• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Muhittin Kayabaş, “Göcek her anlamda markamız olacak”

Muhittin Kayabaş, “Göcek her anlamda markamız olacak”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a destek her geçen gün artıyor. Her zaman halkın içinde olan Kayabaş, Fethiye ve çevresinde ziyaret ettiği bölgelerde yakın ilgiyle karşılanıyor.

AK Parti’nin Göcek, İnlice, Gökçeovacık ve Karacaören mahallelerindeki üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısına yoğun bir katılım oldu. Büyük bir destek ve sevgi seli ile karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, eşsiz koyları ve yat turizmi ile adından söz ettiren Göcek’in; Cumhur İttifakı işbirliğinde AK Belediyecilik ile her alanda örnek bir yerleşim birimi olacağını vurguladı.

 

Göcek LykiaResort Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, MHP’nin önceki dönemler Fethiye İlçe Başkanı ve partinin önde gelen isimlerinden Cengiz Çay, teşkilat yöneticileri, belediye meclis üyesi aday adayları, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Yoğun katılımın olduğu toplantıda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. Daha sonra Göcek Mahallesi’nde ikamet eden AK Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Osman Saraç, kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

 

“GELECEĞİMİZİ PLANLIYORUZ”

Salondaki kalabalık vatandaşların alkışları ve destekleriyle konuşmasına başlayan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Şu an bu salonda 31 Mart akşamının müjdesini görüyorum. Bu coşkulu kalabalık Fethiye Belediyesini kazanmamız yolunda bizlere güç veriyor. Bizlerin amacı Cumhur İttifakı işbirliği ile Fethiye’yi AK Belediyecilik ile buluşturmak. Geleceğin Fethiye’sini inşa etmek için geliyoruz. Siz halkımızın, çocuklarımızın ve torunlarımızın; rahat, mutlu ve huzurlu yaşayabileceği bir Fethiye için çalışmalarımıza başladık. Her geçen büyüyen şehrimizin sadece yakın geleceğini değil, 50-100 yıl sonrasını düşünerek projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

 

ALTYAPI VE İMAR SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Fethiye’ninsorunları her geçen dönem birikiyor. Halkımızın hizmetkarı olarak Göcek, İnlice, Gökçeovacık ve Karacaören’in sorunlarını çözeceğiz. Tüm projelerimizi sizlerin görüşleri ile el ele hazırlayacağız. Hükümetimizin desteği ile tüm sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğiz. İl olmak istiyoruz ama öncelikle altyapı ve imar sorunlarını çözüme kavuşturmalıyız. Bunun için kollarımızı sıvadık. Şehir girişlerini Fethiye’ye yakışır bir hale getirmek önceliğimiz olacak. Fethiye’nin doğasını bozmadan mega kent olmasını sağlayacağız. Mahalle aralarında düzenlenmeyen tek bir sokak kalmayacak.  Katıldığımız EMİTT Fuarı’nda birçok turizmci arkadaşımızla görüştük. Bu turizm sezonunda yüzde 20’lik bir artış beklendiğini ifade ettiler. Biz bunun artmasını istiyoruz” dedi.

 

OTOPARK VE SEMT PAZARLARI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Fethiye’nin en önemli sorunlarından birisinin otopark olduğuna değinen Kayabaş, “Bulunduğu konuma göre yer altı ve katlı otoparklar ile bu sorunu aşacağız. Çünkü yaz mevsiminde nüfusumuz iki katına çıkıyor. Bir de resmi kaynaklara göre her yıl yüzde 16 göç alıyor. Devletimiz otopark projelerimizde yer ve ödenek konusunda yardımcı olacağını bildirdi. Fethiye’yi taş yığını yapmadan, görselliğini bozmadan otoparklarımızı halkımızın ve misafirlerimizin hizmetine kazandıracağız. Otopark sorununu çözmeden turizmde başarılı olamayız.Bunun yanında üstü kapalı veya konumuna göre açılabilir-kapanabilir modern pazar yerlerini hayata geçireceğiz. Hem halkımız hem de pazarcı esnafımız daha iyi şartlarda alışveriş yapabilecek. İçinde dinlenme yerleri de olacak. Bütün semt pazarlarımız modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

 

“VERDİĞİM HER SÖZÜN ARKASINDA OLACAĞIM”

“Projelerimiz karşılığında hükümetimizden destek sözünü aldık” diyen Kayabaş, “Verdiğim her sözün arkasında olacağım. Bu sorunları çözmek de bizim işimiz olacak. Mahallelerimize yapılacak projeleri halkımızla paylaşacağız. Sizlerin görüşlerini alacağız. İstemediğiniz hiçbir proje yapılmayacak. Trafik master planı kapsamında alt ve üst geçitler ile kavşak düzenlemeleri yapılacak. Böylelikle ulaşımda büyük bir rahatlama sağlanacak. Biz şu zamana kadar yapılanlara teşekkür ediyoruz. Biz daha iyisini yapacağımızı iddia ediyoruz. Yaya yolları genişletilecek, bisiklet yollarının sayısı arttırılacak.

 

İMAR PLANI REVİZYONU YAPILACAK

Kayabaş konuşmasının son bölümünde, “Fethiye’ninimar planı revizyonu için ilgili kurum yetkililerini davet edeceğiz. Sorun olan bölgeleri tespit edip, vatandaşlarımızla birlikte imar planı revizyonunu gerçekleştireceğiz. İlgili kurumların izni alınıp, hak sahiplerine tapusu teslim edilecek. Hiç kimse mağdur olmayacak. Tarım alanlarını korumak suretiyle dar gelirli vatandaşlarımız için bin konutluk TOKİ projesini hayata geçireceğiz. Her mahalleye çocuk parkı yapılacak. Değirmenbaşı’nda Millet Bahçesi yapacağız. Buradaki botanik bahçesinde çocuklarımıza ağaçlarımızı ve bitki örtümüzü tanıtacağız. Fethiye’ye yapacağımız büyük projeler ile istihdama katkı sağlayacağız. Fethiye’de topraklarımız oldukça bereketli. Organik tarım ile kaliteli ürün elde edip, bunun pazarlanmasını sağlayacağız ve çiftçimizin yüzünü güldüreceğiz. Ürettiğimiz ürünlerin markalaşmasını sağlayacağız. Ekolojik turizm ile Göcek her anlamda markamız olacak. Fethiyespor başta olmak üzere bütün amatör spor kulüplerine destek sağlayacağız. İnlice Plajı’nı modernleştirerek, sosyal faaliyetlere açacağız. Marinamızı genişleterek, belediyemize kazandıracağız. Göcek’in bütün sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141