldığı çantayı değiştirmek için gittiği iş yerinde bıçaklanarak ağır yaralanan 20 yaşındaki İskoç turist Callum Peter Capson, hayati tehlikeyi atlattı. Meslek odası başkanları, babasının refakat ettiği genç İskoç’u ziyaret etti.

Marmaris'te bıçaklanarak ağır yaralanan İskoç turist, ilçedeki meslek odası başkanları tarafından ziyaret edildi. Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım ve Marmaris Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Şencan, 20 yaşındaki İskoç turist Callum Peter Capson'un tedavi gördüğü Ahu Hastanesine geldi.

Oda başkanları, hastane başhekimi Sahir Ökten'den turistin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yaralı turisti odasında ziyaret eden başkanlar, çiçek vererek "geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

Yaşanan olay nedeniyle çok üzüldüklerini ve saldırıyı gerçekleştirenleri kınadıklarını belirten Ayyıldız, "Bu olayı lütfen tüm Marmaris halkına maletmeyin. En kısa sürede yeniden sizi Marmaris'e tatile bekliyoruz" dedi. Üzücü olayın gerçekleştiği iş yeri sahibine gerekli cezanın verildiğini, iş yerinin mühürlendiğini bildiren Ayyıldız, yargı sürecinin de devam ettiğini anlattı.

MTO’DAN CAPSON AİLESİ’NE İKİ HAFTALIK TATİL
Baysal ise Capson ailesine bu yıl veya gelecek yıl Marmaris'te 15 günlük tatil hediye etmek istediklerini söyledi.

Turistin babası Eric Capson da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Bu olay dünyanın herhangi bir yerinde de olabilirdi. Özellikle Türkiye ve Marmaris'i suçlamıyoruz. Müsait olduğumuz zaman seve seve yeniden Marmaris'e tatil yapmak için geleceğiz" diye konuştu.

Ziyaretten oldukça memnun olduğu görülen ve duygusal anlar yaşayan yaralı İskoç turist, iyi olduğunu ve Marmaris'te yeniden tatil yapmayı umduğunu dile getirdi.

Ziyaretin ardından turistin sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi veren hastanenin genel cerrahi uzmanı Doç Dr. Özgür Başaran, Capson hastaneye getirildiğinde durumunun ağır olduğunu, bir süre yoğun bakımda kaldığını kaydetti. Başaran, "Hayati tehlikeyi atlattıktan sonra normal odaya geçti. Durumu son derece iyi seyrediyor. Bir hafta kadar daha hastanede tedavisi sürecek" diye konuştu. Geçen hafta sonu satın aldığı çantayı değiştirmek için gittiği iş yerinde yaşanan tartışma sonucu dükkan sahibinin 15 yaşındaki oğlu M.K.E. tarafından bıçaklanan Callum Peter Capson, ağır yaralanmıştı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141