• BIST 9681.57
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 26 °C
  • İzmir 28 °C
  • Aydın 31 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Pamukoğlu PKK'yı böyle bitirecek

Pamukoğlu PKKyı böyle bitirecek
PKK'yı bitirdim, AKP'yi de bitiririm" diyerek siyasete giren ve "PKK'yı bitirmek için 365 gün yeterli" iddiasıyla dikkatleri üzerine çeken Hak ve Eşitlik Partisi lideri Osman Pamukoğlu PKK'yı bitirecek forülünü açıkladı.

Pamukoğlu PKK'yı böyle bitirecek

Siyaset arenasında tam gaz yoluna devam eden Pamukoğlu PKK'yı 365 günde nasıl bitireceğini açıkladı.


"PKK'yı bitirdim, AKP'yi de bitiririm" diyerek siyasete giren ve "PKK'yı bitirmek için 365 gün yeterli" iddiasıyla dikkatleri üzerine çeken Hak ve Eşitlik Partisi lideri Osman Pamukoğlu PKK'yı bitirecek forülünü açıkladı.

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ilk genel seçimlerde TBMM'ye gireceklerini söyledi.

Pamukoğlu, partisinin Aydın İl Başkanlığı hizmet binasının açılışının ardından düzenlediği basın toplantısında, partilerinin 2 ay önce kurulmasına rağmen, örgütlenmesini 44 ilde tamamladığını söyledi.

İLK GENEL SEÇİMDE MECLİS'TEYİZ
Büyük kongrelerini ocak ayında yapacaklarını, ancak yasal süre nedeniyle yerel seçimlere katılamayacaklarını belirten Pamukoğlu, ''Partimize, 7 Ekim-7 Kasım tarihlerinde 22 bin kişi üye olmak için müracaat etti. İlk genel seçimde TBMM'ye gireceğiz. Bu konuda sorun yok, kesin Meclisteyiz'' diye konuştu.
BANA 15-20 BİN GÖNÜLLÜ YETER
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pamukoğlu, daha önce yaptığı konuşmalarda terörü 365 günde bitireceği sözünün hatırlatılması üzerine, 15-20 bin gönüllü asker ile bunu başaracağını savundu.

AB BOŞ BİR HAYAL
Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye için boş bir hayal olduğunu ileri süren Osman Pamukoğlu, şöyle konuştu. ''AB kendi içinde bile tam olarak mutabakata varabilmiş değil. Ama bunu uzatmanın gereği yok. Bizim AB ile ilgili siyasal hiçbir bağımız olmayacak. Biz, Avrupalılarla sadece pazarları, istihdamı, ürünü konuşuruz. Ya satacağımız ya da alacağımız ürünleri. Bize hiç kimse, hiçbir şey dayatamaz. Böyle bir hayat kabul edilemez. Bu da bağımsızlığı kaybetmenin başka bir yoludur. ''

HİÇ ŞEHİT GÖRMEYENLER DE TERÖR UZMANI OLDU
Son dönemde artan terörle birlikte ortaya bol miktarda terör uzmanı ve terör stratejistinin çıktığını, bunlarla birlikte de yeni bir sektörün doğduğunu iddia eden Pamukoğlu, ''Herkes terör uzmanı ve stratejisti oldu. Görüyorsunuz onları. Herkes konuşuyor. Diyarbakır-Sivas hattının doğusuna geçmeyen, hayatında bir kere şehit görmeyenler konuşuyor'' dedi.

OBAMA'NIN ABD BAŞKANI SEÇİLMESİ
Osman Pamukoğlu, bir gazetecinin ABD'de yapılan seçimlerde Barack Obama'nın başkan seçilmesiyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de ABD'nin değişeceği yönünde iyimser bir hava esmesiyle ilgili sorusu üzerine, şunları kaydetti:

''ABD'nin devlet politikasını, siyahı, beyazı, moru, kırmızıyı getir, hiç birisi değiştiremez. Aynen yürüyecek her şey. Dünya siyaset tarihini bilmeyen ve Amerikan devlet politikalarını bilmeyen, Amerikanın arkasında başka hangi güçlerin olduğunu bilmeyen, en hafif tabirle aymazlara ait düşünceler bunlar.

Amerika, Irak'a getirdiği 70 küsur petrol şirketini söküp, oradan mı taşıyacak? Afganistan'dan mı vazgeçecek? Kafkaslar'dan ve Balkanlar'dan mı vazgeçecek?''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141