• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Özyer “Hepimiz bu gemideyiz”

Özyer “Hepimiz bu gemideyiz”
Hasan Özyer, hepimiz bu gemide yaşıyoruz, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, yöreye daha çok fayda sağlanabileceğine olan inançlarını dile getirdi.

Özyer “Hepimiz bu gemideyiz”

AK Parti Muğla Milletvekili 1. sıra Adayı Hasan Özyer, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde, hem Kaymakam Yüksel, hem Ali Acar, hem de Hasan Özyer, hepimiz bu gemide yaşıyoruz, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, yöreye daha çok fayda sağlanabileceğine olan inançlarını dile getirdi. Başkan Acar, birlik ve beraberliğin ön şartı olarak uzlaşıyı gösterdi, “Bireysel çıkarlar değil, Marmaris’in, bölgenin, halkın menfaatine çabalar içerisinde olmalıyız” dedi.

 

 

Ak Parti Marmaris Teşkilatı Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği Hasan Özyer, ilçedeki temaslarına Kaymakam Celalettin Yüksel’i ziyaret ederek başladı. Kaymakam Yüksel, 7 Haziran genel seçimlerinin huzur içerisinde geçmesini dilediğini belirterek, “Biz gerekli hazırlıkları tamamladık, görevlendirmeleri yaptık. Seçimlerin, sayın Valimizin dediği gibi demokrasi şöleni şeklinde geçmesini diliyoruz” dedi. Hasan Özyer de seçim sonuçlarının Muğla yöresi için hayırlı olmasını temenni ettikten sonra bölge turizmi hakkındaki görüşlerini ifade ederken şöyle konuştu: “Bölgemizdeki istihdamın artması, kalkınması için turizm çeşitlendirilmeli 12 aya yayılmalı, işyerleri kışın da açık kalmalı. Bu potansiyel var ve İnşallah harekete geçireceğiz”   Özellikle sağlık turizminin önemine dikkat çeken Özyer, “Bunun için her türlü doğal kaynağa sahibiz. Güneş bile sağlık turizmine hizmet ediyor.  Ülkelerinde neredeyse yıl boyunca güneş görmeyenleri, burada güneşi görünce ruh sağlıkları düzeliyor” dedi. Kaymakam Yüksel de, Özyer de  birlik beraberlik içinde hareket edip, gayret gösterilmesi halinde bölge turizminin daha iyi noktalara gelebileceği görüşünde birleşti.

Hasan Özyer ve beraberindekiler, Kaymakamlıktan ayrılıp, bir süre esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra bu kez Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Ali Acar’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Acar,  göreve geldiklerinden bu yana bütünlük içerisinde Marmaris’e daha iyi hizmet verileceği kanısını taşıdıklarını, bu sebeple nezaket ziyaretinin özlenen birlik beraberliğe vesile olmasını temenni ettiklerini ifade etti. Seçimlerden çıkan sonuçlara saygı duyulması gerektiğini belirten Acar,  “Umarım, bu nezaket ziyaretiniz, bir değişikliğe sebep olur, bundan böyle hep beraber yöremiz adına neler yapabilirizin çabası içinde oluruz” dedi.

“ÖZVERİ VE GÜVEN GEREKİYOR”

Hasan Özyer de seçimlerden sonra particiliğin bitip, hizmet döneminin başlaması gerektiğini kaydederek, şöyle konuştu: “Daha önce iki dönem Milletvekilliği yaptım ve hiç partizanca davranmadım. Önümüzdeki dönemde de partizanca davranmayacağımın sözünü veriyorum. Hiçbir partiyi ayırt etmeksizin üstümüze düşeni yaparız. Hepimizin görevi aynı, bölgeye hizmet etmek. Marmaris’te hayata geçirilmek istenen projelere destek olacağız. Tüm bunlar için sadece karşılıklı özveri ve güven gerekiyor. Birlik ve beraberliği sağlayıp, hepbirlikte tüm enerjimizi turizme vermeliyiz.”

BÖLGE VE TOPLUM MENFAATİNDE UZLAŞILMALI

Başkan Acar da birlik ve beraberliğin oluşması için  öncelikle uzlaşının sağlanması gerektiğinin altını çizdi. Acar, ‘uzlaşı’nın ana amacı ve hedefini de “Bireysel çıkarlar değil, Marmaris’in, bölgenin, halkın menfaatine çabalar içerisinde olmalıyız” sözleriyle dile getirdi.  (Ahmet IRMAK)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141