• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Ortak akıl ve uzlaşı için geliyoruz

Ortak akıl ve uzlaşı için geliyoruz
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski ilçe başkanlarından, Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Oktay yerel seçimlerde CHP'den Marmaris belediye başkanlığına talip oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski ilçe başkanlarından, Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Oktay yerel seçimlerde CHP'den Marmaris belediye başkanlığına talip oldu.

CHP'li Mehmet Oktay, Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak'a Marmaris Belediyesi Başkanlığına aday adaylığı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

57af0a74eb10bb1a58d01453.jpg

ŞAHSİ HEDEF PEŞİNDE DEĞİLİM

Bizler CHP’liler olarak görevimiz partimizi iktidara getirmek veya iktidarda tutmak için mücadele vermektir. Bizler her zaman görev adamı olduk. Gençlik Kollarından başlayarak, ilçe başkanlığına, meclis üyeliğine birçok görevi bu üslupta yerine getirmeye çaba gösterdik. Partimiz bizi böyle bir göreve uygun görürse elimizi taşın altına koymaktan kaçınmayız.

ACİLEN DEĞİŞİME İHTİYACIMIZ VAR

Ülkemizde gelenek haline gelen bir olgu var. Koltuğu kapınca ölene kadar orda kalacaksın, kimseye kaptırmayacaksın şeklinde. Bu sadece Marmaris’e özgü bir yaklaşım değil. Örneklerini tüm ülkede görmemiz mümkün. Marmaris’te yerel yönetimin yaptığı çok iyi işler var, yeri gelince alkışlıyoruz, tebrik te ediyoruz. Ancak, iş kamu yönetimine gelince birkaç dönem sonra işler artık eskisi gibi yürümüyor. Metal yorgunluğu dediğimiz olay bu. Değişim ihtiyacı kaçınılmaz hale geliyor.

HERKESLE BARIŞIK BİR YÖNETİME İHTİYAÇ VAR

Herkesin bildiği üzere Marmaris-Muğla arasındaki siyasi gerilim çözülemez duruma geldi. Bunun başlıca sebebi Büyükşehir Yasası’ndan kaynaklanan hakların ilçe belediyelerince hak ihlali olarak görülmesi diyebiliriz. Kaç yıldır Marmaris-Muğla, Fethiye – Muğla, Bodrum – Muğla çekişmesi devam edip gidiyor. Büyükşehir Yasası’nın tekrar düzenlenmesinde yarar görüyoruz. Böylelikle il-ilçe çekişmeleri sonra erer ve vatandaşa hakettiği hizmet zamanında götürülür.

CUMHURİYETİN KALESİ OLARAK KALACAĞIZ

İktidar sahipleri, kişisel amaç ve gayelerini gerçekleştirme kaygısı içine düşerlerse CHP’li bireyler olarak bunun her zaman karşında dururuz. Bloklaşmaya karşı duruşumuz, yöneticilik günlerimizde olduğu gibi hiç değişmedi. Çünkü bizim tarafımız tam bağımsız yönetim, tam bağımsız Cumhuriyet, tam bağımsız gelecektir. Bizim tarafımız hak, hukuk ve adalettir. Bizim tarafımız Atatürk'tür.

MARMARİS'İ KUCAKLAYACAĞIZ

Halkımızın gösterdiği teveccühü karşılıksız bırakmak, beklentileri en iyi şekilde karşılamak için bir yola cıkıyoruz. Bizim sloganımız açık ve net; 'Tüm Marmaris'i kucaklamak için, halka güler yüzle hizmet için, hoşgörü ile kin ve nefretten uzak bir yönetim için, ortak akılla, uzlaşma içinde Marmaris'i yönetmek için bir yürüyüş başlatıyoruz.

13 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 13.00'de CHP Marmaris parti binamıza tüm destekçilerimizi davet ediyorum' dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141