• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Öztürk: "Festivale Para Var, Hizmete Yok"

Öztürk: Festivale Para Var, Hizmete Yok
İl Başkanı Öztürk: "Yeni genel başkanımızı seçtik, kriz bekleyenler avuçlarını yaladı.
AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk,"Yeni genel başkanımızı seçtik, kriz bekleyenler avuçlarını yaladı. Akabinde yeni MYK ve bakanlar kurulumuzu oluşturduk. Yine kriz bekleyenler beklentilerinin karşılığını alamadılar ama inşallah bizler için olumsuz düşünenlerin hayallerini yıkmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti İl Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin AKM B Salonu'nda yapıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, perşembe ve cuma günü yeni Türkiye'nin yeni liderinin ilk il başkanları toplantısını yaptığını söyledi.
Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten Öztürk, "Yeni genel başkanımızı seçtik, kriz bekleyenler avuçlarını yaladı. Akabinde yeni MYK ve bakanlar kurulumuzu oluşturduk. Yine kriz bekleyenler beklentilerinin karşılığını alamadılar ama inşallah bizler için olumsuz düşünenlerin hayallerini yıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmasında Büyükşehir Belediyesinin Muğla'ya hizmet götüremediğine ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:
"Emin olun, ne bu yüzyıla yakışan yol, ne hizmet kervanı hiçbir şekilde köylerimize uğramamış, gördüğümü söylüyorum. Öyle bir yoldan geldim ki 15-16 köyü ilgilendiren bağlantı yolları emin olun delik deşik. Bu millet, bu Muğlalı ne bu yolları ne de bu şekilde yönetilmeyi hak ediyor. Bunu birçok kez söyledik. Büyükşehir Yasası'na muhalefet ederek hala birtakım senaryolar ortaya koyuyorlar. Fethiye, il olacakmış, Muğlabüyükşehirlikten düşecekmiş, eski saltanatlarına geri dönecekmiş gibi hava yaratıyorlar. Şu anda 30 büyükşehrimiz var. 5 ay önce Muğla'yı yönetmek için Vize almış, 'Muğla'yı,Bodrum'u, Menteşe'yi en iyi ben yönetirim' diyenler, mazeret üzerine mazeret üretiyor.
Bu beceriksizlik yasanın değil, tam aksine yasayı bilmeyen, tamamen hazırlıksız yakalanan belediye başkanlarının beceriksizliğidir. Büyükşehir Belediyesinin festivale gelince parası var ama hizmete gelince yok, mazereti çok. Mazeret üretmeyen millete hizmetkar belediye başkanlarını çok özledik. İnşallah bu kadrolar o belediye başkanlarını da Muğla'ya getirecek."
Milletvekili Ali Boğa ise AK Parti iktidarı döneminde Muğla'ya çok büyük yatırımlar yapıldığını dile getirdi.
Bölgenin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerine işaret eden Boğa, Bafa Gölü'ndeki kirlilikle ilgili Meclis önergesinden önce AK Parti Grubu'na verdiklerini ve sürecin devam ettiğini kaydetti.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141