• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

ÖMER ÇELİK: MARMARIS’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK KOD, SERKAN BAŞKAN

ÖMER ÇELİK: MARMARIS’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK KOD, SERKAN BAŞKAN
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Marmaris Adayı Yazıcı’nın seçim ziyaretlerine eşlik etti. Çelik, “Marmaris’in kaderini değiştirecek kodu size veriyorum. “Serkan Başkan işlem tamam” dedi.

Cumhur ittifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, yoğun yağmura rağmen seçim kapsamındaki çalışmalarına ziyaretlerle devam ediyor. Taşhan Sanayi sitesindeki esnafla başlayan ziyaretlerde Yazıcı ve ekibine Beldibi Belediyesi Eski Başkanı İdris İspirli’de eşlik etti.  300’ün üstünde dükkanın yer aldığı Taşhan Sanayi sitesindeki esnafın ortak talebi  marangoz ve mobilya artıklarının  değerlendirilmesi oldu.  Artıkları çöpe atmak yerine yaktıklarını dile getiren esnaf, bunların geri dönüşümünüm  yapılmasının gerekliliğine işaret etti.  Ardından  Çetibeli mahallesi sakinleriyle  bir araya gelen Serkan Yazıcı vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu..

 

 

 

DEVLETE KÜSME LÜKSÜMÜZ YOK

Ziyaretin sorasında Çamlı mahallesi Seçim İrtibat Ofisi Açılışını yapmak üzere Çamlı’ya geçen Serkan Yazıcı, açılış öncesinde kalabalık vatandaş grubuna hitaben yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi; “Çok güzel bir kalabalık, yeni doğmuş gibi hissediyorum . Marmaris layık olduğu yere gelsin istiyorum. Hangi partiye oy verirseniz verin. Oyunuzun ipoteği yok.  Ben bu yola çıkarken, tarafsız olacağıma söz verdim. Öyle de yapacağım.  Ziyaret ettiğimiz her yerde  söz verilip yerine getirilmeyen alt yapı sorunları ve şikayetleri dinliyoruz. Neden yapılmadaığı konusunda hiç araştırdınız mı. Kolaya kaçıp, devlet yapmıyor!  deniliyor. Rica ediyorum sizden gidin araştırın. Hangi bakanlığa bir dilekçe verilmiş veya bir şey istenmiş.Bakın, ben seçildiğimde sizin başkanınız olacak mıyım? Evet? Ben de Marmaris’e hizmet etmek için seçilmiş  devletimden destek gerekiyorsa önümü ilikleyip gidip isteyeceğim. O parti bu parti demeyeceğim. Bizim  devlete küsme gibi bir lüksümüz yok. Marmaris köyleriyle beraber güzelleşecek.”

 

ÇELİK: “MARMARİS’E YAZ’I KADINLAR GETİRECEK”

Coşkulu ve kalabalık bir katılımın olduğu Çamlı seçim ofisi açılışına AK Parti sözcüsü Ömer Çelik’in  iştirak etmesiyle  vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı'nı sandıklardan güçlü bir şekilde çıkartmak istediklerine işaret eden Çelik, "Eğer yerel seçimlerde de büyük bir ittifakla, Cumhur İttifakını sandıklardan güçlü bir şekilde çıkartırsak,  sistem düzeyindeki bu istikrarı garanti altına almış olacağız. Siz, mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, bu desteği verdiğiniz büyüttüğünüz müddetçe, bu iş büyüyecektir. Önemli olan  Serkan Yazıcı’nın buraya katkı sağlayacak bir arkadaşımız olması. Komşularınızı ikna edin,ulaşabildiklerinize kendiniz gidin, ulaşamadıklarınıza telefonla ulaşın. Marmaris’in kaderini değiştirecek kodu size veriyorum. “Serkan Başkan işlem tamam” deyince alkış koptu. Çelik daha sonra kadınlara esprili bir şekilde aramızda kalsın diyerek,devam etti;” Diğer birimlerimiz alınmasın ama asıl iş kadın kardeşlerimizin üzerine düşüyor. Lütfen  gidin etrafınızdaki kadın kardeşlerimize anlatın. Bu çocuklarınız, bu torunlarınız daha iyi bir Marmaris’te yaşasın istiyor musunuz? Daha medeni yaşasınlar istiyor musunuz? Biz bunu 3 yıl, 5 yıl değil ilk 1 yıl içinde yapacağız ve siz de göreceksiniz. Serkan Başkan, işlem tamam diyenleri görelim.” Dediğinde kadınlar ellerini havaya kaldırınca   Çelık “ Marmaris’e yaz’ı Kadınlar getirecek! sözleriyle konuşmasına alkış ve kahkahalarla son verdi.

Konuşmanın ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ilk kez oy kullanacak seçmenlere  Serkan Yazıcı'nın mektubunu ve  Yazıcı’nın Dünya Ralli Şampiyonası tişörtünü hediye etti. Daha sonra Kordon Caddesi'ne geçen Çelik, buradaki Seçim Tırında Başkan Adayı Yazıcı'dan projeleri hakkında bilgi aldı. Turizm bölgelerinde projelerin turistlere göre yapıldığını ve yöre halkına yönelik olmadığını belirten Çelik, "Bu projeler kısa sürede hayata geçirilecek ve Marmaris halkının uzun yıllar çözülmemiş temel sorunlarını ortadan kaldıracak eserler olacaktır. Yöre halkını ve vatandaşımızı kapsayan projeler önem arz ediyor" dedi. Çelik, Yazıcı'nın projelerinin genel merkezde örnek olarak gösterildiğini de söyledi.

 

Açıklamalarının ardından Serkan Yazıcı ve  Ömer Çelik, beraberindekilerle Marmaris Çukurovalılar Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu. Burada Adanalılar ile bir araya gelen Çelik, Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı için destek sözü istedi. Ziyaret ardından partililerle vedalaşan Ömer Çelik, Bodrum'a geçti.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141