• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

"Muğla'nın tüm sorunlarıyla canla başla ilgileneceğim"

Muğlanın tüm sorunlarıyla canla başla ilgileneceğim
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı M. Yavuz Demir, Milas ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Demir, "Muğla'nın tüm sorunlarıyla canla başla ilgilenip, çözüme kavuşturacağız." dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı M. Yavuz Demir, Milas ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Demir, "Muğla'nın tüm sorunlarıyla canla başla ilgilenip, çözüme kavuşturacağız." dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı M. Yavuz Demir, beraberinde milletvekili adayları Hüseyin Zafer Alkaya ve Kadir Dağlı’yla birlikte Milas ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek destek istedi.

Milas programına ilk olarak AK Parti Milas İlçe Teşkilatındaki partililerle buluşarak başlayan Demir, ilgileri nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti. Burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı tecrübesi ve üniversite öğreniminden sonra merhum cumhurbaşkanı Turgut Özal, merhum Milli Eğitim Bakanı Avni Akyol’a danışmanlık ve Milli Eğitim Bakanlığında başmüfettişlik yapmasından dolayı devlet işleyişini çok iyi bildiğini, seçilir seçilmez bu avantajla hizmete başlayacağını kaydetti.

Demir, hayat felsefesi olarak da belediye başkanlığı yaptığı dönemde, asla makamdan güç almadığını, makama güç verdiğini ifade ederek, “Benim önceliğimin hemşerilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarını en kısa sürede çözebilmek. Yapı olarak sorunları hemen çözüme kavuşturmaktan mutluluk duyan biriyim. Güllük’te görev yaptığı dönemde de her zaman çok kolay ulaşılabilen bir belediye başkanı oldum.” dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milas’a önem vermesinden dolayı ilk sıra adayı olarak kendisine teveccüh gösterildiğini aktaran Demir, “Bize gösterilen bu teveccühe büyük bir karşılık vermemiz lazım. Ben, Milaslı, Muğlalı hemşerilerimin ilk günlerden bu yana ilgisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, İl Gençlik Kolları Başkanvekili Emre Güçlü, Kadın Kolları Başkanı Cemile Özdemir, eski ilçe başkanları Bülent Demir, Levent Akyer ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı programda Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ziyaret edildi.

Ziyaretler sırasında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Hüseyin Çöllüoğlu da, Demir’in yanına gelerek adaylığının hayırlı olması dileklerini iletti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141