• BIST 9524.59
  • Altın 2490.463
  • Dolar 32.5466
  • Euro 34.7015
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

“Örnek bir kulüp haline geldik”

“Örnek bir kulüp haline geldik”
Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 20.02.2009 Cuma günü Saat 15.00'de Marmaris Belediyesi İkinci Bahar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 20.02.2009 Cuma günü Saat 15.00'de Marmaris Belediyesi İkinci Bahar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 20.02.2009 Cuma günü Saat 15.00'de Marmaris Belediyesi İkinci Bahar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen Kongrede Kulüp Başkanı Duran İlgün ve yönetimi tekrar seçildi.
Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu genel kurulda Divan Heyeti Başkanlığına Halil Gökovalı, üyeliklere İsmet Kamil Öner ve Hande Sert seçildiler.
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu Başkan Duran İlgün okudu ve oybirliği ile onaylandı. Mali Raporları Denetleme Kurulu Raporlarını Hakkı Şevket Bayındır okuduktan sonra Genel Kurul oybirliği ile ibra etti.
2009 yılı Tahmini Bütçe 5.350.000 (Beş Milyon üç yüz elli bin) olarak genel kurula sunuldu. Ayrıca Genel Kurulda Avcılık ve Atıcılık branşının açılmasına izin verilmesinin yanında Yönetim Kurulu Asil Üyelik sayısının da 13'ten 15'e çıkarılmasına izin verildi.
A.S.K.F ve diğer Federasyonlar için Ömer Sarıoğlu, Yaşar Ceylan ve Ülker Aksel Temsilci olarak seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil – Yedek üyelerin seçimleri ise genel kurula katılan üyelerin tam oylarını alarak seçildi.
Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Duran İlgün Marmaris'te herkese spor imkanı sunduklarını ve 657 lisanslı oyuncuları bulunduğu ifade etti.
Kulübe emeği geçenlere teşekkür eden İlgün; “Bütün gelirlerimiz ve giderlerimiz kayıt altındadır. Bu konuda örnek bir kulüp haline geldik. Resmi kurumlar bizleri bu konuda takdir etmekteler. Bizler halkımız için iyi işler yaparken bizlere çamur at izi kalsın mantığı ile yapılanları anlamakta zorluk çekiyorum. Çoğu zaman sessiz kalışımız acizliğimizden değil efendiliğimizdendir.
Kulübümüzden 150 bin TL parayı çekip Belediye Başkanımız arsa parası ödesin diye ona vermişiz. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Her şeyi kayıt altında olan bir kurumun yöneticileri buna izin verir mi? Bizler izin verir miyiz. Kaldı ki buna Başkanımız tenezzül eder mi. Bize olan güveni boşa çıkarmadık. Yaptığımız her işte dürüstlüğü ön planda tuttuk ve bugünlere geldik. Marmaris için çalışmaya gençlerimize spor yaptırmaya devam edeceğiz” dedi.
Genel kurulda son olarak söz alan Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü onursal Başkanı ve Marmaris belediye Başkanı Ali Acar 5 trilyon bütçesi olan örnek bir kulüp haline getirdikleri Marmaris Belediyespor'a emeği geçenlere teşekkür etti. Kent yaşayanlarına spor yaptırmak için kulübün bütün olanak ve imkanlarını kullandıklarını belirten Başkan Acar yeni yönetime başarılar diledi.
Yeni yönetim şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil üyeler;
Duran İlgün
Şahap Hepaksoy
Tural İlgün
Ömer Sarıoğlu
Hilmi Kısa
Ömer Faruk Güven
Yaşar Ceylan
Salih Karabağ
Bora Ayyıldız
Bülent Esin
Hüseyin Ayhan
Hüseyin Gökhan Uysal
Ömer İnsel
Halil Birol
Bahattin Kabaçam
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler;
Melih Baş
İ.Kamil Öner
Mustafa Yüce
Mehmet Okan
Naile Bayın
Yusuf Erden
Mehmet Tokgöz
Denetleme Kurulu Asil Üyeler
Hakkı Şevket Bayındır
Ayhan Yalçın
Zehra Yüzak
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler
Şengün Tuğrul
Ali Ulvi Avanoğlu
Ali Kutluay

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141