• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Ordulular Süper Kupayı aldı

Ordulular Süper Kupayı aldı
Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve Kurumlar kupasının dereceye giren takımlarının yer aldığı Süper Kupa'da finalde rakibini 3^1 yenen ordulular Derneği şampiyon oldu. Grand Azur ile Süper Kupa Finali oynayan katıldığı turnuvalara renk ve



Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve Kurumlar kupasının dereceye giren takımlarının yer aldığı Süper Kupa'da finalde rakibini 3^1 yenen ordulular Derneği şampiyon oldu. Grand Azur ile Süper Kupa Finali oynayan katıldığı turnuvalara renk ve heyecan katan Ordulular Derneği kupayı kalabalık bir taraftar desteği ile aldı.

Devlet Hastanesi'ni 3-1'lik skorla geçen Grand Azur ile Magic Life Otel'i 5-0 yenen Ordulular Derneği adlarını finale yazdıran iki takımın karşılaşması oldukça heyecanlı geçti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Ordulular Derneği sahadan 3-1 galip ayrılarak Süper Kupayı aldı.

Karşılaşma süresince takımlarını yalnız bırakmayan ve turnuvaya büyük bir renk katan Ordulular süper kupa ile büyük bir sevinç yaşadılar. Kurumlar Kupası'nın en renkli taraftarına sahip Ordulular Derneği karşılaşma sonrasında takım ve taraftarlarla Ordu Karşılaması oynadılar.

Süper Kupayı Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın elinden alan Ordulular Derneği Futbol Takımı sevincini taraftarla kutladı. Karen pastanesi Süper Kupa finalinde bütün takımlara ve taraftarlara baklava ikramında bulundu.

Süper Kupa Erkan Işıksal Altyapı Tesisleri bünyesinde yer alan büyük halı sahada oynanırken taraftarı ve takımıyla kupaya renk katan Marmaris Ordulular Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz, kupayı düzenleyen Marmaris Belediyesi'ne teşekkür ederken Orduluların bulundukları ortama renk ve değer katmaya devam edeceklerini belirterek şöyle devam etti; “Bizler Marmaris'te yaşamımızı sürdürüyoruz. Bir çoğumuzun çocukları burada dünyaya geldi ve burada eğitimlerini tamamlayıp meslek sahibi olanlar da oldu. Marmaris'i seviyoruz ve Marmaris'e kazanımlar katmaya değer katmaya devam edeceğiz. Centilmenlik içinde takımını destekleyen taraftarımızdan, sahada fair play içinde mücadele den takımımıza kadar hepsini yürekten kutluyorum. Bu takımın oluşmasında büyük emekler ve zaman harcayan Yönetim Kurulu Üyemiz Hacı Ali Elibal'a ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu turnuvaya çok şey kattığımızı düşünüyorum. Sosyal birlikteliğin kitlesel hareketin önemli bir parçası olduğuna inandığımız Marmaris Ordulular Derneği'nin daha bir çok organizasyona güzellikler katacağına eminim. Turnuvaya düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141