• BIST 9782.46
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Öztürk: "Dedikodulara kanmayın"!

Öztürk: Dedikodulara kanmayın!
Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk yaptığı yazılı basın açıklamasında: “Türkiye’nin Çözülemeyecek sorunu yoktur.” dedi.

Ak Parti Muğla  İl Başkanı Nihat Öztürk yaptığı yazılı basın açıklamasında: “Türkiye’nin  Çözülemeyecek sorunu  yoktur.” diyerek  millete hizmet esaslı kutlu yoluna  çıkan Ak Parti , 12 yıldır  halkın büyük teveccühü ile devam  etmektedir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bu hareketin temel  karakteri, ahlaki siyaseti ve insana hizmeti esas almasıdır” dedi.

Öztürk: “AK Parti’nin felsefesinde maddi çıkarı için partiyi bir araç gibi görmek yoktur. AK Partinin her bir neferi siyaseti ahlakla, erdemle, edep ve nezaketle yapmaya gayret gösterir.AK Parti bir “çıkar” birlikteliğine değil, bir “değer” birlikteliğine dayanıyor. Dava şuuru, hizmet aşkı, gönül kazanma gayreti, medeniyet ufku AK Partililerin siyaset yapma amacını da, tarz ve yöntemini de belirlemektedir.

 Ak Parti milyonlarca üyesi olan büyük bir kitle partisidir. Hayatın olağan akışı içinde partimiz de  farklı amaçlarda olanlar, yanlış yapanlar, kişisel hesap güdenler elbette olabilir. Ancak AK Parti gibi değer yüklü bir siyasi harekette kişisellik, hesapçılık, çıkarcılık  yer bulamaz. Bu değerlerle dolu bünye, bu tür insanları asla içinde barındırmaz.

Yıllardır ilimizde ve yakın illerin kıyısal bölgelerinde “kara propaganda”  olarak partimiz aleyhine sürdürülen “sahiller talan edilecek odaklı  şehir efsaneleri” bugünlerde karanlık dehlizlere saklanmış,  kirli emelleri olan ve halkın yararından çok  kendi  kirli siyasi ve ekonomik  çıkarlarını  gözeten   yapılar tarafından  kentin  gündemine mal edilmeye çalışılmaktadır.

Güzel Muğla’mızın  güzel insanlarının   yaşam kalitesi adına çok büyük yatırım ve hizmetlere imza atan hükümetimiz, kıyıları  eğer peşkeş(!) çekecekse ; sadece ve sadece  halkımıza peşkeş(!) çeker.

Biz halkımızın lehine olmayan hiçbir kararın altına imza akmaz ve arkasında olmayız. Teşkilatımda hiç bir kimse yasal ve ahlaki olmayan iş yapamaz ve  kendi  menfaatlerine hizmet edemez. Buna yeltenenler olduğu an bizim davamızın bünyesinde olamaz.

Çevre  Şehircilik  Bakanlığı ve Valiliğimizce  kıyısal değerlerimizi korumak ve bu değerleri  ulusal ve uluslararası  mecrada  daha üst turizm algısına dönüştürmek amacı ile kurulmuş olan MUÇEV üstünden “günübirlik turizm merkezleri” ile ilgili  “dedikodu “ odaklı partimizi yıpratma gayretlerini son günlerde üzülerek  izliyoruz.

Açık, şeffaf ve yönetişim odaklı  olarak,  kamu kurumlarımızca  yürütülen bu çalışmaları özen ve dikkatle  siyasi ahlak ilkelerini gözeterek  halkımız adına dikkatle takip etmekteyiz. Yukarıda belirttiğim karanlık dehlizlerdeki  çıkar odaklarının  “çözüm ortaklarını” da çok iyi tanıyoruz. Tüm bu kirli odakları da dikkat ve özenle izlemekteyiz.  Biz,Ak Parti İktidarı olarak,iktidarda olduğumuz sürece hiçbir karanlık odak, halkın  çıkarlarını kendi çıkarlarına alet edemez. Muğla halkı ile gönül bağımızı ve birlikteliğimizi kimse bozamaz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141