• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

MUSTAFA ATAŞ MUĞLA'DAN AYRILDI

MUSTAFA ATAŞ MUĞLADAN AYRILDI
Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş cumartesi ve Pazar günleri Muğla’daydı. Partisinin İlçe danışma toplantılarına katılan Ataş’a İl Başkanı Kadem Mete, Muğla Ak Parti Milletvekili Nihat ÖZTÜRK ve Ak Parti Genel Merkez Mkyk üyesi Yelda

            Ak Partili Belediye Başkanlıklarını ziyaret eden  ve iki gün boyunca Seydikemer, Fethiye, Ortaca,Dalaman, Köyceğiz, Menteşe, Bodrum, Milas ve Kavaklıdere ilçe danışma toplantılarına da ka tılan Ataş;  partililerle bir araya geldi. İlçe danışma toplantılarında teşkilat mensupları  ile bir takım değerlendirmelerde bulunduktan sonra gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu. Yaptığı konuşmalarda “ Bir idealimiz, davamız var. Bizim davamız, Türkiye davası. Davamız, millet, bayrak davası. Bunun için mücadele ediyoruz. Bu milleti, bu ülkeyi, bu bayrağı öncelikli kılmasaydık siyaset anlayışımızda, 14 yılda, 100 yılda yapılamayacak başarıların altına imza atabilir miydik? AK Parti, 14 yılık iktidarları döneminde merkezde ve yerelde şunu göstermiştir, hizmeti ancak AK Parti yapar." Haçlı seferlerinin bilmem kaçıncısını Türkiye'ye düzenlemeye çalışıyorlar. DAEŞ terör örgütü, o haçlı seferlerinin bir parçasıdır. PKK, FETÖ, o haçlı seferlerinin bir parçasıdır. Zihniyet olarak hiçbirinden farkı yoktur. Hepsinin ortak paydası Türkiye'yi yok etmek. Onlar Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya çalıştıkça bilesiniz ki Türkiye doğru yolda gidiyor. Türkiye'yi muasır medeniyeler seviyesine çıkarmak için ant içmiş kadrolarız. Allah'ın gücünün dışında hiç kimsenin gücü, bizi bu yoldan çeviremeyecektir."

            Dalaman Ak Parti Teşkilat Binasının açılışını da yapan Ataş “Dalaman, Muğla’mızın önemli bir ilçesi, bugünde ilçe binamızın açılışını yapıyoruz. İnanıyorum ki bugün burada toplanan bu kalabalık ve Dalamanlı çok kıymetli kardeşlerimiz bu akşam ki heyecanı 2019’a taşıyıp, Dalamana AK Partili bir Belediye kazandıracaklar diye ümit ediyorum. 14 yıllık iktidarımız bu ülkeye her alanda nasıl hizmetler yaptıysa, Dalamanda da AK Partili Belediye hizmet yapacak. 2014’de çok küçük bir oy farkı ile kaybetmiştik. O kazayı düzeltmiş olacağız ve Ak Partili bir Belediye ile Dalamanı hizmet ile buluşturacağız” dedi.

İnanmış, herkes görevini yapacak. Vatandaşımıza gidip anlattığınızda ben tablonun değişeceğine inanıyorum.  Seçmene tek tek ulaşmamız lazım. Yeter artık, bunu başarmalıyız dedi.

         Pazar sabahı Akyaka’da gazetecilerle de bir araya gelen Mustafa Ataş gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Pazar akşamı Kavaklıdere’ ilçe danışma toplantısından sonra Muğla’dan ayrıldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141