• BIST 9524.59
  • Altın 2493.672
  • Dolar 32.5501
  • Euro 34.7296
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Öztürk: Ankara'yı Muğla'ya getirceğim

Öztürk: Ankarayı Muğlaya getirceğim
Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, gazetemizi ziyaret etti, Genel Yayın Yönetmenimiz Temel Irmak’la söyleşti.

Evim hep burada olacak

 

Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, gazetemizi ziyaret etti, Genel Yayın Yönetmenimiz Temel Irmak’la söyleşti.

Geçtiğimiz aya kadar son 4 yıl Muğla İl Başkanı olarak görev yaptığı Ak Parti’nin kurucu üyelerinden olan Nihat Öztürk, vatandaş olarak herkesin yaşadığı kente karşı sorumlulukları olduğunu kaydetti. Nihat Öztürk, “Gayretimi ve tecrübelerimi özelde  Muğlamız, Marmaris’imiz, genelde ülkemiz için harcamak amacıyla aday adayı oldum. Seçildiğim taktirde Muğlamızın Marmaris’imizin başta turizm açısından olmak üzere gelişmesi için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim” dedi.

SAHADA GÖREV

Nihat Öztürk, bir siyasetçi olarak Muğla’nın her köşesinde, ‘sahada’ görev yaptığını vurgulayarak, “Teşkilatımızı, Muğla’nın tüm mahallelerini, buralarda yaşayan insanlarımızı, onların sorunlarını, ne istediklerini, vatandaşın derdini nasıl çözüme ulaştıracağımızı çok iyi bildiğimi düşünüyorum.”

ANKARA’YI MUĞLA’YA GETİRECEĞİM

Öztürk, milletvekili olması halinde Muğla’ya geldiğinde bir an önce Ankara’ya dönme isteği taşımayacağını belirterek, “Marmaris’e, Muğla’ya daha iyi hizmet vermek için yola çıktım. Marmaris’ten, Fethiye’ye, Seydikemer’den Bodrum’a Milas’a kadar her yerin derdini dinliyorum. Ankara’yı Muğla’ya getirmek, sorunları Muğla’da çözmek için bu yola girdik. Ankara’yı Muğla’ya getireceğiz. Bölgemizden doğru bilgileri, istekleri, ihtiyaçları Ankara’ya ileteceğim. Ankara’daki ilgililer ve yetkililer de  buraya gelerek gerekeni yapacak” dedi.

EVİM HEP BURADA OLACAK

Nihat Öztürk, milletvekili seçilmesi halinde de ailesinin Muğla’daki, Marmaris’teki evlerinde yaşamaya devam edeceğinin altını çizdi, “Evim hep burası olacak” dedi.

Makam sahibi olmak için siyasetçi olmadığını da kaydeden, Ak Partinin kurucu üyelerinden olduğunu bir kez daha hatırlatan Öztürk, şunları söyledi:

MAKAM DEĞİL HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

“Biz İl Başkan’ı veya vekil olmak için yola çıkmadık. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına inandığımız için yola çıktık. Seçim sonucu ne olursa olsun biz yine 2023 vizyonuna devam edeceğiz. Benim bildiğim tek doğru, biz Ak Partiye hizmet için yola çıktık, söz verdik. Kimsenin başka beklentisi olmasın. Milletin hizmetkarı olup, dertleriyle dertlendik. Gençliğim 16 yaşından beri Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet davasıyla geçti. Benim esas gayem Türkiye ve Muğla’nın 14 Ağustos 2001’den önceki günlere geri dönmemesi aksine daha da ileriye yönelmesi”

ÖNCELİK TURİZM

Muğla için Marmaris için turizmin, çok büyük önem taşıdığını çok büyük önem taşıdığını, Ak Parti Hükümetinin göreve gelmesinden sonra Türk turizminin çok büyük atılım kaydettiğini savunan Nihat Öztürk, şöyle konuştu: “Elbette ki milletvekili olursam, öncelikli hizmet alanım turizm olacak. Hükümetimiz, turizm ve turizmci için gerekli çalışmaları yapıyor. Daha bu ayın başında sayın Başbakanımız, sektörümüzle ilgili iki önemli müjdemizi paylaştı. Bu sene turizmde ciddi sıkıntılar yaratabileceği konuşulan gelişmelere karşı turizmciye teşvik sayılacak kararlar açıkladı.

Erken rezervasyonlarda görülen düşüş ve iptaller olunca, seyahat acentalarının organizasyonlarıyla, Rusya ve İran’dan gelen yolcu uçaklarına altı bin dolar yakıt desteği vereceklerini söyledi. İkincisi tur operatörlerine hazine destekli kredi kefaleti sağlanacağının sözünü verdi. Ben de Ak Parti’nin bir ferdi olarak bölge turizminin daha iyi noktalara gelmesini sağlamak için çalışacağıma söz veriyorum. Çünkü, çok iyi biliyorum ki, Muğla’mızda, Marmaris’imizde turizm geliştikçe tarım da gelişir, bir çok sektör ve bunların yatırımcıları ile çalışanları da kazançlı çıkar.”

Öztürk, sözlerinin sonunda bir Marmaris yaşayanı olarak, Marmaris halkının desteklerini beklediğini dile getirdi. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141