• BIST 9524.59
  • Altın 2487.553
  • Dolar 32.5322
  • Euro 34.693
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

MUHTARIN İSYANI

MUHTARIN İSYANI
Muğla’da yağmur etkisini göstermeye başlarken yine birçok yerden su baskınları ile ilgili şikayetler gelmeye başladı.

Marmaris  Merkezde bir çok mahallenin yanı sıra Kırsal Orhaniye Mahallesi sular altında kaldı. Muhtar Cem Dinç “Onlarca defa Bu yağmur için Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni Marmaris Belediyesi’ni aradım hatırlattım ama sonuç rezalet”

ryyiz6.jpg

Muğla’nın ilçelerine bu yıl ilk etkili yağmur düşerken yine Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli önlemleri almadığıyla ilgili şikayetler yağıyor. Marmaris Bozburun Orhaniye Mahallesi’nde birçok yeri su bastı. Mahalle Muhtarı Cem Dinç, sosyal medya hesabından paylaştığı foto ve videolarla isyan etti. Özellikle son bir hafta olmak üzere defalarca kez Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni uyardığını belirten Dinç şunları söyledi.“Bir arpa boyu yol alamadık. Bize 10 tane boru, 10 tane box veremeyecek, yolun kenarına kanal açamayacak Büyükşehir Belediyesindende, çıkma parkelerden öğrencilerime 500 metrekare döşeyemeyecek Marmaris Belediyesindende, ben büyükşehir yaptım ne haliniz varsa görün diye düşünen devletimizdende hayır yok anlaşılan.

ryyyqp.jpg

İşte Bir Muhtarın İsyanı
Orhaniye Muhtarı Cem Dinç, Sosyal Medya hesabından, ‘’Bugün yaşadığımız doğal bir afet. Evet bu doğal bir afet ama bizlere yaşattıkları, çektiğimiz çile ağır.
Atalarımız boşuna dememiş, tedbir sizden takdir Allahtan diye. Ancak bugün biz söylediğimiz halde siz tedbiri almadınız, alamadınız diye Allahım takdirini kullandı, yine Allahımdan bitti gibi. Son seçimlerden sonra Muğla Büyükşehir Belediyesine, Marmaris Belediyesine ve 6 yıldır devletin bütün kurumlarına sorunlarımızı ilettik. İlerlediğimiz yol bir arpanın boyu kadar maalesef olamadı.
İşte biz bir arpa boyu yol alamadığımız için bugünleri yaşadık, bir arpa boyu yol alamadığımız için yollarımız dere, derelerimiz yol oldu ve bugün uyarıldık.
Onlarca defa aradım, özellikle son bir haftada defalarca arayıp hatırlattım bu yağmuru ama sonuç bu akşamki rezalet.
Bize 10 tane boru, 10 tane box veremeyecek, yolun kenarına kanal açamayacak Büyükşehir Belediyesindende, çıkma parkelerden öğrencilerime 500 metrekare döşeyemeyecek Marmaris Belediyesindende, ben büyükşehir yaptım ne haliniz varsa görün diye düşünen devletimizdende hayır yok anlaşılan. Saat olmuş 20.32 muhtarı derdin varmı diye arayan tek kişi Marmaris Belediyesi temizlik işlerinden izinli kardeşim Arda Duygu Özer. Sağolsun sordu yine halimizi hatırımızı Allah razı olsun kendisinden.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141