• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Öztürk: Turizm Sektörüne Her Türlü Destek Veriliyor

Öztürk: Turizm Sektörüne Her Türlü Destek Veriliyor
AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk,Bodrum’da Deniz Ticaret Odası ve Otelciler Derneği yöneticileriyle yaptığı görüşmede, Bodrum turizmiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NİHAT ÖZTÜRK, BODRUM’DA DENİZ TİCARET ODASI VE

OTELCİLER DERNEĞİ YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

-DENİZCİLERİN VE OTELCİLERİN SORUNLARINI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ DİNLEYEN ÖZTÜRK,

ALTERNATİF TURİZM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA MAVİ YOLCULUK VE YAT TURİZMİNİN

GELİŞTİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ İFADE ETTİ

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk,Bodrum’da Deniz Ticaret Odası ve

Otelciler Derneği yöneticileriyle yaptığı görüşmede, Bodrum turizmiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karadeniz’den Muğla ve ilçelerindeki denizcilik faaliyetleri hakkında bilgi alan Öztürk, AK Parti hükümetinin son dönemde yat satışlarında yüzde 8’lik ÖTV’yi sıfırladığını ve KDV oranını yüzde 18’den 1’e indirdiğini anımsatarak, “Hükümetimiz sizlere her türlü desteği veriyor. Özellikle Mavi yolculuğun ve Bodrum’da yapılan guletlerin Muğla ve Türkiye turizmine sağladığı katkının farkındayız. Biz, Muğla için hayati öneme sahip olan 3 önemli sektör olan Turizm, madencilik ve tarım konularında arkadaşlarımıza her türlü desteği veriyoruz.  Bodrum bir dünya markası ve bu markanın kalıcı olması için her türlü desteği vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Öztürk, turizm sektörünü yakından bildiğine işaret ederek, “Ben kendimi sizlerden birisi olarak görüyorum. Denizcilerin sorunlarının çözümünde her türlü desteği vermeye hazırım. Alternatif turizm çalışmaları kapsamında mavi yolculuk ve yat turizminin geliştirilmesi önemli. Bodrum’da kış turizminin geliştirilmesi için projeler hazırlanmalı” diye konuştu.

 

Turizm Sektörüne Her Türlü Destek Veriliyor

 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Öztürk, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Öztürk, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun birkaç gün önce turizm sektörü açısından çok önemli bir müjdeyi paylaştığını anımsatarak, şunları söyledi:

“Sayın Başbakanımız önümüzdeki iki ay içinde seyahat acentelerinin organizasyonuyla özellikle Bağımsız Devletler Topluluğu ile Rusya başta olmak üzere bu ülkelerden Türkiye'ye gelen her yolcu uçağına ek yakıt desteği verileceğini açıkladı. Her uçak için 6 bin dolar yakıt desteği verilecek. Bu açıklamayla birlikte, şimdiden uçuş iptalleri veya rezervasyon iptallerinin önüne geçildi. Tur, seyahat acentelerinin yükü hafiflemiş oldu. Turizm sektörüne her türlü destek veriliyor.

Türkiye’nin ve Muğla’nın en önemli sektörlerinden birisinin turizm sektörü olduğunun farkındayız. Sizlerin bize öneri olarak sunduğu ‘Sağlık Turizmi’ gibi projelerin hayata geçmesi için yapacağınız girişimlerde yanınızda olacağız” diye ifade etti.

Öztürk, ilçede yayın yapan yerel gazeteleri ve ajans temsilcilerini ziyaret etti ve Bodrum Kent TV’de İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp  ile birlikte canlı yayına katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk’e  İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Erslanay ve İlçe Gençlik Kolları yöneticileri eşlik ettiler.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141