• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

MUSKİ,7 İlçe Belediyesi İle Üst Yapı Düzenleme Protokolü İmzaladı

MUSKİ,7 İlçe Belediyesi İle Üst Yapı Düzenleme Protokolü İmzaladı
Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, daha güzel bulvar, cadde ve sokaklar ile kentin dokusunun sağlanması ve üst yapı işlemlerinin tek elden çıkması için 7 ilçe belediyesi ile ‘Üstyapı Kaplaması Tamiratı Yapım İşi’ protokolü imzaladı.

Her bir noktası doğa ve tarihi güzellikleriyle çevrili Muğla’nın daha güzel ve yaşanabilir hale gelmesi için Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, çalışmalarını İlçe belediyeleri ile ortak bir şekilde yürütmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında MUSKİ Genel Müdürlüğü, daha güzel bulvar, cadde ve sokaklar ile kentin dokusunun sağlanması ve üst yapı işlemlerinin tek elden çıkması için 7 ilçe belediyesi ile “Üstyapı Kaplaması Tamiratı Yapım İşi” protokolü imzaladı.

 

Ülgen, “Bundan Sonra Alt Yapı Çalışmaları Nedeniyle Bozulan Üst Yapılar Tek Bir Elden Çıkacak”

MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak ilçelerin alt yapı sorunlarını çözmeye devam ettiklerini belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Daha önce ilçe belediyelerimiz ile yapılan yazışmalar sonucunda Milas, Kavaklıdere, Menteşe, Marmaris, Datça, Ortaca ve Dalaman ilçe belediyelerimiz ile kısa bir süre önce üst yapılarını kendileri yapmak üzere “Üstyapı Kaplaması Tamiratı Yapım İşi” protokolünü imzaladık. Bodrum ilçemiz ile imza aşamasına geldik. Köyceğiz, Ula ve Seydikemer ilçelerimizde üstyapı kaplama tamiratını Büyükşehir Belediyemize devrettik. Fethiye ve Yatağan ilçelerimizde ise MUSKİ Genel Müdürlüğümüzün yapacak olduğu ihale sonrası üst yapı çalışmaları yapılacak. Bundan sonra alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan üst yapılar tek bir elden çıkacak” dedi.

Ülgen, “Üstyapı Kaplama Tamiratları Protokol Yapılan Belediyeler Tarafından Yapılacak“

Yaptıkları yatırımlar ile şehrin alt yapısını güçlendirdiklerini ifade eden Ülgen, üst yapısının da başarılı belediyeler sayesinde yapılarak Muğla’nın daha da yaşanabilir hale geldiğini vurguladı. Ülgen, “Büyükşehir Belediyemiz ve 7 ilçe

belediyemizle yapılan protokol ile ilçe belediyelerimize bağlı bulvar, cadde ve sokaklarda, MUSKİ ekipleri tarafından içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hat arıza ve/veya imalatların yapımından sonra tahrip edilen yol, kaldırım ve meydan zemin kaplama tamiratları protokolü yapılan belediyeler tarafından yapılması kararlaştırıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’ün talimatı ile başlayan bu süreçte emeği geçen, bize destek olan 7 ilçe belediye başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz “ diyerek sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141