• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Palmarina Bodrum’dan bayrama özel konaklama alternatifleri

Palmarina Bodrum’dan bayrama özel konaklama alternatifleri
Kurban Bayramı’nda Bodrum’da yazdan kalan güzel havaları değerlendirmek isteyenleri Palmarina Bodrum’da sürprizler bekliyor.

Marina üzerindeki Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel için hazırlanan Kurban Bayramı paketleri, bayramı Bodrum’da geçirmek isteyen misafirlere cazip teklif ve hizmetler sunuyor. Bayram süresince 3-7 Ekim tarihleri arasında bayrama özel paketlerden yararlanmak isteyen konuklar; konaklama indirimleri yanı sıra Palmarina Bodrum’da bulunan  Cipriani Bodrum ve Nobu Bodrum’da %20, ESPA cilt bakımlarında ise %15 oranında indirim hakkına sahip olabilecekler.

 

Palmalife Marina Hotel

Masmavi denizi, beyaz kumları, palmiyeleri ile tropik bir atmosfer sunan Palmalife Marina Hotel, misafirlerine özel bir yaşam alanı sağlıyor. Kumkuat ağaçları ile çevrili, geniş verandalarından beyaz kum plajına direkt geçiş imkanı sağlayan ev konforundaki seçkin ortamı ile 15 suiti; uçsuz bucaksız mavilik ve dinginliği tercih ederken, aynı zamanda Palmarina Bodrum’un sunduğu dinamik eğlence, yeme-içme  ve alışveriş dünyasından da vazgeçmek istemeyenlere hitap ediyor.

Palmarina Boutique Hotel

Palmarina Bodrum üzerinde bulunan bir diğer otel olan Palmarina Boutique Hotel ise marinanın arkasındaki yolun karşısında, dünyaca ünlü markaların, zengin yeme- içme alternatiflerinin dinamik ve eğlence dolu dünyasına sadece bir kaç adım uzaklıkta Ege’ye özgü taş mimarisi; kauçuk, karabiber, palmiye ağaçları ve begonvillerle donatılmış botanik bahçesi ile çevrili 18 konforlu odasıyla güzel bir alternatif oluşturuyor. Plaj kullanım imkanı, muhteşem peyzajı, deniz, güneş, bembeyaz kumları ile doğayı seven ama konfordan  ve dinamik bir sosyal yaşamdan da vazgeçemeyen, eğlence, yeme-içme  ve alışveriş dünyasına da yakın olmayı tercih edenlere sesleniyor.

  

Palmarina Bodrum Spa & Fitness

Palmalife Marina Hotel’in hemen yanı başında yer alan Palmarina Bodrum Spa & Fitness; şık ve konforlu dizaynı, yenileyici ve rahatlatıcı bakım, spa, masaj uygulamaları, geleneksel Türk Hamamı, sauna, buhar odaları, kişiye özel detox ve fitness hizmetleri sunuyor. Hizmetler üyelik yoluyla ya da günlük olarak alınabiliyor.

Bayramı tempolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmek isteyen misafirleri; Palmarina Bodrum’da tüm gün vakit geçirebilecekleri, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sosyal yaşam alanı bekliyor. Eşsiz doğası, deniz ve güneşin yanı sıra;  7 boyutlu sineması, büyük  aquapark’ı ile çocukların vazgeçilmezi kapsamlı eğlence parkı Kids Paradise, 105 mağazalık dünyaca ünlü markalardan oluşan açık AVM,yurt içi ve yurtdışından ulaşımı kolaylaştıran helikopter pisti misafirlerin bayram tatillerini farklılaştırabilmeleri için alternatifler sunuyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141